Kiropraktorerne WestLoft Recensioni 27

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Nu har jeg fået behandling af Dauglas i Glostrup for min ryg. Havde virkelig store smerter men efter behandlinger hos Dauglas er jeg nu smerte fri og ta`r ikke piller mere. Så ham kan jeg kun anbefal... Leggi di più

Har gået til kiropraktik hos Aidin og er MEGET tilfreds. Yderst dygtig og empatisk og virkelig grundig. Har virkelig følt mig taget alvorlig og bedst af alt har mine behandlinger virket. Har tid... Leggi di più

1. Chiropratico

Kiropraktorerne WestLoft er en af Danmarks største kiropraktiske klinikker. Vores kiropraktorer er specialister i problemer der udspringer fra muskler, knogler og led. Du finder os både i centrum af København nær Rådhuspladsen, på Hovedvejen i Glostrup overfor shoppingcentret samt i WTC Health Care Center i Ballerup.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Bikefitting.

Bikefitting.
Jeg dyrker triatlon og havde problemer med at sidde længere tid af gangen på min cykel. Jeg blev anbefalet at finde en bikefit. Google fik sendte mig til WestLoft. Jeg læste deres anmelder på trustpilot og fik straks bestilt en tid.
Det har været hver en øre værd.
Jacob West har viden delt en masse fra sin egen erfaring med træning i zoner. Da han var færdig med at indstille min cykel, hvad jeg slet ikke lyst til at stoppe. Jeg sad virkelig godt og behageligt på min cykel. Jeg glæder mig meget til at komme i gang på landevejene sæson 2026

12 febbraio 2026

Westloft Glostrup

Dauglas Nalliah ude i deres afdeling i Glostrup skal i virkelig bruge. Hvis i værdsætter en yderst professionel, dygtig og sublim til sit arbejde. Han løsner dig op i muskler og sammentrækninger før, at han udøver sin magi. Har været hos ham igennem flere forløb med diverse lændehold og udstrålinger fra diskusprolaps og han er fænomenal.
Jeg håber virkelig i holder på denne medarbejder så jeg ikke skal igennem flere kun halvgode kiropraktorer.
Vælg ham om du er stor, lille eller midt imellem.

1 dicembre 2025

Kom med et godt hold i ryggen som…

Kom med et godt hold i ryggen som krævede stærkt smertestillende medicin. Blev af kollega anbefalet westloft i Glostrup. Fik en hurtig tid hos Dauglas mirakelmager, som behandlede min ryg. Det var den bedste og fedeste oplevelse, og efter blot 3 behandlinger, er jeg tættere på igen at dyrke mine aktiviteter som yoga, løb og styrketræning. Dauglas fra Westloft Glostrup får mine varmeste anbefalinger. 🙏🏼👍🏻 tak, hilsner Janne Jensen

18 novembre 2025

Jeg har gået hos Magnus Storås Larsen…

Jeg har gået hos Magnus Storås Larsen 4-5 gange pga. kronisk problem med højre achillesene, som jeg har haft igennem 7 år.
Før det har jeg gået hos forskellige behandlere i årevis, og bl.a. også hos Jakob, hvilket var en mindre god oplevelse.
Magnus gav mig nogle øvelser og forklaringer som jeg ikke har fået før, og har forsøgt med at sætte fysio tape på min achillesene, som har gjort, at den faldt til ro.
Jeg har nu igennem det sidste halve år, siden behandlingen sluttede, ikke længere haft problemer med den achillesene på nogen tidspunkt.
Stort tak til Magnus.

23 giugno 2025

5 stjerner til Magnus Storås Larsen!!!

Efter langvarige rygsmerter, gik jeg til Magnus Storås Larsen. Jeg var nervøs for om det ville hjælpe, men alle mine tvivl blev gjort til skamme. Han er virkelig dygtig og jeg har ikke haft samme rygsmerter siden mit forløb stoppede i august.

Kæmpe anbefaling!

7 ottobre 2025

Fantastisk oplevelse hos Westloft – stor tak til Magnus Storås Larsen

Jeg startede i et forløb hos Westloft for to måneder siden med store skuldersmerter. Fra første møde følte jeg mig i trygge hænder. Sammen med Magnus fik vi lagt en klar plan, og gennem en kombination af behandling og målrettet styrketræning begyndte der hurtigt at ske fremskridt.

En af de største styrker ved forløbet var den grundige vejledning og hjælp-til-selvhjælp tilgang, som Magnus praktiserer. Vi lavede et skræddersyet træningsprogram, som jeg kunne følge – og nu, hvor jeg ikke længere får behandling, kan jeg fortsætte arbejdet på egen hånd med stor effekt.

Undervejs fik jeg både gode forklaringer og indsigt i, hvordan problemet var opstået, og hvordan jeg bedst kunne arbejde mig ud af det – både her og nu og på længere sigt.

Jeg kan på alle måder varmt anbefale Westloft – og en særlig tak skal lyde til Magnus Storås Larsen for et super professionelt og personligt forløb.

23 aprile 2025

Super godt forløb

Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos jeres meget dygtige kiropraktor Dauglas og er nu fri for smerter i ryggen. I får derfor 5 store stjerner her fra!

5 marzo 2025

Den 8/2-2021 var jeg involveret i et…

Den 8/2-2021 var jeg involveret i et trafikuheld, hvor jeg fik revet skulderen af led, og fik et piskesmæld.

Piskesmældet kom jeg mig rimelig hurtigt over, men skulderen laver stadig ballade.

Jeg har prøvet 3 forskellige fysioterapeuter, noget genoptræning, kostomlægning og et utal af hjemmeøvelser uden nogen mærkbar effekt.

Jeg blev anbefalet at prøve Douglas Nalliah hos Westloft kiropraktorer i Glostrup.
Nu er det ved at være 3 måneder siden, jeg var hos Douglas første gang, og er efterhånden tæt på at være smertefri.

Herfra skal lyde en kæmpe anbefaling af Douglas.

Det eneste jeg kan være ked af er, at jeg ikke mødte ham tidligere.

En STOR tak for hjælpen indtil videre skal lyde herfra.

26 febbraio 2025

Jeg har været i flere omgange hos Arezo…

Jeg har været i flere omgange hos Arezo Rahmani, det er den bedst behandling jeg har prøvet. Sød, opmærksom og meget dejligt person. Har hjulpet mig med mine smerter, forstår hvilket problemer jeg har. Tak for hjælpen, og ses næste gang. Mvh Nenad Stesevic

4 febbraio 2025

Kompetent behandling

Jeg har igennem flere år haft problemer med smerter i min skulder. Har haft flere forløb hos forskellige behandlere, bl.a. fysioterapeuter, uden held. Hos Westloft kiropraktorer lykkedes det ret hurtigt Magnus at finde problemet, og jeg er nu i gang med et forløb bestående af behandling og træning. Jeg er næsten smertefri, hvilket jeg ikke har været i årevis. Magnus er rigtig dygtig og behagelig.
Jeg er blevet overrasket over at kiropraktorer også kan hjælpe med den slags problemer, og ikke kun hold i ryg/nakke osv.

29 novembre 2024

Besøgte Louise 30/9 kl.7.00

Besøgte Louise 30/9 kl.7.00. Efter mindre end 15 minutter var behandling færdig. Det var incl. samtale og behandling. Den eneste effekt af behandling var at jeg blev utilpas senere på dagen. Pris 865 kr. !!! Kommer bestemt ikke igen.

30 settembre 2024

Amazing professional service Dauglas Nalliah

I’m here to congratulate Westloft for the amazing professional you have Dauglas Nalliah. A week ago I went to your clinic feeling pain in my back at the time I almost couldn’t work, and now 1 week later I’m brand new. I got my life back to normal thanks to your services, I have no words to express my gratitude. Definitely, I’ll recommend his works to everyone that I know that might need help!

8 agosto 2024

Virkelig god behandling af Dauglas

Virkelig god behandling af Dauglas Nalliah. Han sørgede for at jeg kom afsted på ferie uden hold i nakken. Han var utroligt fleksibel og valgte at presse en ekstra tid ind, hvor han blev en kvarter efter at han havde fri, for at sikre at jeg kunne nå at blive behandlet inden min ferie, da der ellers ikke havde været ledige tider. Fem stjerner til ham herfra.

31 luglio 2024

Kan klart anbefales

Har fået behandling hos Westloft mange gange og det er altid en virkelig god oplevelse.
Meget professionelle og venlige behandlere så man føler at man er i gode hænder

28 aprile 2024

Rigtig dejlig oplevelse :-)

Blev behandlet af Pia i Herlev. Hun var simpelthen så sød, empatisk, grundig og ikke mindst dygtig. Hun tog sig tid, lyttede til min historik, var enormt rolig og fik virkelig fat. Kom med et hold i nakken, nu kan jeg snildt dreje hovedet. Kan varmt anbefale Pia!

12 febbraio 2024

Bedste kiropraktor ever!

Efter en mindre ulykke, hvor min ryg gik helt i skudder mudder, startede jeg hos Westloft i kbh hos Magnus og han var så god og dygtig. Desværre driller ryggen fortsat og jeg har været hos flere af de dygtige ansatte og der er intet at sætte en finger på! Jeg har også fået ultralydscannet min hofte i Glostrup og de hjalp med det skridt derefter.
Så kun lutter gode og dygtige ansatte hos Westloft. Deres receptionister skal også ha masser af ros!

8 dicembre 2023

Værste service jeg længe har fået

Værste service jeg længe har fået. Jeg var inde hos Jacob, som er den ene ejer. Han glemte hver gang hvor langt jeg var i forløbet, og hver gang sagde han "næste gang får du nogle øvelser". Jeg havde kun fået 6 gange af min sundhedsforsikring, så efter den 6 gang, sagde jacob at han ville sende nogle øvelser til mig (ikke noget med at vise mig hvordan man laver øvelserne). Jeg modtog aldrig nogle øvelser fra ham, og hørte heller ikke noget fra dem igen..

12 maggio 2023