Valutata 1 stelle su 5

Malafide bedrijf dat zonder toestemming je gegevens openbaar gooit. Leuk je upload een cv voor een leuke vacature, klikt de optie voor het openbaar delen van je cv expliciet uit en dan wordt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contact met Werkzoeken.nl was het alsof we al jaren een samenwerking hebben. Goede en prettige communicatie. We hebben een vaste contactpersoon (Marvin Pool) met wie we maandelijks... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sistema di monitoraggio del richiedente

Scritti dall'azienda

Elke maand gebruiken 1 miljoen kandidaten uit de Nederlandse arbeidsmarkt Werkzoeken.nl voor het vinden van een nieuwe baan.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Gooien zomaar je gegevens openbaar

Malafide bedrijf dat zonder toestemming je gegevens openbaar gooit.

Leuk je upload een cv voor een leuke vacature, klikt de optie voor het openbaar delen van je cv expliciet uit en dan wordt je dood gegooid met mails en telefoontjes van bedrijven, omdat werkzoeken.nl kennelijk lak heeft aan de regels en je gegevens toch openbaar zet.

Kom je verhaal halen bij de “support” krijg je een onzin niets zeggend mailtje terug zonder excuses waarna je geen enkele reactie meer terug ontvangt.

Ik ga melding maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Blijf zo ver mogelijk weg van dit malafide bedrijf!

6 aprile 2026

Website bediend recruiters

Na 1 keer solliciteren via LinkedIn (ik had niet door dat het om werkzoeken.nl ging), op een vacature waarvan ik achteraf vermoedde dat deze helemaal niet bestond, bleek ik gelijk een account te hebben en mijn cv ook openbaar te staan voor recruiters. Op de twee vacatures waar ik op reageerde werd ik vrijwel gelijk afgewezen, maar een maand later werd ik wel benaderd door een recruiter, voor minder aantrekkelijke vacatures die mijn cv van deze website had. Het lijkt meer een website die erop uit is goede kandidaten te vangen voor recruiters, met vacatures die niet meer open staan. Ik kon mijn cv ook niet verwijderen van het account, alleen vervangen door een ander cv of direct het hele account verwijderen. Je kan wel het vinkje zichtbaar voor recruiters uitzetten. Maar lid worden gebeurd heel onbewust, ik heb bij het solliciteren waarschijnlijk iets aangevinkt, maar zo onbewust, ik was mij niet ervan bewust dat ik een account had en mijn gegevens openbaar waren.

16 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte mensen kunnen niet lezen/luisteren

Helaas geprobeerd voor ons bedrijf een vacature te plaatsen
Krijg ik een mail vol met leugens over dat mijn bedrijf niet bestaat ik valse info deel en tussen de letters door lees dat ze mij een crimineel vinden

Mijn bedrijf bestaat ik heb alleen voor dit soort vertrouwelijke info een mail die alleen ik kan lezen en niet ook mijn mensen

Stuur je een mail ik denk dan zal het wel goed komen
Nee in plaats daarvan sturen ze alles door naar het mail adres van mijn mensen
Wat een schandalige actie dit

5 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Altijd snel, persoonlijk en meedenkend

Als recruitmentbureau in de bouw- en technieksector werken wij samen met Werkzoeken.nl voor de plaatsing van onze vacatures. De samenwerking met Marvin en Tamara verloopt altijd prettig: korte lijnen, snelle reactie en ze denken actief mee over zichtbaarheid en kwaliteit van kandidaten.

We zien duidelijk resultaat in bereik en sollicitaties en hebben het gevoel dat er echt wordt meegedacht in plaats van alleen “een plek om te adverteren”.

14 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Werkzoeken levert meer dan kandidaten

Werkzoeken levert niet alleen veel goede kandidaten op, ook de service is erg goed. Gerbrand, onze eigen accountmanager denkt mee, zoekt in mogelijkheden en komt altijd zijn afspraken na. Dat klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar in praktijk blijkt dat toch zeker niet zo te zijn. Aanrader dus.

22 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onprofessionele handelswijze en ongegronde facturatie door Werkzoeken.nl

Ik ben zeer ontevreden over de handelswijze van Werkzoeken.nl. Ondanks dat ik geen gebruik heb gemaakt van hun dienstverlening, zijn er toch facturen gestuurd. Na herhaaldelijk en duidelijk te hebben verzocht om deze facturen te annuleren, heeft men er desalniettemin voor gekozen om een incassotraject te starten.

Als professional binnen de arbeidsbemiddelings- en recruitmentbranche kan ik bevestigen dat dit soort handelswijze absoluut onacceptabel is en niet past binnen een correcte zakelijke relatie.

Op basis van mijn ervaring kan ik Werkzoeken.nl dan ook beslist niet aanbevelen.

26 agosto 2025

Sollicitaties worden niet doorgezet

Meerdere keren gesolliciteerd via Werkzoeken.nl en daarna betreffende bedrijven alsnog zelf benaderd na het uitblijven van reacties, conclusie: vacatures zijn al ingevuld en ze hebben nooit de sollicitaties ontvangen. Werkzoeken.nl reageert niet op mails met vragen daarover.

11 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

zoeken gaat snel en makkelijk.

Wij krijgen zowel kandidaten via de vacatures die op werkzoeken.nl staat en zoeken is makkelijk. en aanschrijven van de kandidaten ook. Als er iets niet gaat zoals we wensen krijgen we snel advies.

24 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Zeer fijne samenwerking

Voor Krantenbezorgen.nl via DPG Distributie werken we al enige tijd samen met Marvin van Werkzoeken. Zowel het platform als de samenwerking zelf ervaren wij als zeer prettig. Het platform is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en sluit goed aan bij onze behoeften.

Wat vooral opvalt, is de proactieve houding van Marvin. We hebben vaste contactmomenten waarin we samen het account doornemen en sparren over groeikansen. Marvin denkt echt met ons mee en komt zelf ook met waardevolle suggesties.

Daarnaast brengt elke meeting wel weer nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen vanuit Werkzoeken met zich mee, wat ervoor zorgt dat we scherp en betrokken blijven.

Kortom: een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!

9 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più