Als ik 0 sterren kon geven, had ik dat gedaan.
Bestelling geplaatst bij WaxClean NL op 27 december 2025, pakket kwam binnen op 14 januari.
Na het doosje geopend te hebben wilde ik het terugsturen en heb dit gelijk dezelfde dag als ontvangst gemeld. Op 4 februari kreeg ik pas antwoord, ofdat ik even de reden wilde geven waarom het terug moest, terwijl ik dit in mijn originele mail van 14 januari al aangegeven had.
Het duurde vanaf dag van ontvangst 2 maanden voordat ik überhaupt duidelijke retourinstructies kreeg, door vage antwoorden en het niet reageren vanuit de webshop.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling netjes en op tijd geretourneerd. Uit de track & trace bleek dat het pakket in Zweden aankwam en geprobeerd was te bezorgen, maar er werd niks aangepakt. Daarna kon de webshop het ophalen bij een pakketpunt, maar dit is ook niet gebeurd. Hierdoor werd het pakket uiteindelijk weer naar mij teruggestuurd.
Opvallend is dat, ondanks de naam “WaxClean NL”, het retouradres zich in Zweden bevindt.
Ondanks dat ik alles correct heb gedaan, heb ik geen terugbetaling van verzendkosten ontvangen en was communicatie vanuit de webshop wederom afwezig.
Uiteindelijk heeft Klarna mij enorm geholpen en de factuur gesloten, maar ik blijf zitten met onnodig hoge verzendkosten die ik voor niks heb betaald, aangezien het weer bij mij werd bezorgd, en zit ik nu met een product dat ik niet eens wilde houden.
Ik raad dus ook ten zeerste aan: NIET bestellen bij deze webshop!