Valutata 1 stelle su 5

Vi har polisanmält webhostingsolutions24. (Dom försöker kräva oss på vidare betalning eftersom dom påstår att vår uppsägning kom in för sent.) Vi har också krävt tillbaka pengar som vi av misstag h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Detta bolag fortsätter att skicka bluffakturor som medvetet utformats för att de skall uppfattas på det sättet. De tror sig kunna komma undan med att finstilt skriva ”erbjudande”. Väldigt trött på des... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vilket bluff företag. Skickar ut fakturor på webbhotell och skriver i små text att man ska betala fakturan OM man önskar använda tjänsten. Extremt dålig etik på hur man gör affärer tycker jag.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fick ett "ebjudande" som ser exakt ut som en faktura, förbaskade typer som försöker lura till sig pengar. Men visst, om man inte kan någonting, så kan man ju alltid försöka lura till sig sina p... Leggi di più

1,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Varning för *** Web Hosting Solutions…

Varning för *** Web Hosting Solutions 24 AB *** och deras associerade kompisföretag. Web Hosting Solutions 24 AB affärside är att lura företagare, organisioner och privatpersoner på pengar genom att:
a) påstå att man är kund och måste betala,
b) erbjudanden som är helt värdelösa.
Under paraplyet Web Hosting Solutions 24 AB finns ett antal olika inkassobolag tex A Economia AB / orgnum 556810-3435 / Avendo distribution AB / 559077-2355 // VD Urban Johan Udo Kemna Senise. som förövrigt har förekommit i ett antal mindre smickrande verksamheter.
Bolaget är också rödlistat hos Svensk Handel men hos UC är dom fläckfria vilket är anmärkningsvärt, troligen genom att starta nya bolag en ggr / år.
Likvida medel som man lurar företagare & privatpersoner på tas in på följande bankgironummer.
Spärra nedanstående BG så slipper ni av misstag betala för något ni varken har beställt eller vill ha.
736-3468
103-3349
225-2765
225-2310
225-2567
Jag har polisanmält företaget (WebHost24) förra året vilket lades ned av åklagaren med vändande post trots att det finns klara bevis, nu i febr-2024 så försöker man igen. Flera småföretagare har också svårt att komma loss från Web Hosting Solutions 24ś klor då betalningen går till ett inkassobolag som är i nära samarbete med WebHost24 (eftersom betalningen går via inkassobolaget så anses ni vara kund där). Ni som köper tjänster från tex Loopia kan drabbas för eller senare då det är ganska uppenbart att Web Hosting Solutions 24 har någon som förser dom med rätt faktura information från tex Loopia (min gissning), därför är det väldigt lätt att du luras eftersom beloppen och orderraderna nästintill är identiska. Totalt omsätter Webhost-24 över 10,000,000:- / år genom att lura oss företagare. Företaget finns inte ens på den adress dom uppger Torshamnsgatan 27 plan 2 / Kista. VD för bolaget är: Jimenez Eric Antonio som också är helt omöjlig att komma i kontakt med. Drabbas ni så gör en polisanmälan iaf, med lite tur så kanske vi hörsammas. Det finns såklart en smart arkitekt bakom det här bedrövliga upplägget, dessvärre vill varken bankgirot, bankerna eller andra myndigheter stoppa dem.

8 febbraio 2024

Bluff-företag

Bluffmakare som skickar fakturaliknande utskick till småföretag i hopp om att man bara ska betala utan att riktigt titta efter.
En riktig svart i branschen.

6 febbraio 2024

SVINFÖRETAG

Betalade tyvärr för 1år sedan i min okunskap, och idag dök ny faktura upp som jag bestridit. Grattis till nästan 10 000SEK på bluff. Mailade och får nu svar från dom:
-- Jag har lagt ett avslut på er hosting och tjänsten löper t.o.m 2025.02.22 därefter avslutas tjänsten per automatik.

6 febbraio 2024

Varning!!!

Varning!!!
Betala ingenting om ni får en faktura från detta bluffbolag. De vill bara lura oss på pengar!!!

14 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

En bluffaktura per domän man äger

En bluffaktura per domän man äger, och betalning till olika bulvanföretag. Förtaget må sälja webbhstong, men fakturorna är bluff liksom det ohemula pris de har på sina fakturor! Anmäl varje fakturaliknande försändelse!

1 maggio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più