Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Negozio di articoli per il surf

Scritti dall'azienda

Watersport Meerstad is opgericht vanuit een passie voor het SUP’en, met daarbij het doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Wij richten ons dan ook vooral op de beginnende SUP’ers. We vinden het heel logisch dat je aan je eerste SUP board niet (te) veel geld wil uitgeven en dat hoeft ook niet. We hebben een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel fijn bedrijf.

Er staat heel veel informatie op de website over suppen, waar je heel veel aan hebt. Ze zijn heel toegankelijk en ze antwoorden heel snel op de mail. En ze hebben prachtige sups die uitgebreid beschreven zijn, zodat je een goede keuze kunt maken. En de sups zijn heel snel in huis.

27 giugno 2026

Super service

Super service. Bestelde sup miste een onderdeel, maar na een mailtje is dit direct de volgende dag ook opgestuurd.

26 giugno 2026

Sup besteld via Bol

SUP besteld en de volgende dag al binnen. Super snelle levering! Ondanks dat ik via Bol.com had besteld, deden ze de actie van hun eigen website er netjes bij en zat de gratis bag er gewoon bij. Echt top service!

18 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Eerder (3jaar geleden) supboards…

Eerder (3jaar geleden) supboards besteld, erg tevreden. Nu weer 2 extra besteld zodat het hele gezin kan suppen. Zat er 1 tussen met minder goed gelijmde rand rondom opblaas gedeelte. Na een mailtje direct, antwoord en nieuwe opgestuurd. Fijn bedrijf, zoals het hoort.

1 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke informatie en top service

Duidelijke informatie op de site, waardoor je je goed kunt inlezen en zelf al veel kunt uitzoeken. Als je dan toch nog vragen hebt, krijg je snel antwoord en wordt er door Rody en Muriel goed meegedacht. En dan ook nog supersnel geleverd, helemaal top!

20 maggio 2026

Online een supboard gekocht

Ik was al een tijdje opzoek naar een geschikt supboard. Ik heb me flink ingelezen, alle plussen en minnen op een rijtje gezet. De website van watersport-Meerstad gaf hele goede en gedetailleerde info. S'middags een supboard besteld en de volgende dag al bezorgd. Ik werd voor de verzending gebeld door watersport -Meerstad om mijn adres nog te controleren. Super ! De bestelling was helemaal naar wens. Alles zat keurig netjes verpakt in een doos. Ja, ik ben tevreden over dit bedrijf.

30 aprile 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più