10 ugers leveringstid – ikke i orden Bestilte to hylder den 1. juli med levering i uge 33. Seks ugers leveringstid var allerede voldsomt, men det accepterede jeg. Nu, i uge 33, får jeg bes... Leggi di più
Rigtig god oplevelse. Handlede i butikken i Ikast. God vejledning og fik de varer, jeg ønskede. Efter jeg kom hjem, ønskede jeg nogle flere varer. Ringede derned og de fandt varerne frem og gjorde a... Leggi di più
Jeg har nu bestilt tilbehør til nogle akustikpaneler, som jeg har købt andetsteds. Tilbehøret har passet alligevel - flotte hylder og knager, som ser fantastisk ud på alle paneler. I 2. Bestilling... Leggi di più
Har haft en længere forløb som startede da jeg bestilte en pakke som jeg fortrød og ville annullere. Dette var ikke muligt da pakken var sendt af sted men jeg havde ikke fået besked eller tracking inf... Leggi di più
Vi har koncentreret os om alt der kan hænge på væggen. Alt fra spejle, lamper, akustikpaneler til plakater og rammer - Du finder det hele på wallshop.dk
Rømersvej 31, 7430, Ikast, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Rigtig god oplevelse med at bestille og afhente paneler på lageret. Tror nok han hed Jens, ham der hjalp mig. Meget rar mand, med rigtig god tålmodighed og service. Godt med højt humør og tid til kunden 👍🏽
Fine produkter og god levering.
Herfra vil jeg gerne ligge min anbefaling.
Altid nem hurtig og effektiv betjening. Super kvalitet på produktet.
God effektiv levering, produkter godt beskyttet.
Jeg kan kun give en stjerne her den 16 marts
Og den er givet for en problemfri bestilling d 1 marts.
Jeg har ikke modtaget noget endnu at vurdere ud fra🤔
Har sendt 3 mails for at få en ide om levering men har ikke hørt noget.

Risposta di Wallshop
Ikke noget at sætte en finger på. Fin vare hurtig levering
jeg har ikke hørt eller set info om forsendelsen endnu, det er 8 dage siden bestilling, jeg ikke om pakken er på vej eller om den stadig står på lageret.

Risposta di Wallshop
Super services, det er ikke sidste gang jeg kommer til at købe fra dem 👍🏽
Alt i alt en udmærket oplevelse.
Jeg købte seks akustikpaneler med lameller af egetræ-finér behandlet med linolie til afhentning i Ikast. Selve panelerne er meget smukke og uden fejl, så på dén front får I 5 stjerner herfra. Men det er problematisk at vores tilkøbte afslutningsliste er ubehandlet, dvs. med en betydelig farveforskel ift. panelerne. Så den har vi ikke monteret. Derudover oplevede jeg en meget passiv kundeservice, der aldrig proaktivt fulgte op på mine henvendelser vedr. hvornår ordren var klar til afhentning. Og som så mange andre har oplevet, så virker det mystisk at modtage mails om feedback, når man endnu ikke har hørt nærmere om sine varer. Sidst savnede jeg en mere tydelig forbindelse mellem butik og lager. Jeg kunne bare sige hvad jeg skulle hente uden at fremvise dokumentation. Så på dén front samt kundeservice er der plads til forbedring.
Alt i alt giver jeg derfor 3 stjerner.
svær t så længe varerne ikke er leveret 3 uger efter bestilling og ingen respons fra kun deservice på minforespørgsel:-(
God og hurtigt kundeservice. Har købt derfra to gange og gør det højst sandsynlig igen. :-)

Risposta di Wallshop
Jeg købte et spejl med LED. Det kom frem. Og var pakket fint ind. Derfor 5 stjerner. Man kunne evt forbedre måden man sender den her mail ud hvor man skal vurdere hvor godt handlen er gået.
Mailen kommer allerede inden man har modtaget varen. Og tilmed kommer der en reminder om at anmelde, inden varen er kommet frem.
Det kunne godt være bedre 🙂
3 uger ventetiden på listerne, null kontakt...

Risposta di Wallshop
Overskuelig og troværdig handel online. Hurtig levering efter køb.