Renewed today for another year. The price is certainly not a reason to pass it up. Especially considering everything you get. Complete channel list, worldwide. And the service is top-notch. Quick resp... Leggi di più
zojuist voor het eerst een abonnement besteld. geholpen door Emma wat vlekkeloos verliep. vorige week een gratis proef gehad. dat beviel zo goed dat ik vandaag voor 1 jaar abonnement gekozen. ik kon... Leggi di più
I am very satisfied with Watchtivo IPTV. I have been using their services for three years without any problems. I also have no complaints about interruptions. Therefore, I have great confidence in th... Leggi di più
Na twee jaar bevalt watchtivo nog steeds dus weer een nieuw abonnement afgesloten. Goede service, ze leveren wat ze beloven.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Kann ich nur empfehlen
Top. Kann ich nur empfehlen. Sehr schnelle Hilfe wenn mal eine frage oder Problem ist und schon ist dir geholfen. Danke an das ganz Team
Weer verlengd je word goed en snel…
Weer verlengd je word goed en snel geholpen.
Er is geen druk dus als je nieuw bent word alles rustig uitgelegd.
Tot nu toe geen storingen of haperingen
Heel veel keuze uit films en series
Vooral voor de Nederlanders met ruime keus films series en belangrijk Nederlandse ondertiteling.
Overzichtelijk ingedeeld
Ik raad dit iedereen aan.
Ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden als je mailtje krijg je meestal gelijk antwoord super
Goede dienstverlening
Goede dienstverlening. Indien problemen altijd direct contact mogelijk op een zeer vriendelijke manier en per direct oplossing gericht. Super gewoon
bij het verlengen van het abonnement
bij het verlengen van het abonnement, met drie maanden gratis gebruik, kreeg ik twee mailtjes een om te betalen en een ander half afgemaakte mail om iets te doen om deze 3 maanden gratis te krijgen. na betaling heb ik een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord gekregen maar mijn Formuler11 kastje werkt niet meer en drie maanden gratis zal ook wel een utopie zijn. Ik weet het niet maar ga toch eens naar een andere aanbieder kijken denk ik
Uitstekend geholpen en zeer snelle…
Uitstekend geholpen en zeer snelle reactie
zeer tevreden over watchtivo
wij hebben zojuist het abonnement verlengd en gaan het derde jaar in. het signaal van welke zender dan ook is goed.
Makkelijk verlengen en een prachtig…
Makkelijk verlengen en een prachtig produkt ,die ze leveren
Contact is prima
Prachtig beeld en weinig storing
perfect
Werkt goed en stabiel
Werkt goed en stabiel . Enig klein minpuntje is dat bij belangrijke evenementen soms het beeld even bevriest en je opnieuw moet inloggen. Verder ruim aanbod van series en films! 👍
Excellent service
Excellent service, a lot of canals without problems
It works very good
It works very good. Only negative point is for us Belgium people. There are less updates. Example STREAMZ in movies map.. the stand up comedy is not up to date. I ask 3 times to update the map, but they don’t update the shows…. The rest is ok
Helpdesk makkelijk en echt 24 uur…
Helpdesk makkelijk en echt 24 uur bereikbaat bij eventueel probleem snelle oplossing geboden
We zijn heel tevreden met Watchtivo
We zijn heel tevreden met Watchtivo. Af en toe hapert hij een beetje maar dan pakken we even een andere app en mijken vrolijk verder. De eerste keer was het instellen wel wat lastig. Je moet heel goed opletten wat je intikt anders kun je weer opnieuw beginnen. :)
Snel safe en simpel
Ctc met Emma. Snel safe en simpel abonnement afgesloten.
Ging alles maar zo snel en goed zoals met Watchtivo.
Nogmaals dank Emma.
Für diesen Preis kann man bei der menge…
Für diesen Preis kann man bei der menge nicht mekern.
Leider sind einige inhalte sehr schlechte Qualität jedoch werden diese Filme ersetzt wenn man watchtivo schreibt
IPTV werkt top en bespaart …
IPTV werkt top en bespaart je een mooi bedrag…
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.