Valutata 5 stelle su 5

Vill verkligen rekommendera William som hjälpt mig med min Facebook-annonsering. På bara 30 dagar fick jag in 51 nya kunder, vilket jag är supernöjd med. Men det som verkligen stuckit ut är hur... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Efter endast tre dagars annonsering fick jag galet många kunder. Fantastiskt roligt och givande. Att jobba med William har fungerat klanderfritt, jag är nöjd med resultatet som vi skapade tillsammans.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Att jobba med William har verkligen gett resultat och en nästintill fullbokad kalender 2-3 veckor framåt! Som nystartat företag inom postural träning hade jag ingen somhelst aning om hur jag skull... Leggi di più

1. Agenzia di marketing

Scritti dall'azienda

We help health clinics in the Nordic get 20-60 more bookings every month and fill their calendar with the right clients.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Rekommenderas varmt!

Samarbetet med William har gjort att jag kommit igång med mitt nystartade företag. När jag själv inte hade en aning om hur jag skulle annonsera så har William hjälpt mig att få in 20-30 nya kunder i månaden. Kommunikation har varit enkel och William har tipsat om hur vi ska tänka för att få in flest nya kunder.

//Magnus Ljunggren
Optimized Physio AB

24 marzo 2026

Vill verkligen rekommendera William

På bara 30 dagar fick jag in 51 nya kunder, vilket jag är supernöjd med. Men det som verkligen stuckit ut är hur strukturerat och professionellt allt har skötts – med tydlig kommunikation och ett genuint engagemang genom hela processen.

Känns tryggt att ha någon som verkligen vet vad han gör och bryr sig om resultatet.

22 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Att jobba med William har verkligen…

Att jobba med William har verkligen gett resultat och en nästintill fullbokad kalender 2-3 veckor framåt! Som nystartat företag inom postural träning hade jag ingen somhelst aning om hur jag skulle marknadsföra.
William är duktig på det han gör och har varit en otrolig hjälp för mig i att nå ut med mitt företag och få kunder.
Jag är väldigt nöjd🤩
/Anette, OptiBalance

22 ottobre 2025

Leg. Kiropraktor Kent Skogström

WFL Agency vet verkligen hur man gör en fin reklam. Detta är verkligen vad som behövs för oss kiropraktorer. Har jobbat 37 år som Kiropraktor och aldrig kommit ut på marknaden så smidigt.
Härligt jobbat William och WFL Agency
Mvh Kent Skogström Leg. Kiropraktor

19 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Snabba resultat och bra bemötande

Blev förvånad hur effektivt Williams marknadsföring fungerade, 25 nya kunder redan första veckan! Toppen för min verksamhet med lymfmassage. William är lyhörd, mjuk men effektiv att samarbeta med. Rekommenderas varmt.

15 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Superbra resultat som överträffade alla förväntningar

WFL Agency och William har varit till ovärderlig hjälp när det gäller annonsering. Jag har tack vare honom nått ut till nya massagekunder och fått en proppfylld kalender. Så enkelt och smidigt för mig så jag kan fokusera på att göra det jag gör bäst, masserar.
William är en lyhörd samarbetspartner som jag varmt rekommenderar och detta har överträffat alla förväntningar jag hade!

13 maggio 2025

Resultat i toppklass!

Efter flytt av verksamheten behövde jag nå ut till en ny kundkrets. WFL Agency fick det gjort snabbt och överträffade dessutom de mål jag jag själv var med och satte upp! Dessutom är supporten och samarbetet för att nå målen i toppklass - rekommenderas!

31 gennaio 2025

Highly recommended!

WFL Agency knows what they are doing. System is easy and effective. Before I was struggling to get new clients in new place but working with WFL Agency everything changed. I got a month full of new customers. Really big help, if you don't have time to do your own marketing and want fast results. Highly recommended!

19 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

”Kampanjerna gav väldigt mycket kunder.

”Kampanjerna gav väldigt mycket kunder.
Dom fyllde min almanacka på ett helt annat sätt än tidigare.
William och WFL Agency ger ett gediget och seriöst intryck- han vet vad han pratar om.
Jag kan varmt rekommendera honom och WFL Agency”.
Mvh Urban/Åhgrens Massage/Karlstad

17 dicembre 2024

Supernöjd!

William är lyhörd och är duktig på att anpassa innehållet efter behov. Ger snabb respons på meddelanden och är engagerad kring att göra ett så bra jobb som möjligt. Bra på att ge tips och råd och det märks att han arbetat med detta och han tar verkligen med tidigare erfarenheter och kunskaper.

3 ottobre 2024

Rekommenderar att jobba med William på WFL Agency

Jag tycker att det har fungerat bra att jobba med William på WFL Agency. Då jag fick flytta min verksamhet två gånger på kort tid och tappade en hel del kunder var detta ett väldigt bra sätt för mig att synas på och har genererat i att många nya och gamla kunder har hittat mig. Rekommendera verkligen att jobba med WFL Agency då jag fått väldigt bra resultat.
Emma Hedborg
massör Örebro

21 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

WFL Agency did wonders for my massage studio

William’s expertise and dedication were evident from day one. Innovative strategies and hands-on approach made all the difference. If you're looking to transform your business, WFL Agency is the way to go. Sign up, roll up your sleeves, and let's go! I couldn't be happier with the results and highly recommend their services to anyone looking to grow their customer base quickly and effectively. Thank you, WFL Agency, for making this transition smooth and successful!

27 giugno 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più