Jeg MÅTTE prøve SHERPA-rommen, efter at ha’ læst om den. Den er simpelthen fantastisk, og en genial idé, at drikke den af den medfølgende kop. Det bliver den bestemt ikke mindre god af. Tværtimod. Dog... Leggi di più
Superrask ekspedition .Efter å ha sæt jeres reklamer på Facebook et stykke tid så måtte jeg bare prøve. Købte 3 af jeres rom og har nu smagt dem alle tre. Har så efterfølgende bestilt op nr 4. De smag... Leggi di più
Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... Leggi di più
Efter at have set flere reklamer på mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med næsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nødt til at prøve. Har bestilt deres Aguara Edition t... Leggi di più
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- info@wanderum.com
- wanderum.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fantastisk rom
Fantastisk rom, som jeg bestilt nogle gange efterhånden
Super service og hurtigt levering

Risposta di Wanderum
Dejlig sød rom er ikke sprittet og lige…
Dejlig sød rom er ikke sprittet og lige i vores smag, ærgerligt at bunden sidder så højt oppe

Intet at komme efter
God og hurtig kontakt, samt svar på spørgsmål.
Mega hurtig levering!
Dejlig rom!
Intet at komme efter :)

Risposta di Wanderum
Elsker rom og de gutter gør det sku…
Elsker rom og de gutter gør det sku godt plus levering dagen efter, hvordan kan man ikke elske det 🙏🏼🥰👊🏼

Risposta di Wanderum
Ingen service i forbindelse med…
Ingen service i forbindelse med levering. Fraskrev sig totalt ansvaret som leverandør. Man kan jo ikke klage over servicen, for der er jo ingen. Deres rom er til gengæld god, men de har mistet mig som kunde.

Leveringen var perfekt
Leveringen var perfekt, kom som lovet og deres rom, uh- ha, blev lige fast kunde. 😎👌

Risposta di Wanderum
Alt var bare i orden hurtigt levering
Alt var bare i orden hurtigt levering, og rigtig god rom det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Risposta di Wanderum
Har lige åbnet min Captains editon…
Har lige åbnet min Captains editon nummer 69 og må bare sige er blevet nød til og bestille en flaske mere det er den vildeste rum jeg nogensinde har smagt 5000 here we go 🥳🥳🥳🥳

Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering, manden synes om smagen

Gave til min mand
Gave til min mand, som blev rigtig glad for flasken. Det er en fin rom til en god pris og med en sjov historie - særligt når man er fan af nul stjerner

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Godt pakket og meget lækker rom - aguara edition. Kommer til at bestille mere.

Lææækker rom.
Intet at komme efter, Aguara smager som den bliver beskrevet, skønt. :)

Risposta di Wanderum
Kvalitets rom og fed historie.
Super levering. Skøn rom. Og en fantastisk fortælling om destilleret spiritus!!