8Ik snap niet hoe ze zoveel sterren hebben want ik wacht al 2 weken op mijn vignet.... Ze menen dat ik een nieuwe krijg opgestuurd nu dus zal mij benieuwen! Update uiteindelijk netjes ontv... Leggi di più
We kwamen er eigenlijk veel te laat achter dat we een vignet nodig hadden voor Oostenrijk. Gelukkig had ik binnen 5 minuten na bestelling een geldig vignet in mijn mailbox. Echt super fijn!
Al vaak en met regelmaat gebruik van gemaakt. voor Tsjechië vooral maar ook Oostenrijk en Zwitserland werkt goed. snelle service en makkelijk in gebruik. 1x stonden we al met de camper bij de It... Leggi di più
Ik had een vignet besteld, is gelijk een bevestiging naar mij gemaild Er was een storing bij het officiële bedrijf van de vignetten waardoor ik het niet toegestuurd kreeg. Mailtje gestuurd en vrijwel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle service en duidelijke uitleg…
Snelle service en duidelijke uitleg over hoe je de vignet Tsjechië kan aanvragen
Snelle service en overzichtelijke site.
Snelle service en overzichtelijke site.
Ik snap niet hoe ze zoveel sterren…
Ze menen dat ik een nieuwe krijg opgestuurd nu dus zal mij benieuwen!
Update uiteindelijk netjes ontvangen.!
Sticker is wel bijna niet leesbaar dus wordt zwaar afgekeurd in Duitsland heb ik nu gezien. Dus ik ga wel een nieuwe bestellen bij anwb. Ik zou weg blijven bij deze partij.. geld weg... ze menen ook de stickers retour te willen terwijl ze prullenbak waardig zijn!
Inmiddels netjes geld terug ontvangen.
Heb het idee belazerd te zijn. Al weer meer dan een week verder en nog niets ontvangen. Dus mensen kijk uit.
Heb het gevoel belazerd te zijn. Geen contact mogelijk
Toppers
Ik koop al jaaren vignetebij hun.Altijd alles perfect.Zelf koop ik voor vrienden uit Duitsland . Top bedrijf.
Súper slechte service
Súper slechte service. Ik ben al meer dan 10 mails verder om een fysieke sticker voor mijn auto te ontvangen sinds deze zomer. Moet er steeds zelf achteraan. Er worden beloftes gedaan en niet nagekomen.
Binnen 5 minuten vignet geregeld
Aanvraag gedaan en alles meteen…
Aanvraag gedaan en alles meteen geregeld met bevestigingen.
Alles eenvoudig en snel geregeld
Alles eenvoudig en snel geregeld.
Zeer tevreden.
Makkelijk en snel om onderweg een…
Makkelijk en snel om onderweg een vignet te regelen.
Wel jammer dat je er zoveel meer voor betaald als dat je grens koopt
Ik had een vignet besteld
Ik had een vignet besteld, is gelijk een bevestiging naar mij gemaild
Er was een storing bij het officiële bedrijf van de vignetten waardoor ik het niet toegestuurd kreeg. Mailtje gestuurd en vrijwel binnen 2 minuten antwoord en het was gelijk geregeld. Top communicatie!
Waardeloos!
Waardeloos!! Denk je dat je een 10-dagen vignet hebt gekocht qua prijs (€15,40) blijkt het een 1-dagen vignet.
Aangehouden op de terugweg. Boete van €120
Snelle service
Snel en goed geregeld
Top vignet en snel
Onderweg naar oostenrijk
Onderweg naar oostenrijk, vignet vergeten, snel via wegenvignetten een vignet besteld. Nog wel aan het wachten op de email. Maar de rest top.
Al vaak en met regelmaat gebruik van…
Al vaak en met regelmaat gebruik van gemaakt.
voor Tsjechië vooral maar ook Oostenrijk en Zwitserland werkt goed.
snelle service en makkelijk in gebruik.
1x stonden we al met de camper bij de Italiaanse grens en binnen 5 min was alles geregeld en hadden we digitaal alles binnen.
top ga zo door.
🤝 Fam tolen
Makkelijke website om het juiste vignet te vinden
Makkelijke website om te vinden wat je zoekt en zeer snel geleverd. Sneller en beter dan dit kun je niet aan een vignet komen. Top!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.