Jan en Christine zijn beide mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, niet evident tegenwoordig. Contact verloopt altijd vlot. Kennis van vastgoed, investeringen en wetgeving zijn meer d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vorige maand is ons huis verkocht door het team van ‘t Waterhuys. Zijn hierin erg goed door hen ondersteund geweest want zelfs wanneer het onverwachts geen evidente verkoop bleek te zijn, werden we d... Leggi di più
Uitstekende ervaring met immo ’t Waterhuys. We zijn enorm tevreden over de snelle en vlotte verkoop van ons huis. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. De communicatie wa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Investimenti immobiliari
- Consulente immobiliare
- Costruttore immobiliare
Scritti dall'azienda
t Waterhuys begeleidt u bij de waardebepaling, de budgettering bij verbouwing, het aan- en verkooptraject van woningen, gronden, opbrengsteigendommen en vastgoedprojecten. Ervaring leert ons dat elk vastgoedobject zijn eigenheid kent. Door een nauwkeurige analyse kan 't Waterhuys uw verwachtingen op een optimale wijze invullen. Ons doel is het succesvol uitvoeren van uw vastgoedopdracht, waarbij uw positie als klant en uw tevredenheid centraal staan. Onze belangrijkste motivatie is uw opdracht op een professionele wijze te volbrengen.
Turnhoutsebaan 532b, 2970, Schilde, Belgio
- 03/385 86 86
- info@waterhuys.be
- waterhuys.be
Zalig om gebruik te kunnen maken van…
Zalig om gebruik te kunnen maken van jullie verhuiswagen. Wat een extra troef!
Vlotte en correcte afhandeling van onze…
Vlotte en correcte afhandeling van onze verkoop. Super tevreden. Kopen of verkopen, altijd via Waterhuys!
Erg tevreden met de correcte en vlotte…
Erg tevreden met de correcte en vlotte service en behulpzaamheid van Jan en Christine en team! Ook de beschikbaarheid van hun verhuiswagen is een top extra dienst die welkom was en is!
Zeer tevreden over de service van…
Zeer tevreden over de service van Waterhuys vastgoed. De samenwerking met Jan en zijn team was zeer professioneel! We hebben zelfs een gratis verhuiswagen mogen gebruiken tijdens onze verhuis. Ik had het niet beter kunnen wensen.
Goede communicatie !!
‘t Waterhuys vastgoed
Zeer tevreden over de dienstverlening van Mevrouw Christine Wallaert.Vanaf het eerste contact heel vriendelijk en professioneel .Ze luisterde goed naar onze wensen gaf eerlijk en duidelijk advies ook naar de kandidaat kopers toe.
Met deze betrokkenheid is alles vlot verlopen waarvoor onze beste dank.
Wij raden haar zeker aan als toegewijde makelaar.
Een aanrader
Alles heel vlot en correct verlopen.
Gemakkelijke communicatie en heel vriendelijke service. Een aanrader.
Zeer goede begeleiding en vlot contact!
Zeer goede begeleiding en vlot contact met Christine bij de aankoop van ons huis te Schilde. Op de koop toe gratis gebruik kunnen maken van een kwalitatieve en propere verhuiswagen. Zeker een aanrader voor zowel aankoop als verkoop. Barry
Topservice
Vlotte samenwerking bij de aankoop van ons nieuwe huis! Daarnaast al 2 maal de verhuiswagen mogen gebruiken waardoor alles zonder zorgen verliep.
Uitstekende aankoopervaring
De aankoop van onze droomwoning bij Waterhuys was een erg aangename ervaring.
Onze makelaar Christine ging steeds professioneel, behulpzaam en correct te werk. Bijkomend mochten we gratis gebruik maken van de Waterhuys verhuiswagen, wat hun mooie service weerspiegelt.
Samengevat een echte aanrader!
Met dank aan Christine voor de correcte…
Met dank aan Christine voor de correcte en professionele opvolging van onze huurwoning. Alles werd vlot afgehandeld en onze vragen werden steeds snel beantwoord en opgelost.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Vlotte en duidelijke aankoop van ons huis!
Wij hebben ons huis gekocht via Het Waterhuys en zijn ontzettend tevreden over de begeleiding die we hebben gekregen. Onze makelaar Christine was fantastisch – professioneel, betrokken en altijd bereikbaar voor al onze vragen. Ze heeft ons stap voor stap door het hele proces geleid en alles tot in de puntjes geregeld.
Het aankoopproces is probleemloos en vlot verlopen, wat enorm heeft bijgedragen aan een fijne ervaring. Dankzij Christine en Het Waterhuys kijken we met een heel goed gevoel terug op deze belangrijke stap in ons leven.
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe thuis en willen Christine en het hele team van Het Waterhuys van harte bedanken voor hun inzet en ondersteuning!
Ook de service die zij geven door de camion uit te lenen voor onze verhuis maakte het eens zo gemakkelijk.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Super professioneel kantoor en makelaar…
Super professioneel kantoor en makelaar Christine is een topper. Wij hebben er een aantal jaren geleden een woning bij gekocht en ook toen super begeleid! Nu een woning in verkoop en binnen de week verkocht. Super mooie foto,s, goede campagnes en een makelaar met pakken ervaring. Een echte aanrader.

Luisteren en Leveren
Dit is nu de derde transactie die ik met t Waterhuys succesvol afrond. Altijd correct verlopen. Jan en Christine begrijpen de wensen van de klant en zenden niet alle aanbiedingen door maar selectief gericht naar de wens van de klant. Top! Werken efficiënt en discreet. Precies wat ik zocht.

Een fantastische makelaar
Een fantastische makelaar. Eerlijk en menselijk. Ze hebben telkens prachtige woningen en handelen alles professioneel en correct! Dank u wel hiervoor! Een fantastische vrouw en een fantastische team!

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Jan en Christine zijn beide mensen die…
Contact verloopt altijd vlot. Kennis van vastgoed, investeringen en wetgeving zijn meer dan overvloedig aanwezig.
Aanrader voor wie wil verkopen én/of kopen.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Wij hebben het voorrecht om al 25 jaar…
Wij hebben het voorrecht om al 25 jaar samen te werken met 't Waterhuys, en in al deze jaren hebben we een sterke en waardevolle relatie opgebouwd. 't Wateruuys is altijd een betrouwbare partner geweest, met een toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid die ons blijft inspireren.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Ik contacteerde jullie ivm de firma die…
Ik contacteerde jullie ivm de firma die de "te koop" borden komt plaatsen voor de panden die jullie beheren. Deze persoon had de boel achteraf heel vuil achtergelaten. Dame aan de telefoon zei dat ik maar deze firma zelf moest contacteren. Omgedraaide wereld en regelrecht systeem paraplu. Ik moet toch geen probleem gaan oplossen dat iemand anders veroorzaakt heeft? Jullie werken toch met die firma samen?

Een tevreden klant
Correcte en discrete samenwerking.Geen enkele vraag is teveel gevraagd. Een fijn team om met samen te werken.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Waterhuys heeft ons super geholpen…
Waterhuys heeft ons super geholpen zowel met de aankoop van onze nieuwe woning als verkoop van onze oude woonst.
Christine is een zeer professionele makelaar die vlot communiceert, ondersteunt en persoonlijke service geeft.
Dit geldt trouwens voor het hele team bij Waterhuys. Een echte aanrader.

Risposta di 't Waterhuys Vastgoed
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.