Wee.no Recensioni 7.737

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Kjøpte Flishugger Beaver XS. Handelen gikk helt smertefritt. Utrolig kjapp levering via Posten/Bring. Bare en uke fra butikk via Oslo til Bodø. Lett å sette sammen. Fylte på riktig mengde olje, og be... Leggi di più

Produktet står foreløpig til forventningene. Monteringsavisningen var elendig. Det ble advart om at antall skruer i bruksanvisning ikke stemte, men ikke hva som ikke stemte. Hjulsettet skulle monteres... Leggi di più

Veldig godt fornøyd med selger og oppfølingen der, spesielt når det så ut til at produktet ville strande på speditørens lager til over påske. Produktet så langt fungerer etter forutsetningen. Manglet... Leggi di più

Meget rask levering. Dumperen virker solid, og grei å betjene. Litt trasig at den kom på tilbud, rett etter at jeg hadde handla. Det skal nevnes at Wee kontaktet meg senere, og vi kom til en grei or... Leggi di più

1. Piattaforma di commercio online

Wee.no er en familieeid, landsdekkende nettbutikk med base på Frakkagjerd, rett utenfor Haugesund. Med røtter som strekker seg tilbake til 1958, da Rolf Wee begynte med én lastebil, har bedriften utviklet seg til å bli en ledende aktør innen netthandel og produkter for industri, anlegg, skogsutstyr og landbruksutstyr. I løpet av årene har vi kontinuerlig utvidet vårt sortiment og styrket vår posisjon i markedet, og vi er stolte av å tilby kvalitet og innovasjon til våre kunder. I dag eies Wee.no av Rune Wee og hans tre barn. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innen disse områdene, med særlig fokus på konkurransedyktige priser. Ved å importere utstyr direkte fra fabrikker, uten fordyrende mellomledd, sikrer vi både høy kvalitet og gunstige priser for kundene våre. Fra vår administrasjon og lager på Frakkagjerd pakkes og sendes varene raskt til kunder over hele Norge. Wee.no har bygget sin suksess på solid entreprenørskap, nærhet til kundene og en sterk arbeidsetikk. Vi setter kundeservice i høysetet og arbeider kontinuerlig med å sikre en smidig og effektiv handleopplevelse. Med et dedikert team og trofaste kunder i ryggen, strekker Wee.no seg alltid litt lenger for å imøtekomme kundenes behov⭐

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Kjøpte Flishugger Beaver XS

Lett å sette sammen. Fylte på riktig mengde olje, og bensin. Et par drag og maskinen starter. Litt tung å dra i gang siden det virker som om det ikke er noe clutch system, men direkte drift. Men ikke noe problem. Når den starter må den ha litt tid på seg før man gir den full fart. Siden jeg blir å benytte den flere steder, må jeg lage en form for transportsystem, slik at jeg kan dra den etter ATVn. Maskinen er kraftig nok til litt større hagearbeide. Jeg legger i år ned 5-10 favner ved så denne får kjørt seg. Anbefales.

10 aprile 2026

Kjøpte ved klyver

Kjøpte ved klyver, dere burde opplyst om/anbefalt å bestille hydraulikkolje og motorolje sammen med maskinen.

1 aprile 2026

Risposta di Wee.no

Hei, takk for tilbakemelding!
Dette skal vi se nærmere på, håper kløyveren står til forvetning :)

Rask og god service

Rask og god service. Har ikke fått testet ut produktet enda.

31 marzo 2026

Hei, takk for god tilbakemelding!
Gjerne si ifra hva du synes om produktet når den tid kommer :)

Tor-Martin

Maskinen var klargjort og sto ferdig…

Maskinen var klargjort og sto ferdig stroppet på henger når jeg kom. jeg fikk en fin gjennomgang av funksjonene av en hyggelig ansatt.

26 marzo 2026

Hei, takk for god tilbakemelding!
Vi er stolte over og ha så serviceinstillt gjeng, så nå skal de få skryt igjen.

blir 5 av 5 stjerner

Alt var ikkje heilt på stell.. med maskinen... Men ordnet opp, på ein mesterlig måte..... Så d blir 5 stjerner... uten problem..
Dei som står for utlevering... Gjer ein kjempejobb..

17 febbraio 2026

Hei, takk for god tilbakemelding!
Noen ganger så går det skeis, derfor du kan stole på at vi ordner opp i det! :)
Tor-Martin

Varen ble sendt til min gamle adresse…

Varen ble sendt til min gamle adresse til tross for bekreftelse av endringen. Varen var godt sikret og i samsvar med beskrivelsen.

31 marzo 2026

Risposta di Wee.no

Hei, takk for tilbakemelding!
Tar dette med videre, slike feil er irriterende.

rask levert

rask levert, lite minus på pris (fikk mange tilbud på nett etter at jeg hadde bestilt disse hos dere.)Alle tilbudene var litt billigere !!

30 marzo 2026

Risposta di Wee.no

Hei! Ta kontakt med oss, så skal vi se hvilken løsninger vi kan finne frem til.

mvh