Tado thermostaat starterset gekocht. Bleek na lang puzzelen defect. Zeer behulpzame service mdewerker. Stuurde zonder gezeur direct een nieuwe set met verzendlabel voor retour van de defecte. Nieuwe... Leggi di più
Wat je ook nodig hebt ze hebben het of kunnen het voor je bestellen. Voor alle loodgieters producten ga ik na warmteservice. Voor mij geen bouwmarkt spul meer. Ook voor een kleine order kan je daar... Leggi di più
Wij kochten een wc met bril van Villeroy en Boch bij warmteservice. Er bleek iets mis met de bril bij installeren. Wij wachten nu al vanaf 21 november op een onderdeel van de wc bril en hij wordt p... Leggi di più
De gehele installatie bij Warmteservice gekocht. Duizenden euro's. Na 14 maanden is het verwarmingselement in de 300 liter boiler stuk. Denk je dan dat je nog garantie hebt of een vorm van coulance kr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di forniture per il bagno
- Fornitore di sistemi di condizionamento
- Negozio di materiali edili
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Negozio di forniture idrauliche
- Negozio di forniture per tetti e coperture
Scritti dall'azienda
Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair en dakbedekking tegen vaste lage prijzen.
Van Slingelandtstraat 43, 1051 CG, Amsterdam, Paesi Bassi
- 0885600560
- klantenservice@warmteservice.nl
- warmteservice.nl
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Hier doen ze moeite voor je.........
Ik woon in Duitsland nabij de Nederlandse grens. Ik zocht een koppeling. De juiste koppeling was onvindbaar en ik wilde niet naar de Duitse vakhandel. Die willen alleen nog zaken veel te duur verkopen. Toevallig kwam ik in kontakt met een medewerker van Warmteservice Gennep. Hij adviseerde mij bij hun bedrijf te vragen. Ik ben daarheen gegaan, door de medewerkers van Warmteservice werd serieus moeite gedaan om de juiste koppeling te vinden. De geleverde koppeling bleek dan ook nog te juiste te zijn. Een aanrader dit bedrijf en zijn medewerkers.
levering vaillant mag-mini aardgas geiser
hier een vaillant mag-mini geiser besteld, er ging van alles mis, werd eerst een propaangeiser geleverd en duurt al meer dan een week vanwege niet voorradig onderdeel, kreeg gisteren een appje dat de koerier op weg was en zich een uur van te voren zou melden, nix gehoord dus, geen reaktie op mijn vragen, merkwaardig gedrag........
mijn installateur belt er achteraan, vandaag dan eindelijk de geiser?? (vrijdag de dertiende!)
Vanmorgen, ma 16sep de hieronderstaande reaktie van warmteservice.
Wat een mail aan de marketing afdeling gaat verbeteren weet ik niet, ze konden me wel appen dat de koerier op weg was, misschien kan warmteservice eerst eens in de eigen administratie kijken

Risposta di Warmteservice
Goed advies gekregen over het Geberit…
Goed advies gekregen over het Geberit bodemventiel, inclusief afdekplaat. De juiste onderdelen snel geleverd en we hebben het zelf kunnen monteren, met behulp van een YouTube filmpje dat ons weer was aangeraden door Geberit zelf
Fraude! Te goedkoop om echt te zijn, blijf weg!
Ik wilde een zakelijke bestelling doen bij warmteservice, en ik kreeg mijn account niet inorde. Bijgevolg heb ik de klantendienst geraadpleegd en vroegen ze mij m'n rekeningnummer, uittreksel van het KBO, id. kaart,...
Dit is de allereeste keer dat er een bedrijf mij dergelijke info vraagt, aangezien de meeste bedrijven dit simpelweg via m'n btw-nummer zelf kunnen opvragen.
Dit is bijzonder vreemd en neigt naar fraude...
Het is ook aanlokkelijk in te gaan op hun vragen, door de zeer goedkope prijzen.
WEGBLIJVEN!!!!

Gebruikt ipv nieuw product
De bestelde aircoleiding werd netjes de volgende dag bezorgd. Echter was de verpakking reeds opgengeweest en de leiding beschadigd.
UPDATE: Net opgebeld door Dennis van warmteservice. Hij erkende zijn fout en legde uit hoe het kan gebeuren. Heel netjes dat dit opgevolgd is en men oprecht van de fout probeerd te leren. Heb er vertrouwen in dat het in de toekomst niet vaak meer zal gebeuren. Warmteservice & Dennis, bedankt voor de terugkoppeling. Heb de beoordeling aangepast.

Risposta di Warmteservice
enorm goed geholpen al sinds 2017 klant…
enorm goed geholpen al sinds 2017 klant vandaag waren ze een stuk 40mm buis vergeten het was erg druk in de winkel ondanks dat kwamen ze direct naleveren, door Danny en zn collega's ben ik altijd enorm goed geholpen super partners en als zakelijk klant ook altijd goede kortingen waardoor je wat mag verdienen aan je spullen.
Bij Warmteservice een Remeha eTwist…
Bij Warmteservice een Remeha eTwist gekocht en geprobeerd aan te sluiten. Helaas lukte dit niet ondanks alle pogingen en tips van internet. In overleg met Warmteservice omgeruild voor een andere. Deze lukte ook niet. Er blijken problemen te zijn bij Remeha met de software van de app voor eTwist. Weer zonder problemen omgeruild bij Warmteservice Apeldoorn, nu voor een Honywell thermostaat. Hopelijk lukt het nu wel.
Maar alle lof voor de klantvriendelijke afhandeling van Warmteservice Apeldoorn!
Super klantonvriendelijk te woord…
Super klantonvriendelijk te woord gestaan. De desbetreffende medewerker werkte er 12 jaar. En zei ook nog dat hij leidinggevende was……
Vestiging Nijmegen zeggen dat ze…
Vestiging Nijmegen zeggen dat ze bestellen zelf met artikel daar geweest zouden bellen geen reactie wij gebeld weten ze nergens meer van en oplossing hoor je ze ook niet over nog geen excuses dus dikke afrader Vestiging Nijmegen
Superklantvriendelijk en behulpzaam
Superklantvriendelijk en behulpzaam, groot assortiment en bediening met kennis van zaken. Mijn eerste ervaring met 'Warmteservice' Schagen was vast niet mijn laatste
Website misleiding
Zeer teleurstellende ervaring met hun website. Tot 2 keer toe staan hier artikelen op die men na bestelling niet kan leveren.
Het antwoord is dan dat “hun” leveranciers het niet meer hebben. Terwijl het bij Grohe gewoon op voorraad is.
Besteld 4 radiatoren
Besteld 4 radiatoren, veelste laat geleverd. Uiteindelijk begin december alsnog geleverd. Januari komt de loodgieter het ophangen blijkt dat ik er 1 verkeerd heb besteld . Zit nog in verpakking niks geopend . Willen ze hem niet omruilen. Flauw.
Bestelling geplaatst en betaald maar paar uur later gezien dat het bestelde artikel toch niet ging passen. Warmteservice gebeld, zonder probleem werd de bestelling geannuleerd en dagje later stond het geld al terug op de rekening.Netjes!!
Super bedrijf met goed personeel en…
Super bedrijf met goed personeel en beste service die je kunt bieden
Competitieve prijzen en behulpzaam…
Competitieve prijzen en behulpzaam personeel.
Zeer klantonvriendelijk en geen benul van wettelijke regelgeving
Verrast door een bijzonder klantonvriendelijke franchisenemer in vestiging Amersfoort, die bovendien geen enkel benul heeft van de wettelijke garantiebepalingen. Kortom hier kom ik nooit meer terug. Rijd gerust direct door naar een andere vestiging of bedrijf, iedere keuze is beter.
Warmteservice Zeist
Warmteservice Zeist: Vandaag uitstekend geholpen aan de telefoon met technische adviezen en tips om iets op te lossen met mijn stadswarmteinstallatie: een vastgelopen tweeweg-klep. Deskundig professioneel advies, en goede practische tips. Complimenten.
WIFI module van MHI werkte niet
WIFI module van MHI werkte niet. Gebeld met Warmteservice en binnen enkele dagen een nieuwe ontvangen. Zonder gemor en zonder vragen. Helaas lag het niet aan de WIFI module, maar after sales was in dit geval top! Dank!!
Bedroevend
Bedroevend, ongeintresseerd personeel. 2 keer voor niets geweest om een expansievat voor de cv te halen. Bevestiging via de mail gehad dat deze klaar lag, niet dus. Of ik donderdag maar weer even terug wilde komen voor de 3e keer. Treurig aanwezig personeel zegt bij binnenkomst niets, geen goedemorgen of ,, ik kom zo bij u,, Klant staat in tegenspraak tot het bordje niet centraal op de lokatie Maarssenbroek.
een bijzonder goede service
een bijzonder goede service. Heel vriendelijk aan de telefoon. Doen hun best om een zo goed mogelijk advies te geven. Top zaak kan ik iedereen aanraden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.