Het bestellen ging heel gemakkelijk en het pakket werd snel en in een nette verpakking opgestuurd. Verbeterpunt: Betalen met Creditcard mogelijk maken.
Een geweldige service. Ze hadden per ongeluk het verkeerde boxpakje verstuurd. Na een mail van mij hierover kreeg ik meteen een mail terug met excuses en als antwoord dat ik zsm het juiste boxpakje... Leggi di più
Mooie producten voor een eerlijke prijs! Pakketje werd ook heel snel verzonden (helaas is PostNL minder snel maar daar kan de eigenaresse natuurlijk ook niks aan doen). Lief handgeschreven kaartje en... Leggi di più
De bestelling is netjes afgehandeld. 1 item was niet op voorraad maar snel en netjes laten weten en het geld ervoor teruggestort.mooi verpakt, prachtige kleertjes, mooie kwaliteit. Ik ben blij dat i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ben je op zoek naar babykleding, geboorteversiering of kraamcadeaus? Welcome Lovely Baby heeft een grote collectie babykleding en kinderkleding van maatje 36 t/m 128! Onze ruime collectie bestaat uit basics, boxpakjes, broekjes, jasjes, vestjes, pyjama’s, rompers, jurkjes, rokjes, setjes, shirts, truitjes en véél meer!
Dorpsstraat 597, 1723HB, Noord-Scharwoude, Paesi Bassi
- contact@welcomelovelybaby.nl
- welcomelovelybaby.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie pakje voor een jongetje besteld .
Mooie pakje voor een jongetje besteld.
Ziet er heel mooi uit en goede kwaliteit.
Tevens leuk ingepakt met een strikje en kreeg nog paar leuke sokjes erbij.
Een minpuntje dat de bestelling wat lang op zich liet wachten heb maandag besteld en vrijdag bezorgd.
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, en ook nog eens mooi verpakt
Met een lief kaartje erbij
Het pakje was iets verlaat en dat…
Het pakje was iets verlaat en dat lieten ze mij heel netjes weten.
Super blij met het leuke blousje en…
Super blij met het leuke blousje en ontzettend snelle levering !
Lief roze pakje…
Ik had een schattig pakje voor mijn kleindochter besteld, maar het duurde wat langer voordat ik het in huis had. Werd keurig op de hoogte gehouden door Bianca. Het pakje kwam best nog wel snel. Toen ik het openmaakte zaten er een paar sokjes in met een lief handgeschreven briefje van Bianca waarin ik bedankt werd voor mijn geduld. Ontzettend attent. Ik ga hier zeker nog eens bestellen. Bianca dank je wel. You made my day!
Het pakket was zeer goed verpakt
Het pakket was zeer goed verpakt, zag er heel leuk uit met het papier eromheen, een leuk bedankje +cadeautje, gewoon heel leuk om op deze manier een pakketje te ontvangen. Mijn complimenten.
Het boxpakje was heel mooi ingepakt. Het geheel zag er verzorgd uit.! Ook de bezorging was geheel naar wens.
De bezorging was optijd
Product was prima
Product was prima. Daarbij hadden ze er nog sokjes bijgedaan.
En zo schattig ingepakt. Alle lof
Er wordt meteen gereageerd op een email…
Er wordt meteen gereageerd op een email met een vraag. Het pakketje wordt met grote zorg ingepakt met een bedank kaartje
Leuke aankoop
Heel lief berichtje en cadeautje bij mijn bestelling! Ik was verrast! Dankjullie wel!
Snelle levering n bijzonder mooie…
Snelle levering n bijzonder mooie kleding van uitmuntende kwaliteit !!
Super service
Het pakketje kwam met vertraging. En zo lief zat er een extra kadootje in voor het ongemak. Zo lief 🩷💙
Super mooi ingepakt en een kleine…
Super mooi ingepakt en een kleine attentie erbij, erg mooi
Goede en snelle levering!!
Mooie kwaliteit, en supermooi ingepakt.
En nog een klein cadeautje erbij🩷
Goede service en snelle levering
Snelle levering en heel netjes ingepakt…
Snelle levering en heel netjes ingepakt met ook nog een lief kaartje en een klein pressentje
Goede sfeer
Goede sfeer, mooie kwaliteit babykleding in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat te vinden!
Klein maar fijn
Het is een knus bedrijf met goede inrichting. Het bedrijf is ook erg klantvriendelijk.
Mooie zaak
Erg fijne sfeer goed geregeld. Ook leuke reclame altijd.