Tak for en fantastisk oplevelse med Ole Henriksen og Claus Reenberg i Musikkens Hus i Aalborg tirsdag, den 29.oktober. Well B tilbyder et stort udbud af aktiviteter som foredrag, workshops og trænings... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Karen Marie Lillelunds foredrag om Janteloven var fyldt med sjove - og sande - facts om mænd og kvinder. Lattermusklerne blev i den grad rørt. Både til foredraget og dagen efter på jobbet, selv flere... Leggi di più
Super fedt koncept! Vores virksomhed har været med ½ års tid efterhånden og vi arbejder på at få det udbredt internt. Vi oplever at grupper af medarbejdere synes det er sjovt at prøve forskellige m... Leggi di più
Mindstep giver virkeligt mange gode tilbud: Foredrag, workshops og en masse idræt, jeg ellers ikke havde deltaget i. Dejligt med reminder 2 dage før start, så afbud kan sendes rettidigt. Kun en gang e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Sicurezza e salute sul lavoro
- Centro di formazione e coaching
- Consulente sanitario
- Programma di benessere
Scritti dall'azienda
Vores platform udbydes gennem din virksomhed og kultiverer en sund og næringsrig arbejdsplads, der omfavner individuelle og sociale behov. Fleksibilitet er vores udgangspunkt, og man kan frit vælge mellem alskens aktiviteter fra konflikthåndtering til koncerter, og yoga eller workshops. WellB er arbejdsglæde og trivsel til gavn for alle - på abonnement.
Informazioni di contatto
Danimarca
- +45 2828 3333
- info@wellb.dk
- wellb.dk
Super fedt koncept!
Super fedt koncept!
Vores virksomhed har været med ½ års tid efterhånden og vi arbejder på at få det udbredt internt. Vi oplever at grupper af medarbejdere synes det er sjovt at prøve forskellige motionsformer af sammen. Nu samarbejder vi med personaleforeningen om små "events" hvor vi spiser sammen inden en workshop eller et foredrag.
Nu ønsker vi os bare at de bliver(Jyl)lands-dækkende!
Et helt fantastisk koncept på så mange…
Et helt fantastisk koncept på så mange plan. Super god kunde service og et sjældent set nærvær hos en virksomhed.
Super gode muligheder.
Genialt
Dejligt let - og mulighed for at prøve en masse aktiviteter...
Et virkeligt godt koncept med mange…
Et virkeligt godt koncept med mange muligheder
Spændende koncept
Spændende koncept, og i første omgang et spændende foredrag.
Faglig og personlig læring.
Indhold med nærvær, læring og professionalisme, som både kan bruges privat og i forhold til job og ledelse.
Der tages udgangspunkt i det enkelte menneske og den enkelte situation på en indholdsrig måde.
Jeg får viden, som jeg både bruger på mig selv og som jeg tager med mig tilbage til min organisation.
Mvh Charlotte Balling, HR & Ledelse
Endnu et fantastisk foredrag fra…
Endnu et fantastisk foredrag fra Mindstep Care
Fantastisk bredt udbud af kurser
Fantastisk bredt udbud af kurser, events og hold, Tilbuddene rammer alle virksomhedens ansattes behov. Foredrag og kurser afvikles professionelt og seriøst, i et sprog som alle kan forstå.
God oplevelse og en spændende…
God oplevelse og en spændende fortælling fra det virkelige liv.
Gode foredrag og god stemning
Gode og livsbekræftende foredrag og god stemning omkring dem.
Mange gode muligheder
Mange gode muligheder, interessante foredrag.
Jeg kan varmt anbefale Mindstep Care
Jeg kan varmt anbefale Mindstep Care, jeg er ovenud begejstret, det er et genialt koncept, og mig bekendt det eneste, der har fokus på mental sundhed, samt mange andre spændende workshops og foredrag.
Jeg nyder både foredragene, og ikke mindst de fantastiske mindfulness aftener med Lea Liv.
I skal have mange tak indtil videre, og jeg glæder mig til mange gode nye oplevelser i fremtiden....
Indsigt
Indsigt, der gør indtryk på både ledelse og medarbejdere
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.