Valutata 5 stelle su 5

Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen

Valutata 5 stelle su 5

Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di strumenti musicali

Informazioni su Westerhaven Muziek

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Westerhaven Muziek is een speciaalzaak in verkoop van Muziek-instrumenten aan de rand van het centrum van Groningen.
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.

Bij online bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis.

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel om klant van te zijn.

Ik vroeg advies over het beginnen met mondharmonica spelen. Goed advies gekregen en zo ook gehandeld. Snel bezorgd in een enorme doos! Ben al druk aan het oefenen.

6 ottobre 2016
Valutata 4 stelle su 5

top service

Bij mijn bestelling zijn de producten geheel volgens afspraak geleverd.

29 settembre 2016
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede behandeling en service

Ik heb ervaren dat de medewerker die mij hielp, heel goed wist waar ik het over had. De gedane toezeggingen werden zeker nagekomen en de bestelling werd vlot afgehandeld en bezorgd.

18 settembre 2016
Valutata 3 stelle su 5

Track and Trace link werkte niet

Ik kreeg via de mail een track and tracelink opgestuurd, die het echter niet deed. Product is ongeveer een dag later dan verwacht (Het duurde 4-7 dagen tot het bij westerhaven muziek op voorraad was),8 dagen na betalingsbevestiging heb ik het binnen gehad.

1 settembre 2016
Logo di Westerhaven Muziek

Risposta di Westerhaven Muziek

Beste Mevr. de Jong,

Aan niet werkende Track & Trace informatie kunnen wij helaas niet veel doen. Wellicht was de zending bij DPD nog niet verwerkt op het depot. Dan werkt de code nog niet.
Indien een product bij ons niet voorradig is, zijn wij afhankelijk van de voorraadstatus van de leverancier, zoals vermeld op onze site. Daarnaast gaat het om werkdagen. In dit geval zijn de 8 dagen dus de 7 werkdagen zoals vermeld.
Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met het bestelde product.

Valutata 3 stelle su 5

Deellevering duurt te lang.

Jammer dat de TC Electronic 1-2-3 switch nog niet geleverd is, en men niet kan zeggen wanneer. Omdat de leverancier / importeur voor Nederland maar eens in de zoveel tijd (?) een container met goederen binnen krijgt.

5 agosto 2016

Top gedaan!

Super service en snelle levering. Product ook goed verpakt en ondanks dat het een demo model was was ie echt als nieuw en zeer netjes. Ben zeer blij met de 5-snarige Sterling bass.

18 luglio 2016

kwaliteit in advies

vriendelijke service, met inhoudelijk goede adviezen. Ik bestelde een gebruikte gitaar, waarbij ik volledig ben afgegaan op het advies van Westerhaven muziek. Ik had nog wat twijfels over de gitaar, die prima bespreek waren.
Het advies en de gitaar bleken helemaal volgens verwachting, dank!

30 maggio 2016
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più