Banner for Wavell

Wavell Recensioni 2.420

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice! Jeg bestilte mine wavell sleep i sidste uge, og glædet mig til at prøve dem. Wavell sendte ordren med det samme, men desværre var PistNord kun i stand til at bringe dem t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och enkelt att beställa samt snabb frakt. Tyvärr så tappade jag fodral med båda hörlurarna dag 2 så jag hann bara prova dom en gång. Det lilla jag provade så verkade dom riktigt bra, även sam... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Har efter 6 uger more og less, brugt pro 4 dagligt. Deres marketing er skarpt, og alle buzz words bliver tryllet frem. Lyden er isoleret set helt fornuftigt, stor ros til dem for det. Res... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bruger både Signature og Pro hver dag - bilder mig selv ind, at jeg ikke kan leve uden.. Så da Signature pludselig ikke vil tænde/slukke, sender jeg en mail med spørgsmålet “Hvad gør jeg?” Alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di impianti Hi-fi
  6. Negozio di casalinghi

Informazioni su Wavell

Scritti dall'azienda

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Scritti dall'azienda

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 43% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Perfekte til at sove med

Den nye model til at sove med fungerer så godt, at jeg kan ligge på den side, hvor jeg har den i øret, uden at blive øm. Og jeg har meget små ører. Er helt afhængig af dem for at falde i søvn

Hej Camilla,

Tusind tak for at dele din oplevelse med vores høretelefoner. At de lever op til formålet er vi helt vildt glade for at høre.

Lækkert produkt

Lækkert produkt, og super service.

12 dicembre 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Din feedback er virkelig værdsat.

God og hurtig service

God og hurtig service - og fede produkter!!!

Hej Søren,

Det er kanon at høre, at du værdsætter vores service og kvalitet. Mange tak for at dele dine oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

fed lyd og hurtig levering

fed lyd og hurtig levering. Wavel 4 Pro er i den grad en drøm i ørerne - både lyd og "pasform"
Desværre tabte jeg etuiet, som blev mast af lastbil og efterfølgende røg propperne med i vask. Så nu sparer jeg op.
Har købt headset som gave og det får også fremragende anmeldelser - virkelig god lyd og god pris i sammenligning med andre konkurrenter. Og så er det danskproduceret.

4 dicembre 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse af Wavell 4 Pro. Det lyder som om, at du har været utrolig uheldig med dine høretelefoner. Det er jeg ked af at høre. Det er derfor virkelig værdsat, at du alligevel vælger at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og hjælpsom service.

Hej Celia,

Vi ligger mange kræfter i vores kundeservice, hvilket gør din besked utrolig værdsat. Du skal have stor tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Er godt tilfreds med de Wavell 4 Pro…

Er godt tilfreds med de Wavell 4 Pro earbuds, jeg har købt. Ankom hurtigt og virker, som de skal.

24 ottobre 2025

Hej Ben,

Vi er glade for at levere et par Wavell 4 Pro til dig, som tilfredsstiller dine behov. Mange tak for at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Absolut de bedste inear høretelefoner…

Absolut de bedste inear høretelefoner jeg har haft. Perfekte i pasform og app er utrolig intuitiv. Fremragende produkt.

Hej Søren,

Tusind tak for de pæne ord om vores høretelefoner. Det er skønt at få feedback på vores produkt. Tak for at dele din oplevelse med os!

Valutata 4 stelle su 5

God kvalitet

I det hele taget ret lækre høretelefoner. Mangler dog lidt bedre beskrivelse af touch funktionerne.

Hej Peter,

Vi sætter stor pris på din feedback. Inde på vores app, Wavell Connect, kan du faktisk selv indstille dine touch-funktioner.

Valutata 5 stelle su 5

Jaa ikke meget at sige om mine…

Jaa ikke meget at sige om mine høretelefoner fra wavell er som forventet super dejlige og sider godt på ørene. God lyd osv . En tak bedre end bose som jeg også har

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse. At høretelefonerne lever op til dine forventninger i forbindelse med lyd og pasform, sætter vi stor pris på. Du skal have tak for at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt produkt med god lyd

Dejligt produkt med god lyd. De sidder godt i øret, men er en smule glatte at håndtere så man kan godt tabe dem. Men som sagt rigtigt godt produkt med meget værdi for pengene.

3 marzo 2026

Hej Michael,

Tak for at dele din oplevelse af vores høretelefoner. Vi noterer alt feedbacken og gør vores ypperste for at optimere kvaliteten til en god pris.

Super høretelefoner

Super høretelefoner

Mine børn er meget glade for høretelefonerne. Lyden er fin og dejligt med Max volumen knap

4 novembre 2025

Hej Aleksander,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt, at du deler din oplevelse og sætter pris på høretelefonernes funktioner.

Super lyd

Super lyd, kvalitet og pasform

23 febbraio 2026

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter kæmpe stor pris på dine ord. Det glæder os, at du er glad for dine høretelefoner.

hurtig levering

hurtig levering

19 febbraio 2026

Hej Annette,

Det glæder os at høre, at vores levering levede op til dine forventninger! Din anmeldelse betyder virkelig meget for os.

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering. Men ANC er ringe og nærmest ikke eksisterende.
Lyden er som forventet.

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den lyd, vi leverer. Du kan justere din ANC direkte på produktet og udforske mange andre funktioner i vores Wavell Connect app. Vi anbefaler også at prøve vores Foam Tips, hvis du ønsker den bedste og mest støjisolerende pasform.

Hurtig og relevant hjælp

Hurtig og relevant hjælp

Hej Josefine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi ligger mange kræfter i vores kundeservice, så det betyder helt vildt meget for os, at du sætter pris på det!

Valutata 5 stelle su 5

De fungere som de skal 🙂

De fungere som de skal 🙂. Og nemme at bruge og god lyd 🙂. Så de er klart pengene værd. Og god service 🙂

19 febbraio 2026

Hej Sune,

Vi er virkelig taknemmelige for din anmeldelse. At du synes, at vores høretelefoner er pengene værd betyder utrolig meget for os! Tak for at dele din oplevelse med os.

Jeg har Wavell 4 pro

Jeg har Wavell 4 pro. Helt klart den bedste lyd jeg har oplevet, og holder strømmen længe. Derudover har de en fantastisk kundeservice. Kan varmt anbefales!

18 dicembre 2025

Hej Sofie,

Mange tak for de fine ord, det glæder os virkelig at høre! Det betyder meget for os, at du gerne vil anbefale vores produkter.

Valutata 4 stelle su 5

Gode høretelefoner til hverdag og rejse!

Modtog mine Wavell 4 Pro ganske hurtigt.
Efter at have brugt dem halvanden måneds tid er jeg overordnet godt tilfreds. God lyd, god ANC, godt batteri, nem opsætning og forbindelse til telefonen og fin app.
Derudover sidder de godt i øret.
En enkelt ting er jeg dog noget uvenner med: touch funktion.
Den er først og fremmest ikke stabil som jeg kunne ønske. Nogle gange for sensitiv, andre gange kan den slet ikke registrere berøringen. En høj krave på jakken får den pludselig til at stoppe musikken… den del er der virkelig plads til forbedring af. Evt. skulle de kigge i Jabra’s retning med et egentligt klik.
Alt kan naturligvis sættes til og fra i app’en, men tænker ikke det er det der er meningen. Så mangler lige det sidste for en 5’er.

26 febbraio 2026

Hej J,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores produkt. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, både ris og ros, som vi sørger for at videreformidle til den rette afdeling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più