Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nemt, hurtigt og så flotte. Jeg er meget tilfreds over det flotte resultat fra dem 🙂 kan kun anbefales 🤘💙

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:) I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et n... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa foto
  2. Impresa nel settore dei mass media

Scritti dall'azienda

We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service!

Enestående kvalitet af print til utrolige priser og hurtig levering! En enkel bestilling og dette bliver dit fortrukne printer firma med garanti.

(Billedefremkaldning i A3 Gloss)

2 maggio 2021

Hej Amir!

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os at du er tilfreds med dit køb.

Troels,

Nemt og billigt

8 aprile 2021

Risposta di We-Print

Mange tak for den fine anmeldelse Nicky!
Vi er super glade for, at du er tilfreds med dit køb :-)

Glimrende service

Glimrende service! Flinke og rare unge mennesker. Jeg tøver ikke med at handle hos dem igen. :)

13 marzo 2021

Hej Morten,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er super glade for, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os - det betyder meget.
Rigtig god dag!

Mvh. Troels

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem fantastisk service og…

Helt igennem fantastisk service og kvalitet af billeder 🤩 Jeg er yderst tilfreds med resultatet og SÅ taknemlig for hurtig behandling af ordrerne samt den hjælp, som jeg fik undervejs.

Kan ud fra min oplevelse klart anbefale andre at benytte We-Print⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 febbraio 2021

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse - det betyder rigtigt meget for os.
Vi er glade for, du er tilfreds med vores service. :-)

Med venlig hilsen,

Valutata 5 stelle su 5

Super god og hurtigt service.

Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:)
I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et nyt billede afsted uden beregning.
Det var alt i alt en super god oplevelse at handle hos We-Print.dk, og jeg vil helt sikkert benytte dem igen :D

4 febbraio 2021

Hej Troels.
Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fine print 🙌🏻

Hurtig levering og fine print. Begge gange jeg har bestilt har jeg fået besked om at det bestilte var færdigtrykt indenfor få timer, så de har virkelig været hurtige. Jeg havde et spørgsmål og fik svar tilbage på mail næste hverdag, så det bliver vist ikke bedre ☺️

19 dicembre 2020

Risposta di We-Print

Mange tak for den fine anmeldelse Pernille!
Vi er super glade for, at du er tilfreds med dit køb :-)

Mine ting kom super hurtigt -

Mine ting kom super hurtigt -
Jeg havde bestilt 2 forskellige formater (min fejl)og da jeg ringede blev det lavet om og sendt samme dag.

11 dicembre 2020

Hej Susan,

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os! Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med dit køb.

Valutata 1 stelle su 5

Hej Christina,

Vi er meget kede af, hvis du har fået en vare, der ikke lever op til dine forventninger - det er ikke godt nok! Vi sætter en stor ære i, at det vi leverer er af meget høj kvalitet. Derfor er det selvfølgelig ikke i orden, hvis det ikke er tilfældet for din bestilling.

Hvis du vil sende mig en mail på anders@we-print.dk og beskrive hvad, der gør, at produktet ikke lever op til dine forventninger, vil jeg meget gerne undersøge sagen og sende dig nogle nye billeder, hvis der er en fejl med produktet!

Jeg vil give 5 stjerner

Jeg vil give 5 stjerner. Jeg modtog super flotte billeder og de kom virkelig hurtigt. Så jeg kan kun anbefale firmaet.

9 dicembre 2020

Hej Simone!

Tusinde tak for de fine ord - de betyder meget!
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Perfekt! Meget tilfreds.

30 novembre 2020

Hej Claus!
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse med dit køb!
Rigtig god tirsdag.

Valutata 5 stelle su 5

Helt klart her jeg vil handle fremover

Helt klart her jeg vil handle fremover.
Hurtig produktion og levering. Stabilt indpakket og flot resultat 🤩🙏🤗
1000 tak !

4 novembre 2020

Hej Jacob!

Tusind tak for din anmeldelse her på vores trustpilot. Jeg er virkelig glad for vi har levet op til dine forventninger og vi står selvfølgeligt klar til at printe næste gang du måtte have brug for det! :-)

Super god service..

Super god service... Alt klart og leveret inden for en dag..

10 settembre 2020

Hej Jes.
Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for, du har haft en god oplevelse :)

Flot resultat

Flot resultat, rigtig god service og hurtig levering.

17 agosto 2020

Risposta di We-Print

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du har været tilfreds med dit køb :)

Utrolig smukke plakater

Utrolig smukke plakater, der gør en forskel i ethvert hjem.❤️ Ligeledes er servicen i top.

8 agosto 2020

Risposta di We-Print

Mange tak for den fine anmeldelse Anitta!
Vi er super glade for, at du er tilfreds med dit køb :)

Anders, We-Print.dk

Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds og hurtig levering foto…

Meget tilfreds og hurtig levering foto i 3 A størrelse

20 luglio 2020

Hej Birgitte!

Mange tak for din feedback - det betyder meget for os. Vi er glade for, du er tilfreds med vores service! :)

Mvh. Anders, We-Print.dk

Bedre end fotografen

Nem side at overskue, nemt at redigere billederne, priser der er til at overskue. Kvaliteten på produktet er i top. Vi fik fremkaldt et ved professionel fotograf til 500kr for et billede og du kan ikke se forskel på dem fra we_print, der fik jeg bare to af samme størrelse til 189 med forsendelse 😏

16 luglio 2020

Hej Mathias!
Tusinde tak for de fine ord - de betyder meget! Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Ha' en rigtig god weekend!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più