Valutata 3 stelle su 5

Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Scritti dall'azienda

Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,4

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Tänkte fynda på rean på nätet eftersom…

Tänkte fynda på rean på nätet eftersom jag hade fyndat några plagg i butik. Tyvärr såg plaggen bättre ut på bild än i verkligheten. Väldigt stor skillnad i "storleken" på olika plagg trots att det var samma storlek.
Returnerade alla plagg förutom ett.

10 gennaio 2025

Hej Mats,

Tack för din feedback.

Vi är verkligen ledsna att höra att varorna inte levde upp till dina förväntningar.
Om det är något vi kan göra för att hjälpa dig ytterligare eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Wagnerfashion

Snabb servis

Snabb servis . Fullt nöjd med kläderna.

Hej Ronnie,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi lever upp till dina förväntningar.

Vänliga hälsningar

Bra personlig service

Hej Arne,

Stort tack för den fina recensionen. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen.

Bra varor

Bra varor, helt enkelt.

Hej Rune,

Tack för den fina recensionen. Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på dina varor.

Hej Mariusz,

Butikspersonalen

Det är egentligen den personal som funnits på butiken i Västerås, en butikschef långt tillbaka som hette Vestling.
Nu är det den trevliga o kunniga butikschefen för Västerås Vagner i Erikslunds choppingcenter.
Var rädd om Er personal/pär

7 gennaio 2025

Hej Pär,

Stort tack för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Simon

Snabb leverans, bra varor

Snabb leverans och bra varor

6 gennaio 2025

Hej Birgitta,
Tack för de fina orden. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår leveranstid. Jag kommer att vidarebefordra dina ord till mitt lager.

Valutata 5 stelle su 5

Bra mix av snygga kläder

Bra service, snygga kläder

28 dicembre 2024

Hej Per,

Tack för din recension.

Vi är väldigt glada att du tycker om den.

Snabb leverans.

5 gennaio 2025

Hej Henrik,

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Återigen nöjd

Återigen nöjd med varan, priset och snabb leverans.

5 gennaio 2025

Hej Ulf,

Tack för din recension.

Vi är glada över att vi lever upp till dina förväntningar.

Valutata 5 stelle su 5

Bra varor som uppfyllde mina…

Bra varor som uppfyllde mina förväntningar, snabbt levererade och bra pris.

3 gennaio 2025

Hej Lars,

Tusen tack för de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du har haft en bra upplevelse i samband med ditt köp hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Jättesnabb leverans och en superskön…

Jättesnabb leverans och en superskön och snygg julhalsduk. Att det var rabatt på den gjorde inte saken sämre 😄

16 dicembre 2024

Hej Lars,

Tack för de vänliga orden. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår leveranstid. Jag kommer att vidarebefordra dina ord till vårt lager.

Valutata 3 stelle su 5

Varför blev jag kontaktad från…

Varför blev jag kontaktad från trustpilot efter min order.
Kläderna var bra, men ni tycks inte speciellt intresserade att skydda er kunddata, dvs mina personuppgifter.

16 dicembre 2024

Tack för din feedback.

Vi vill be om ursäkt om du har känt dig obekväm med att bli kontaktad av Trustpilot efter din beställning. Det är verkligen inte vår avsikt att orsaka oro kring dina personuppgifter.

Vi samarbetar med Trustpilot för att säkerställa ärliga och pålitliga recensioner, så att vi kan förbättra vår service. Vi vill dock understryka att vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning, och vi delar endast nödvändig information med Trustpilot för att skicka en inbjudan till recension.

Wagner Fashion

Lätt och snabb leverans

Lätt och snabb leverans

8 dicembre 2024

Hej Carina,

Stort tack för din recension.

Vi är glada att du har haft en bra upplevelse med leveranstiden för din beställning. Dina ord kommer att vidarebefordras till vårt lager.

Silke

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter med bra priser

Bra produkter med bra priser. Dessutom snabba leveranser. Kan verkligen rekommendera

2 dicembre 2024

Hej Urban,

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden och produkterna.

Valutata 4 stelle su 5

Snygga kläder till bra pris och snabb…

Snygga kläder till bra pris och snabb leverans.

1 dicembre 2024

Hej Andreas,

Tack för din recension.

Vi är glada att våra produkter och leverans har levt upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Simon

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och de passade.

Snabb leverans och de passade.

7 dicembre 2024

Hej Håkan,

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden och även produkterna.

Snygga sköna kläder

Snygga sköna kläder till ok pris.

23 novembre 2024

Hej Jan,

Tack för den fina recensionen! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på dina varor.

Valutata 5 stelle su 5

Min upplevelse är att varan levererade…

Min upplevelse är att varan levererade helt enligt mina förväntningar.

6 dicembre 2024

Hej Anita,

Stort tack för de fem stjärnorna! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse i samband med ditt köp hos oss.

Ida

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più