ik ben 29 en weeg 123 kg toen ik 3 dagen terug mijn wc binnen kreeg was ik erg blij tot ik er op ging zitten nu is die kapot nare wc bedrijf wat moet ik nu schijten is de bosjes ?
Levering was snel en goed. WC krukje is van een goede kwaliteit en erg goed te gebruiken. Het opvouw mechanisme is echter erg stug en loopt niet soepel, maar misschien is dit gewoon 'nieuwigheid'? Ve... Leggi di più
Was enige tijd niet op voorraad, dit werd netjes vermeld op de website met verwachte datum van nieuwe voorraad. Op genoemde datum besteld en volgende dag geleverd.
L'azienda ha risposto
Te laat bezorgd...
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De expert op het gebied van wc krukjes voor bij het toilet. Toiletkrukjes groot of klein zijn beschikbaar in alle soorten en maten bij wc-krukje.nl.
Snelliusstraat 119, 9727JM, Groningen, Paesi Bassi
- info@wcstore.nl
- wc-krukje.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Snelle keurige levering
Snelle keurige levering . Wc krukje voldoet aan mijn wensen super bedankt
Prima en snelle levering van bestelling
WC krukje
Super we zijn er heel blij mee past er mooi onder bedankt
Goede feestdagen
Folkert en Tsjammie
2e krukje
Inmiddels ons 2e krukje. Voor onze dochter......onder de kerstboom. Mijn vrouw heeft op medisch advies het krukje gekocht en is er zeer blij mee. Dochter wilde hem nu ook graag hebben. Doordat het krukje inklapbaar is het makkelijk mee te nemen in de tas als we naar een hotel gaan
Snelle levering, weinig feedback
Snelle levering, goede prijs. Alleen weinig feedback over de aankoop en levering.
Snelle levering.
Uitstekende service
Ben zeer tevreden over de levering, je wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden van je bestelling en levering via de mail. Top!
Opvouwbare WC-krukje
Verder erg tevreden.
Prima krukje snelle levering
Prima website en prima krukje!!!
Prima website en prima krukje!!! Breedtemaat ook vermelden is wel zo fijn. Dat is het enige dat mist.
Vooral de kinderen vinden het fijn
Wc-krukje (inklapbaar)
Prima wc-krukje. Kan het iedereen aanraden.
Goede hoogte voor een natuurlijke houding.
Fijn dat het inklapbaar is.
Wc krukje
Zeer snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
wc krukje van goede kwaliteit
Goede krukje. Goede hoogte, stevigheid en handig inklapbaar.