Weg met de wasverzachter die alleen ruikt bij open van de fles, minder parfum nodig, want de geur van mijn kleding is voldoende. Dit dankzij de heerlijke wasparfum van wasgeurtje ❤️
Het is een geweldige geur en een geweldige samenwerking met wasgeurtje ik gebruik het nu al zeker 2 jaar als het niet langer is , ik zou niet meer zonder kunnen , zelfs de wasstrips zijn ontzettend g... Leggi di più
Ik ben echt enthousiast over de producten van Wasgeurtje! Ik gebruik inmiddels zowel de wasparfums als de wasstrips en ben er ontzettend tevreden over. De wasstrips lossen goed op, wassen prima scho... Leggi di più
Heerlijke geuren, die je ook echt wel even blijft ruiken als je genoeg gebruikt (5ml is te weinig). Groot nadeel vind ik wel het doseren, dat gaat echt heel onhandig, ook met de meegeleverde 'pluggen'... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su wasgeurtje.nl
Scritti dall'azienda
🌸 Wasgeurtje.nl - Uw Online Specialist in Wasparfums 🌸
Bij Wasgeurtje.nl zijn we er trots op dat we een breed scala aan geuren aanbieden die niet alleen uw wasgoed, maar ook uw huis heerlijk laten ruiken. Onze wasparfums zijn ontworpen om een unieke geurervaring te bieden, die zorgt voor een langdurige frisheid. 😊
👍 Kwaliteit en Klanttevredenheid 👍
We streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige wasparfums die voldoen aan de hoogste normen. Ons team is constant op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve producten om aan ons assortiment toe te voegen.
🙌 Uitstekende Klantenservice 🙌
Klantenservice staat bij ons centraal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een uitstekende shopping ervaring hebben, van het moment dat ze onze website bezoeken tot het moment dat ze hun aankoop in handen hebben. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. 📞
🎯 Onze Missie 🎯
Onze missie bij Wasgeurtje.nl is simpel: we willen de dagelijkse wasroutine veranderen in een geurbeleving. Of je nu op zoek bent naar een frisse, bloemige, houtachtige of exotische geur, bij Wasgeurtje.nl vind je het perfecte wasparfum dat bij je past. 💐🌲🍊
Bij Wasgeurtje.nl maken we de was doen een beetje leuker. We nodigen je uit om onze website te bezoeken en te ontdekken wat Wasgeurtje.nl voor jou kan betekenen. 😊
Keizersgracht 391 A, 1016 EJ, Amsterdam, Paesi Bassi
- 0850130051
- info@wasgeurtje.nl
- wasgeurtje.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Top product
Erg fijn product. Ik heb meerdere andere merken geprobeerd maar geen enkele is zo goed als wasgeurtje.
Heerlijke geuren die lang aanhouden
Heerlijke geuren die lang aanhouden. Weinig nodig in gebruik
Bestelling 404621
Ik gebruik het al jaren en vind het…
Ik gebruik het al jaren en vind het echt heerlijk ruiken🥰
Bestelling 404636
De wasstrips zijn erg fijn in gebruik
De wasstrips zijn erg fijn in gebruik. Ruiken heerlijk.
Bestelling 404637
Leuk pakje met 5 verschillende geuren
Leuk pakje met 5 verschillende geuren. We zijn nu aan het testen wat onze favoriete geur is. Zo wordt wassen leuker en lekkerder.
Bestelling 405018
Fijne producten
Fijne producten, heerlijk ruikende was!
Bestelling 404791
Top producten
Snelle levering, en zeer tevreden vd producten
Bestelling 404540
Dit vind ik het lekkerste geurtje
Dit vind ik het lekkerste geurtje, niet te sterk en niet te bloemig.
Bestelling 404716
Blossom drip is een heerlijke geur en…
Blossom drip is een heerlijke geur en de bestelling was gauw binnen!
Veel andere was parfum geprobeerd
Veel andere was parfum geprobeerd, maar wasgeurtje blijft voor mij nummer 1
Bestelling 404948
Mijn bestelling was waarschijnlijk…
Mijn bestelling was waarschijnlijk kwijt geraakt want had hem nuet ontvangen. N mail weg gedaan en kreeg gelijk n nieuwe bestelling. Achteraf kwam t alsnog en kon ik t terug zeiden of 50% korting k rijgen. Dus heb t maar gehouden
Wij hebben honden en katten en vroeger…
Wij hebben honden en katten en vroeger rook alles muf. Nu ruikt alles fris ! Wel is het moeilijk te doseren en wordt er wel gemorst dus een handiger flesje zou beter zijn.
Bestelling 404914
De blossom drip en full moon zijn…
De blossom drip en full moon zijn favoriet hier. We krijgen altijd zoveel complimenten dat we lekker ruiken, dus dikke aanrader! Snelle en nette levering ook.
Bestelling 404445
Heerlijke geuren!
Ik heb meerdere vergelijkbare producten geprobeerd, maar de geuren van wasgeurtje vind ik het lekkerst en ze blijven ook echt langer aanwezig dan vergelijkbare producten.
Heerlijke geur
Heerlijke geur. Blijft lang hangen ook naar een half jaar. Snelle service
Zo blij met mijn bestelling
Zo blij met mijn bestelling, de was ruikt heerlijk.
Ook leuk om kado te geven.