Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ostatnio przechodząc koło tego sklepu coś mnie tknęło, żeby wejść. Spodobał mi się styl niektórych ubrań, kupiłem koszulkę i spodenki. O ile spodenki wydają się bardzo solidne, o tyle koszulka po jed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Good materials, interesting and very original colourful prints. I especially like their hoodies, I have a few, also from special collections. Easy online order and return policy in case something d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kochałam Medicine. Za nietuzinkowe wzory, barwy, za to że mają niesztandarowy styl i naturalne materiały. Niestety, jakość ciuchów spadła na psy. Szycia koszul z których wystają nitki, wypchnięte kola... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bardzo słaba obsługa w sklepie. Dwa razy wyraźnie powiedziałam, żeby nie doliczać torby, a mimo to została ona policzona przy kasie. To jest dla mnie nieakceptowalne. Dodatkowo podczas próby zwr... Leggi di più

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,9

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Obuwie zamówione przez aplikację z…

Obuwie zamówione przez aplikację z odbiorem w salonie. Niestety po otwarciu torby okazało się, że w kartonie zastępczym, karton zniszczony, obuwie ze śladami wielokrotnego przymierzania, wygniecione, obuwie w środku bez zabezpieczenia przed zgniataniem itp.

19 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Szarobury kolor, poliester nie wiskoza

Sukienka miała inny kolor niż na zdjęciu i moim zdaniem była z poliestru a nie z wiskozy jak w opisie. Była niemiła w dotyku i miała szarobury odcień. Szkoda, że nie ma opinii o produktach w tym sklepie, pewnie uniknęłabym rozczarowania i ponoszenia kosztów przesyłek. Więcej nie kupię. Szkoda, że nie ma możliwości dołączenia zdjęcia.

5 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

10 lat temu jakość ubrań w medicine…

10 lat temu jakość ubrań w medicine była zadawalająca w stosunku do ceny. T-shirt zachowywał formę i kolor po kilku, a nawet kilkunastu praniach. Dziś t-shirt medicine po dwóch praniach jest wyciągnięty, pruje się, farbuje, więc blaknie, do wyrzucenia, a ceny wyższe, niż kiedyć. Dużo sztucznych materiałów, zwł swetry damskie, króluje akryl i poliester. Nie polecam.

16 ottobre 2025

Scammers, very bad materials

Worst customer service ever,did like the clothes was advised at the store to place order online to find more varieties and my size, which I did place a huge order of 27 items, received it missing 2items, tried to contact them many times and opened a case, they reply rudely,"cannot accept a claim for missing products."also did return clothes at the store one week ago, and didn't receive my money back.

3 agosto 2025

Klantenservice NUL

Wij kochten op 16/06 2 hemdjes en 1 short in de winkel te Breda. Omdat het verschrikkelijk warm was in de winkel wilde mijn man liever niet meer passen. Om toch maar te kunnen verkopen stelde de winkelbediende voor om het mee te nemen zonder te passen, indien niet goed mochten we komen ruilen. Op 1/07 (15 dagen later) wilde ik de short (te klein) ruilen en dit was niet meer binnen de 2 weken, dus geen omruiling. 1 dag te laat! Wat een klantenservice!!! Hier komen wij nooit meer!!!

1 luglio 2025

Medicine - kardigan długi

Medicine - Swetry Kardigan długi i inne - akryl 100% - nie kupujcie sztucznych rzeczy. Ten sweter śmierdzi po każdym praniu jeszcze bardziej niż przed.

Niestety kiedyś odzież była z bawełny/wełny, teraz plastik i sztuczne - okropna jakość.

A szkoda bardzo fajna marka była, dużo rzeczy tam nabyłam.

25 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Kwiatowe bawelniane bluzy z kapturem i…

Kwiatowe bawelniane bluzy z kapturem i spodnie dresowe (ID Produktow RS25-BLD701-59A, RW24-SPD302-59A) - fajne wzory, ale materiał się mechaci (zachodzi jakims białawym meszkiem) juz po pierwszym dniu noszenia, przez co kolor staje mniej intensywny.
Bluzy przymierzane przez klientów wiszące na wieszaku w sklepie są bardziej wypłowiałe niż nowe z magazynu.
Strach pomyśleć co będzie po praniu.
Do tego "czarne" tło nadruku wyraźnie wskazuje na to, że Medicine oszczędza na farbie, bo nie jest to intensywna czerń.
Oczekiwałabym lepszej jakości po ubraniach w takiej cenie.

22 giugno 2025

Kupuję w Medicine od 2 lat

Kupuję w Medicine od 2 lat. Dwie kurtki puchowe są super. Dobra jakość i wygoda. Fajny design tshirtów, ubrania głównie z wiskozy i bawełny, dobrze się piorą i ładne kolory.
Trzeba pamiętać, że wiskoza się zawsze trochę zwęzi/ skróci po praniu.
Większość rozmiarów dobrze opisana i zmierzona

2 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

No response on the complaint

I have bought winter boots in October. They look good and were very comfortable. However, after less than 4 months the sole in one shoe split in three places creating massive holes. No response from the seller on my enquiry.

12 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Oceniam zakupy przez internet.

Oceniam zakupy przez internet.
Za każdym razem błyskawiczna wysyłka, zdarzyło mi się złożyć zamówienie w piątek wieczorem, a w niedzielę odebrać z paczkomatu. Bezproblemowy zwrot w sklepach.

22 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Kurtka zimowa

Dostałem na prezent kurtkę zimową za prawie 400 zł w której po 2 miesiacach zaczela sie pruć podszewka. Moja 3 letnia kurtka z Pepco lepiej sie zachowuje

15 gennaio 2025

Zdecydowanie nie polecam Medicine

Bardzo kiepska obsługa klienta w Galaxy w Szczecinie. Zblazowane dziewczyny, które nie potrafią rzetelnie wypełniać swoich obowiązków.

Beznadziejna polityka zwrotów w Polsce.
Zakupiłam 3-pak bielizny męskiej, która okazała się być za duża. Rozmiary są zawyżone o czym przekonałam się dopiero po porównaniu bielizny z bielizną w domu (a kupilam taki sam rozmiar).
Przy zakupie w sklepie stacjonarnym nie zostałam poinformowana przez sprzedawcę o tym, że bielizny nie można zwracać.
Musiałam również upomnieć się o papierową torbę, za którą zapłaciłam.

Przy próbie zwrotu powiedziano mi, że zawsze o tym informują (jak widać niekoniecznie), ponadto zaczęto zasłaniać się regulaminem na stronie co jest dla mnie totalnym absurdem. Nikt nie zawraca sobie głowy regulaminami kupując w zwykłym sklepie. Ponadto wpędzanie klienta w poczucie winy, bo niby nie przeczytał regulaminu jest tak słabe, że nawet nie wiem jak to dalej skomentować. Standardy jak w PRL-u.
Bielizna jest nieużywana, nieprzymierzana na ciele, a mimo to nie można jej w Polsce zwrócić. Klient zostaje z towarem, który albo musi oddac albo odsprzedać. Czyli kolejne zawracanie sobie głowy.
Przykładowo: według regulaminu australijskiego zwrócić można wszystko byleby nie było używane, prane itp. (sprawdzone na australijskiej wersji strony).
Jak widać w Polsce robicie wszystko aby klientowi zakupy utrudnić i obrzydzić.
Proces zakupowy ma być przyjazny klientowi a w Medicine w Polsce zdecydowanie nie jest.

Ponadto tak jak piszą inni - materiały, z których wykonana jest odzież są bardzo słabej jakości i mimo, że sam design jest ciekawy, to wizja wyrzucenia bluzki po 3 praniach skutecznie zniechęca mnie do zakupu.

Nie polecam sklepu Medicine.

7 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Pierwszy raz kupilem tam spodnie i…

Pierwszy raz kupilem tam spodnie i raczej ostatni. Kiepska jakość. Ubrane pierwszy raz na wyjście do pracy a po powrocie widzę plamę na nogawce co się okazało przetartym materiałem? Moze to jakas wada fabryczna. Nie pracuję w tych i spodniach tylko służą na drogę do pracy i z pracy. Jeśli tak wygląda jakość to ja juz tam zakupów nie zrobię. Lepsza jakość z bazaru jest.

29 ottobre 2024

oszukanie zapis na newsletter

Przy dokonywaniu zakupu w sklepie on-line zapisałam się na newsletter, zeby dostać 30 zł zniżkę. Mail bardzo długo szedł, ja cierpliwie czekałam. udało sie. no i nie dało się zrealizować. Zgłosiłam uwagę. Sklep nie widzi w tym problemu. Absolutnie mi się takie traktowanie nie podoba.

30 marzo 2024

Good value for money

Great jungle-inspired patterns, good quality, kind service. After a few purchases, the brand has become one of my favourites.

18 novembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più