WePlayAgain A/S Recensioni 479

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Rigtig god oplevelse. Meget stort udvalg, næsten for meget til at overskue, men fik heldigvis god hjælp af de ansatte. Billige priser, dog ikke skiltet, men de havde nr som man kunne slå op på hje... Leggi di più

Dygtig og nærværende personale i Haserlager butikken til at få byttet til anden driver end 1. Bestilt på nettet . Og at der var styr på retur betaling. Endvidere hurtig forsendelse af den 1. Vare.... Leggi di più

Glimrende og kompetent rådgivning (via mail) i forbindelse med valg af “den helt rigtige” driver og fairway kølle (præcis til mig), og ikke mindst fornuftige priser på kvalitets udstyr. Levering fr... Leggi di più

Jeg købte for 12 måneder siden et sæt hos weplayagain, men desværre så begyndte det at bukke og knække i samlingen mellem køllehovedet og skaften på mange af jernene. Jeg skrev derfor til dem, og j... Leggi di più

1. Negozio per il golf

Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

The product is excellent

The product is excellent, and your prompt despatch was also excellent.

However, the delivery service by GLS was terrible. On Saturday 28 February, at approximately 09.30 am, the product was enroute only 30 minutes from my house. However, they stopped the delivery and only delivered to a pick up point on Monday. This product was meant to be delivered to my house. So I could not use the golf clubs over the weekend, and on Monday, it caused a major disruption in my day to go and collect this parcel from a pick up point. I will never again contract any purchase who uses GLS for their delivery service. Otherwise, thank you for your own pre-delivery service

25 febbraio 2026

Hi Susan

Thank you for your review. Though I think the 1-star is meant for GLS and not us - but I completely understand your case.

I do apologize in GLS's behalf. That is absolutely not okay.

I have good news for you.

We just came to an agreement with UPS and therefore I am glad to let you know, that all orders south of Denmark will be delivered with UPS as of next week.

And in the end of the year, all customers will have the option to choose DHL as well.

So next time you stop by weplayagain.com - you will have that option to France.

I wish you all the best.

Best regards,
Kenneth

Commande réalisée pour un shaft…

Commande réalisée pour un shaft fujikura ventus regular Taylor made,le colis a été envoyé a une adresse différentes(plus d'une semaine),apres avoir récupéré le colis ne correspond pas:shaft fujikura stiff pour tête cobra.

18 febbraio 2026

Bonjour,

Nous sommes désolés de lire votre message.

Nous ne trouvons malheureusement aucune commande correspondant à ces informations dans notre système. Afin que nous puissions résoudre ce problème rapidement, il est très important que vous nous contactiez dès que possible à l’adresse suivante : support@weplayagain.com

Nous prenons bien sûr la situation très au sérieux. Si une erreur de livraison a été commise par GLS et si le mauvais shaft a été envoyé, nous reprendrons naturellement le produit sans aucun frais pour vous et trouverons une solution rapidement.

Nous attendons votre message afin de pouvoir régler cela au plus vite.

Sportivement,
Kenneth

Købte en vare som blev returneret

Købte en vare som blev returneret, var ikke den stand jeg havde forventet og alt blev sendt retur som aftalt. God oplevelse

5 febbraio 2026

Hej Teddu

Tak for din anmeldelse.

Jeg er selvfølgelig ked af, at standen ikke helt levede op til dine forventninger. Det er altid meget ærgerligt når oplevelsen ikke rammer præcist som vi gerne vil have det.

Vi tager unikke billeder af hvert enkelt produkt netop for at være så gennemsigtige som muligt omkring den kosmetiske stand. Det gør vi især fordi vi kun sælger brugt udstyr. Men forventninger kan være forskellige og det har jeg fuld respekt for.

Jeg er glad for, at returprocessen fungerede som aftalt og at du samlet set har haft en god oplevelse.

Du er altid velkommen igen.

Bh