Banner for Watergames ApS

Watergames ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage speedbådscertifikat. Hele forløbet var godt planlagt og professionelt, og vores instruktør, Mathias, gjorde dagen både lærerig, sjov og meget over... Leggi di più

Stor anbefaling herfra Meget professionelle, godt team, god lokation på Marselisborg borg havn i Århus. 🚤👌 Meget hjælpsomme med booking og hurtig svar.

⭐⭐⭐⭐⭐ Hele familien har både taget speedbådscertifikat og vandscootercertifikat hos Watergames, og oplevelsen var helt i top. Undervisningen var professionel, letforståelig og samtidig afslappe... Leggi di più

Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Leggi di più

1. Scuola di vela
  2. Rivenditore di barche
  3. Agenzia di escursioni in barca
  4. Istruttore di nautica da diporto
  5. Club velico
  6. Negozio per la vela

Informazioni su Watergames ApS

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.

Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.

Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.

Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵

👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.

Watergames ApS - Danmarks Største sejlerskole

Sammenlign os !
Er du i tvivl om hvem du skal vælge. Sammenlign os gerne med andre. - Vi sejler udelukkende i store ribbåde med masser af power. Dette er med til at give optimalt udbytte af kurset. - Vi har gode lokaler i de havne vi er placeret i. - Vi giver beståelsesgaranti. - Vi giver prisgaranti. - Vi har kompetente instruktører som alle er sejlere.

Beståelsesgaranti - Prisgaranti

Vi garanterer at du består vores kursus!

Vi garanterer at du består vores kursus!
Hvis ikke, kommer du gratis med på næste kursus, uden yderligere omkostninger. Prisgaranti ? Hvis du finder en anden udbyder der billigere kan tilbyde samme produkt, i samme høje kvalitet, matcher vi straks prisen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super oplevelse

Vi tog speedbådscertifikat i Brøndby og vores underviser Sebastian var professionel, dygtig og sympatisk. Vi var 6 på holdet og vi bestod alle. Vores censor var meget behagelig og gjorde at vi kunne slappe af, selvom vi alle var nervøse, vi giver vores varmeste anbefalinger, kun roser herfra. Hilsen Lisbeth og Michael

7 ottobre 2023

Hej Lisbeth & Michael
Det glæder mig, at i havde en god oplevelse af kurset og jeres instruktør Sebastian.

Vi ses på vandet

Mvh Martin

Mig og en kammerat tog speedbådskørekort

Mig og en kammerat tog speedbådskørekort. Vores instruktør var super imødekommende og professionel. Alt gik som det skulle og vi havde en god dag. Kan klart anbefales.

30 settembre 2023

Hej Dannie,
Tak for din besked.
Det glæder mig, at i havde et godt kursus.
Og i havde en god oplevelse af instruktøren.

Rigtig god dag

Watergames

Professionel personale

Mig og en kammerat tog speedbådscertifikat ved Watergames Aarhus. Var virkelig godt. Martin var virklig en flink fyr og var god til at lære og fortælle, en god dag på Marselisborg Havn. Tusind tak for en god tur og lektion så vil helt klart anbefale watergames

30 settembre 2023

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse.
Det glæder mig, at i havde en god og lærerig dag på vandet med os.

Rigtig god dag!

Vi ses på vandet.

Martin / Watergames

Spændende dag med fantastisk instruktør

Jeg har kun positive ting at sige! Informationsmailen kom hurtigt, yderligere information kom ugen op til med en YouTube hilsen, hvor der også blevet gjort opmærksom på tilmelding ved DYU.

Men mest af alt, så gjorde jeres underviser Cecilie er sindssygt godt stykke arbejde! Vi var godt nok kun 2 på kurset d. 24. september, men følelsen af, at der altid var tid til tingene og den gode måde, som hun forklarede tingene på gjorde bare tingene nemmere. Det var en god blandet undervisning, hvor vi også fik inddraget teori løbende og fik opsat flere virkelige eksempler, hvor den kunne bruges. Efter lidt undervisning fik vi øvet en masse og skiftevis prøvet alle tingene. Hun fik forklaret tingene super godt og gjorde det egentlig bare til en super spændende og lærerig dag på vandet med godt humør.

Jeg tager helt sikkert mit næste kursus hos Watergames! :-)

24 settembre 2023

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at du havde en god dag på kurset, og en god oplevelse af vores instruktør Cecilie.

Jeg har givet din ros videre, til hende. :-)

Vi ses på vandet.

Martin / Watergames

Powerboat course

Maria, my instructor was fantastic, patient, knowledgable and took time to make sure all the students were fully happy.

A great experience all round.

23 settembre 2023

Min mand og jeg tog certifikatet til…

Min mand og jeg tog certifikatet til speedbåd i Brøndby. Rigtig fin oplevelse - gode undervisere og en meget venlig censor.

Jeg dumpede selv den praktiske del på det første hold, der sejlede, idet jeg altid bliver meget nervøs til prøver. Jeg fik lov at sejle ud med det andet hold lige bagefter, dvs. den selvsamme dag, da jeg følte, at jeg godt kunne bestå, hvis jeg fik styr på nerverne. Anden tur på havet gik bedre, og jeg bestod.

Men det var virkelig god stil, at de tog hensyn til min nervøsitet, og censor var så sød til at berolige mig på min anden tur, så det blev en god oplevelse.

Jeg kan dermed kun anbefale Watergames:-).

3 settembre 2023

Hej Emilie,
Tak for din anmeldelse og stort tillykke med den beståede prøve. Det glæder mig, at det lykkedes trods nervøsiteten. ⚓️🚤 Jeg håber i får en masse dejlige timer på vandet.
Mvh Martin

Jeg vil klart anbefale at bruge Water…

Jeg vil klart anbefale at bruge Water Games.
Jeg har lige færdiggjort Duelighed Teori og jeg bestod. Dette er takke været de dygtige, kompetente og tålmodige lærer der underviser.
Det er et intensivt kursus og da jeg kom med meget få forudsætninger, fik de lært mig det jeg skulle. Og støttede mig undervejs, da jeg synes det var lidt svært. Jeg må rose især en underviser ved navn Cecilie for hendes tålmodighed og ihærdighed. Yderst dygtig og god til at lærer fra sig og gøre det levende og sjovt.

Det bliver ikke sidste kursus her, inden jeg drager ud på vandet.

3 settembre 2023

Hej Aruna
Tak for din anmeldelse og stort tillykke med den beståede eksamen. ⚓️👍
Jeg giver roserne videre til Cecilie.
Jeg håber vi ser dig på et kursus igen⚓️⛵️🚤

Praktisk delprøve duelighed

Jeg deltog i dag i den praktiske delprøve til duelighedsbevis på Marselisborg havn. Det var en virkelig god oplevelse. Vi havde en fantastisk instruktør, Erik, som sørgede for at vi alle kom godt gennem dagen. Han præsenterede alt det teoretiske på en god måde og var utrolig tålmodig med os i båden. Vi var 3 deltagere på holdet og det virkede som et meget passende antal. Vi fik alle god mulighed for at afprøve de forskellige færdigheder.
Censor, Palle, var ligeledes rigtig behagelig. Han sørgede for at eksamimere os grundigt, på en meget behagelig måde.
Rigtig god oplevelse. Jeg anbefaler absolut andre, at tage duelighedsbevis gennem watergames!

12 agosto 2023

Hej Astrid
Tak for din anmeldelse af os, det glæder mig, at i havde en god lærerig dag på kurset sammen med Erik.
Rigtig god fornøjelse med sejladsen fremover.

Speedbåds certifikat 15/7-2023.

En varm anbefaling herfra, hvis man som jeg ønsker et speedbåds certifikat.
Tages på en dag, men får teori man læser op på inden, og på dagen finpudses tingene og teori og sejl prøve udføres.
Super venlige og kompetente medarbejdere, og en fin båd at sejle i.
Stor anbefaling herfra 👌

15 luglio 2023

Rigtig god oplevelse

Jeg tog speedbådscertifikat i København. Meget behjælpelige og kompetente undervisere, med godt humør og god energi. Dagen forløb planmæssigt. Jeg kan klart anbefale Watergames.

12 luglio 2023

Jeg tog speedbådscertifikat i…

Jeg tog speedbådscertifikat i Middelfart og havde Cecilie som instruktør.
Hum var virkelig god og var god til at lære fra sig og man kan mærke at hun har solid sejlererfaring.
Watergames oplevelsen var derfor yderst god. Materialet til den teoretiske del, er ligeledes også virkelig godt. Så klart en anbefaling herfra.

8 luglio 2023

Hej Ronnie,

Tak for din anmeldelse.
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet sammen med vores instruktør Cecilie.
Rigtig god sommer ☀️👍

Aalborg

Har taget speedbådscertifikat i dag i Aalborg de får kun 4 stjerner pga de ikke var der til tiden 😊🤣

Men vi hade en dygtig og sjov instruktør som kunne lære fra sig til ug og censor var dygtig og helt nede på jorden et par rare fyrer så kan klart anbefale dem det har været en konge dag trods vejret ikke var med os 🤣😊😊👌

2 luglio 2023

Hej

Tak for din anmeldelse!
Ja det var virkelig ikke godt med forsinkelsen idag, det beklager jeg mange gange.
Jeg er glad for, at du/i trods alt havde en god og lærerig dag! ⚓️
Tillykke med den beståede prøve ✔️

Rigtig god sommer☀️

Mvh Martin

God undervisning hvor man lærer en del

God undervisning hvor man lærer en del. Nogle af de bedste undervisere. Anbefales herfra.

2 giugno 2023

Hej Eldin
Tak for din anmeldelse.
Det glæder mig, at du havde en god dag. Rigtig god sommer!
Mvh Martin / Watergames

Dygtige og meget behagelige undervisere

Dygtige og meget behagelige undervisere.

Var på Y3 med 2 meget forskellige kompetente undervisere. Vi fik lært det vi skulle. Det eneste jeg kan anbefale er at have læst bogen inden da de primært gerne vil fylde ekstra viden på. Rigtig god oplevelse. Skal helt sikkert tage Y1 hos Watergames når de får stablet et på benene i Aarhus.

28 maggio 2023

Havnemanøvre til, UG

Næsten lige kommet hjem fra en god dag i Vedbæk og Rungsted havne hvor Claus trænede og instruerede os i havnmanøvre. Vi var i særdeles trygge hænder og tog noget med allerede fra de første øvelser.

Bedste anbefalinger herfra til watergames og Claus

19 giugno 2023

Hej Leon,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at i havde en god og lærerig dag sammen med Claus 👍⚓️
Rigtig god sæson.

Fra første kontakt

Fra første kontakt, følte man sig velkommen
Endnu bedre blev det da dagen oprandtes med prøver.
En kanon god og positiv instruktør, der gjorde at man følte sig godt tilpas og censor ligeledes, så alt i alt en fremragende dag og tak til instruktør Mikkel og censor Maia

27 maggio 2023

Speedbådscertifikat i Aarhus

Vi tog speedbådscertifikat i Aarhus - virkelig godt. Havde købt online undervisning til torsdag aften - nåede heldigvis to torsdage, for første gang var underviseren lidt søvnig - anden gang var helt fantastisk. Dagen på Marselisborg Havn fik vi virkelig meget ud af - tommel op til Erik og Sif

20 maggio 2023