Wellvita Recensioni

1684
TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tuotteet jotka olen tilannut ovat toimineet. Tilaan uudelleen kun tarvitsen, siis TARPEEN mukaan. Tuputtaminen inhottaa ja pakko myynti!! Hiukset ovat paksut nyt, verenkierto jaloissa ok, vatsan to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Käytän VENOLET-tuotetta. Askeleet kevenivät ja varpaiden sinisyys poistui. Olen joutunut keskeyttämään käytön kirurgisten toimenpiteiden tai pitkän ulkomaanmatkan vuoksi joitakin kertoja. Hoitava vai... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Uusi lähetys tuli ennenkuin vanhat pillerit olivat läheskään loppuun otetut. Pillerit aiheuttivat vatsanväänteitä yöllä ((ärtyneen suolen oireyhtymä -ibs) ja enkä voinut niitä ottaa. Päätin lopettaa j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Olen tilannut jo aikaisemmin Macoformia ruoansulatukseen ja se sopii hyvin. Koska käytän myös muitakin entsyymejä, halusin tyhjentää varastoni ja siksi katkaisin tilaukseni. Se onnistui hyvin. Ainaki... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  3. Farmacia

Scritti dall'azienda

Wellvita myy ravintolisiä ja muita hyvinvointituotteita suoraan kuluttajille. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua korkealaatuisilla ja järkevän hintaisilla tuotteillamme.

Wellvita - Terveyttä suoraan sinulle

Scritti dall'azienda

14 päivän täysi palautusoikeus
Maksa vasta saatuasi tuotteet
Yli 35 vuoden kokemus

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

Luotettava verkkokauppa

14 päivän palautusoikeus Toimitusaika 5–10 arkipäivää Maksu laskulla tilauksen saavuttua Toimitus suoraan postilaatikkoon

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(1684)

88 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Te lähetätte lisää tavara vaikka en…

Te lähetätte lisää tavara vaikka en tilannut enempää.Tämä ei ollut mikään kestotilaus.Ei enään lisää tabletteja.Kiitos☹️

3 luglio 2025

Kiitos tiedosta.
Olemme lopettaneet kaikki tilauksenne tänään.

Mukavaa kesänjatkoa,

Valutata 3 stelle su 5

Olen vasta tuotteidenkäyrön…

Olen vasta tuotteidenkäyrön alussa.joten kokemukseni on lyhyt

9 luglio 2025

Hyvää kesänjatkoa,

kaikki toimi

kaikki toimi, jopa puhelinyhteydenotto toimituksen jälkeen tuntui miellyttävältä!

23 giugno 2025

Kiitos mukavasta palautteestasi 🙂

Hyvää kesänjatkoa,

Hyvä tuote

Nopea toimitus ja edullinen ja hyvä tuote mitä hainkin

26 giugno 2025

Hei,

kiitos palautteesta ja kiva kuulla, että olet tyytyväinen toimitukseen ja tuotteeseen!

Aurinkoista kesän jatkoa!

T. Kristiina/Wellvita

nopea toimitus

ystävällinen palvelu

17 giugno 2025

Hei,

kiitos palautteesta. Hienoa kuulla, että olet tyytyväinen asiakaspalveluumme ja toimitukseen!

Aurinkoisin kesäterveisin,

Valutata 3 stelle su 5

Olen käyttänyt tuotenne liian vähän…

Olen käyttänyt tuotenne liian vähän enkä voi arvioida .

16 giugno 2025

Hei,

kiitos palautteesta. Suosittelemme ravintolisiä käytettävän säännöllisesti kolmen kuukauden ajan. Täysi vaikutus tuntuu yleensä 6-12 viikkoa käytön aloituksesta.

Aurinkoista kesää toivottaen,

Laadukkaat tuotteet ja luotettavat

Laadukkaat tuotteet ja luotettavat. Toimitusaika oli nopea ja helppoa kun tuotteet tulevat kotiin asti.

4 giugno 2025

Hei,

kiitos palautteesta. Hienoa kuulla, että olet tyytyväinen sekä tuotteisiimme että toimitukseen!

Mukavaa kesän jatkoa,

t. Kristiina/Wellvita

Valutata 4 stelle su 5

Hiustenlähtö Minulta lähti paljon hiuksia,kun…

Minulta lähti paljon hiuksia,kun lopetin HairGrown käytön. Hiusharja oli jatkuvasti eli päivittäin täynnä. Asiakaspalvelulle kiitos erittäin hyvästä palvelusta!

1 luglio 2025

Hei,

kiitos hyvästä palautteesta ja hyvää kesän jatkoa,

t. Kristiina/Wellvita

Laatua

Nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet.

29 giugno 2025

Hei Kirsi,

kiitos palautteesta ja hienoa kuulla, että olet tyytyväinen toimitukseen ja tuotteisiimme.

Hyvää kesän jatkoa sinulle!

Yt. Kristiina/Wellvita

Hyvää

Hyvää, selkeää palvelua

6 marzo 2025

Hei Pirjo

Kiitos erittäin mukavasta palautteestasi.

Hyvää kevättä sinulle,

Valutata 4 stelle su 5

Hade gett fem stjärnor men ni talar…

Hade gett fem stjärnor men ni talar inte SVENSKA

4 marzo 2025

Hej

Tack för din feedback.
Vi talar nog svenska här, det är bara att lämna ett ringbud till den som svarar, så ringer en svenkspråkig kundbetjänare tillbaka inom kort.

Mvh
Wellvita Kundtjänst

Markkinointi aktiivista

27 febbraio 2025

Hei

Kyllä vaan, koska asiakkaan välittäminen on meille tärkeää. Haluamme että asiakas saa kaikki tiedot tuotteistamme ja tarjouksista heti kun niistä täällä päässä päätetään.

Aurinkoista kevättä sinulle,

Valutata 5 stelle su 5

Olen todella tyytyväinen tuotteista…

Olen todella tyytyväinen tuotteista jota olen ostanut minun vatsassa on ollut aika paljon turvotusta ja ruoan sulatusta olin niin vaikea että jos ei menisin salille ei se toimi mutta kun olen ostanut tämän ruoan sulatusta ja maksan puhdistava tuotteita olen tosi aktiivinen kuin aikaisemmin voin olla energinen ja unta riittä mulle 7 tuntia en väsyttää koko päivä minun vaateisiin koko on XL nyt voin käyttää myös L kokoisia kiitän teille yritykselle jotka on tehnyt tämän lääke ja suosittelen muille henkilölle joilla on vaikea poista vatsan turvotusta Ja on ongelma ruan sulamisen.

26 febbraio 2025

Hei

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi.
Olemme iloisia että tuote sopii sinulle hyvin.
Macoform Plus on hyvin suosittu ruoansulatus tuote ja meillä on myös paljon muita tyytyväisiä asiakkaita jotka käyttävät sitä säännöllisesti.

Hyvää kevättä sinulle,

Vasta lyhytaikainen käyttö

Vasta lyhytaikainen käyttö, en huomaa mitään vaikutusta..

21 febbraio 2025

Hei,

kiitos palautteesta. Totta on, että ravintolisiä tulee käyttää säännöllisesti ohjeen mukaan ja vaikutus alkaa pikkuhiljaa. Yleensä ravintolisien teho tulee esiin 6-12 viikkoa käytön jälkeen. Kannattaa siis jatka käyttöä.

Aurinkoisin kevätterveisin,

Kaikki toimii.

Kaikki toimi hyvin ja toimitus oli nopea.

17 febbraio 2025

Hei,

kiitos palautteesta ja hienoa kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme!

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Tuote

Sain tuotteen lupausten mukaisesti. Ei ongelmia.

19 febbraio 2025

Hei Harri

Kiitos palautteestasi ja mukava kuulla että kaikki sujui ongelmitta.

Hyvää kevään odotusta sinulle,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più