Ik ben normaal niet van reviews geven want een goede afhandeling van bestelling is voor mij standaard. Maar voor deze zaak maak ik even een uitzondering. Schoenen van Timberland besteld (Reaxion... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn bestelling van 29 november is nog steeds niet geleverd. Volgens de site zou het snel aankomen, maar ik heb geen bericht ontvangen over vertraging of alternatief. Zeer teleurstellend.
Overzichtelijke website en de werkschoenen die ik nu draag van Buckbootz lopen heerlijk en beschermen mijn voeten. Levertijd was ook zeer netjes. Zeker aanrader
L'azienda ha risposto
Werkschoenen-shop.nl is onderdeel van The Sports & Leisure Company in Harderwijk. Wij zijn specialist in werk- en bedrijfskleding en tevens het adres voor al uw promotionele kleding en artikelen. Kortom het adres voor al uw artikelen met een bedrijfslogo. Onze liefde voor de juiste werkschoenen en de ontwikkeling en advies daarin is de basis geweest voor werkschoenen-shop.nl, uw specialist in werkschoenen voor elke gebruiker
Fahrenheitstraat 6, 3846BN, Harderwijk, Paesi Bassi
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Is bijna week geleden dat ik besteld heb
En daar geef ik nu beslist geen voldoende voor!
Vg H.Smit
Ik bestelde schoenen voor mijn werk, wat belangrijk voor me is. Ik heb de schoenen waarvoor ik heb betaald al bijna een maand niet kunnen krijgen.
ik ben tevreden goede service snelle bezorging en redelijke prijs

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Ik kreeg na de bestelling geen enkele reactie, ik was bang voor scam omdat het de eerste keer was dat ik daar bestelde en dus geen ervaring met het bedrijf had. Even een mail gestuurd, bleek dat de order (nog) niet was verwerkt en ze het meteen oppakte. Binnen 2 dagen was pakket binnen!!! 🙂
Prijs is ook goedkoper dan elders.

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Prima schoenen top kwaliteit.
Zijn netjes verpakt geleverd.
Dus al met al prima.
Opmerking; graag meer communicatie over de levertijd.

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Schoenen van Timberland besteld (Reaxion Mid) in maat 44. Maar ze bleken, na snelle levering, veel te groot. Contact gehad met klantenservice en in overleg kleinere maat besteld. Snel retour label ontvangen en na aflevering bij pakket punt gelijk al geld terug ontvangen.
Top service!

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Snelle levering. Ik had zoals gebruikelijk maat 44 besteld, die bleek erg groot uit te vallen. Kon zonder probleem snel omgeruild worden voor maat 43.

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Als ik 3x een mail krijg wat je van je bestelling vind maar je dat nog niet binnen heb is het lastig tebeoordelen denk. Mss ist handig dat ik het dan eerst binnen krijg?

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Snel bezorgd binnen 1 dag.
Alleen verkeerde kleur schoenen. Zwart besteld. Bruin geleverd

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Schoenen die ik besteld had waren er niet meer. Ik heb gelijk een mailtje gehad dat ik andere kon kiezen.De volgende dag binnen gekregen. Super service

Risposta di Werkschoenen-Shop.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.