Webshopudsalg
De hævede straks (en søndag!) penge uden at afsende vare. Jeg rykkede onsdag. Intet direkte svar men fredag får jeg en beklagelse over forsinkelsen (uden den konkrete vare bliver nævnt) og de tilbyd... Leggi di più
Har tænkt det samme som en har skrevet tidligere. Fup og fidus
Svindel
Jeg tilslutter mig koret. Det er svindel. Kort og godt. Mere er der ikke at sige til det.
Jeg faldt for fristelsen i et dunkelt øjeblik
Godt tilbud - og virksomheden refererede til Elgiganten. Hvad kunne gå galt? ALT!!!! Pengene blev overraskende hurtigt trukket fra min konto, men jeg så selvfølgelig aldrig skyggen af det produkt, jeg havde rekvireret... Jeg faldt for fristelsen i et dunkelt øjeblik til at spare nogle håndører. Det blev dyrt, bøv!!!
Det sender dig ikke produktet
Det sender dig ikke produktet. en robot svarer dig. Han giver dig heller ikke dine penge tilbage. Er en gotcha. Det er en virksomhed, der har sat sin adresse. Så fjerner jeg det fra hjemmesiden.
virksomhed eksistere ikke….
virksomhed eksistere ikke….
Varen leveres ikke og pengene trækkes,
Falsk adresse, eksistere ikke.
Reagere ikke på gentagende mail, hvor jeg rykker for varen. Modtageren mail at varen er i transit? Reklamen lyder: bestil i dag få levering i morgen.
Vi får ikke varerne men de trækker…
Vi får ikke varerne men de trækker pengene fra vires konto .. så lad være med at købe noget som helst ved den her hjemmeside ..
Svindel
Har købt og betalt en batteridrevet beskærersaks som ALDRIG er dukket op...DET ER ET SVINDELFIRMA.
Hold jer LANGT væk
Aldrig modtaget varen. Penge trukket. Ingen svar tilbage på mail.
Bruger COOP DK som overskrift, men ikke korrekte COOP hjemmeside, der hedder COOP.DK. Køb absolut ingenting her.
Så frække at sende nye mails med andre "gode tilbud". Hold jer langt væk
Desværre også blevet fuppet aldrig set…
Desværre også blevet fuppet aldrig set varen når jeg skriver undskylder de med forsinkelse ,køb aldrig varer der
Kan tilslutte mig andres anmeldelse
Kan tilslutte mig andres anmeldelse. Har fået et enkelt svar på mine henvendelser (varen var forsinket) Derefter ingen. Et svindelforetagende af værste karat
Jeg er desværre også blevet snydt har aldrig fået varen og bedt om at få pengene tilbage men det er ikke lykkes.
Jeg er det desværre også blevet snydt. Har aldrig modtaget varen
Svindel og bedrag
Svindel og bedrag, hvis det var mulig å gi 0 stjerner, så fik de det!
Jeg kontakter Stihl og beder dem forfølge banditterne, som misbruger Stihls navn
BARE HOLD JER VÆK.
Skulle vist have læst her før jeg handlede på denne hjemmeside. Jeg har aldrig modtaget varen.!!
Ingen respons på mail henvendelser.
Intet telefonnummer man kan kontakte.
I har stjålet, hævet pengene fra min konto.....
FUSK
FUSK! Brug ikke siden! Det er fusk selvom annoncerne ser fantastiske ud. De har fusket med deres trustpilot-rating på deres hjemmeside og findes ikke i dansk CVR register trods for de opgiver dansk adresse.
Var lige ved at købe en Stiedl GTA…
Var lige ved at købe en Stiedl GTA batteridreven beskæresav. Men så checkede jeg den normale pris og prisen her var ca. 1/5 og jeg blev lidt mere kritisk. Opdagede de ikke er e-mærkede og checkede så deres firmaoplysninger. webshopudsalg findes ikke som firma, trods at de opgiver en dansk adresse.
Adressen er i Bellacenter, men virksomheden findes ikke i CVR.
Jeg havde tastet kort ind, men blev lige reddet af at jeg undersøgte virksomhedens eksistens.
Hvis noget er for billigt så er det nok enten hælervarer eller findes ikke?
Fup og fidus
Fup og fidus. Har betalt for en Stihl elsav. Dukkede aldrig op. Men de kan godt sende nye mails med “fantastiske tilbud”
SVINDLERFIRMA!!
SVINDLERFIRMA!!! Hæver pengene med det samme og så hører man intet til dem , svarer ikke på mail og varen man har købt , ser man ikke skyggen af!!!!!! 0stjerner og en politianmeldelse
Svindelvirksomhed
Svindelvirksomhed! Har betalt 399,- DKK for en vare som jeg aldrig har modtaget. Bliver politianmeldt
Svindel fra Webshopudsalg
Gav sig ud for at være et produkt solgt gennem COOP, hævede pengene, men varen er ikke modtaget
SVINDEL
Rendyrket svindel
Rendyrket svindel. Betalte 400 kr for en vare jeg ikke har modtaget.