Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility Recensioni 47

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mit glas på mit sidespejl falder af i morges (13 år gammel VW UP), der gør det upåklageligt. Er normalt ikke kunde ved VW Silkeborg, men tænkte de nok hurtigst kunne klare det ift. reservedele... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Thomas, du får 5 stjerner af os i forbindelse med afhentning af vores nye lækker ID4 i fredags, udover din kæmpe viden om bilen var du bare så grundig og behagelig. Flere af dig og respekt for det d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Concessionario Volkswagen

Scritti dall'azienda

Volkswagen Silkeborg er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan både hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Super service og venlighed

Efter 1,5 timer ringer de og siger det er klaret :)

Vist 300 kr eller 350 kr., Helt OK, men at de spørger om de lige må give bilen en vask uden beregning. Det er godt nok udover hvad man kunne forlange. Kan kun sige tusind tak for hurtig og god hjælp og service kl 07.30 i morges uden at have bestilt tid.

18 marzo 2026

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi takker for besøget og håber på at se dig igen!

Thomas

Flere af dig og respekt for det du står for.
Vi er allerede vilde med bilen.

6 febbraio 2026

Hej Bitten,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den skønne feedback!

Det glæder os virkelig at høre, at afhentningen af jeres nye ID.4 blev en så god oplevelse. Thomas vil uden tvivl blive meget glad for at høre jeres ros. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Fantastisk at høre, at I allerede er vilde med bilen – vi ønsker jer rigtig mange gode og sikre kilometer i jeres nye ID.4!

Volkswagen Silkeborg - En del af Semler Mobility

Dårlig oplevelse over telefonen

Blev ringet op af en sælger Morten, der ville tilbyde hjælp med at booke service på bilen. Alt var fint, dog kunne de først servicere om en måned. Da jeg spørger ham om prisen, undviger han at svare. Da jeg spørger anden gang, bliver han lidt mopset i sin tone, og fortæller om tøjforretninger og forskellige priser på den samme vare. Uden at nævne prisen. Da jeg tredje gang spørger hvad er prisen, føler han jeg fornærmer ham, ved at ville kende prisen. Morten vil hellere afslutte opkaldet, end at oplyse prisen. Det virkede meget underligt og en meget mærkelig og ubehagelig oplevelse. Vil overveje at finde et andet værksted til service i fremtiden da det er langt fra hvad jeg ville forvente hos VW og må sige jeg er skuffet.

7 gennaio 2026

Hej Martin,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Nikolaj Markussen

Vi følte os godt behandlet , under hele handlen, og blev fortalt hvad der var at fortælle om bilen, i dette tilfælde en id 4

28 ottobre 2025

Hej Niels,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

God service på værkstedet

Efter fejlvisning på min Audi besøgte jeg VWs værksted i Silkeborg. Personalet gav min en god service i form af fejlfindingsvideo og bilag så jeg kunne oprette en reklamationssag hos den bilforhandler som jeg tidligere på året købte min bil af

12 settembre 2025

Hej Mikael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service på værkstedet i Silkeborg, og at vores personale kunne hjælpe dig grundigt videre med både fejlfindingsvideo og dokumentation.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik den rette hjælp til køb af elbil

Vi var på udkig efter vores første elbil. VW-Silkeborg havde den helt rigtige bil til at stå. Vi fik rigtig god vejledning af Hamed. Han fik os guidet rigtigt i gennem forløbet. Og da vi gik der fra havde vi købt en ID 4.

Højt serviceniveau og meget imødekommende :-)

24 agosto 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at I fik den rette hjælp og vejledning af Hamed i forbindelse med købet af jeres første elbil – og at det endte med, at I kørte herfra i en ID.4.

Det glæder os, at I oplevede et højt serviceniveau og imødekommenhed, for det er netop det, vi ønsker at give alle vores kunder.

Stort tillykke med jeres nye bil – vi ønsker jer mange gode kilometer og glæder os til at se jer igen. 🚗😊

Volkswagen Silkeborg– en del af Semler Mobility

Valutata 3 stelle su 5

En imødekommende sælger

En imødekommende sælger. Fine salgslokaler.
klargøring og aflevering af bilen, bedre gennemgang
af bilens funktioner. Et trykt eksemplar af instruksbogen.

7 agosto 2025

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er overordnet tilfreds med din oplevelse hos os - dog ville vi da gerne have gjort det endnu bedre! Det vil vi tilsigte ved dit næste besøg.

Du er velkommen til at svinge ud forbi, hvis du føler du mangler informationer omkring din bil!

Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.

På glædeligt gensyn!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået kyndig hjælp ifm. forsikring af bil, og kan klart anbefale Volkswagen Silkeborg

12 agosto 2025

Hej Nikolaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har fået kyndig hjælp i forbindelse med bilforsikring.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en brugt Mercedes hos VW…

Jeg har købt en brugt Mercedes hos VW Silkeborg.
Der har været et par småting med bilen - men det har absolut ikke været nogen udfordring, at få tingene lavet, i øvrigt hos mercedes selv, hvor VW i Silkeborg dækkede regningen.

I kan trygt købe jeres nye eller brugte bil her 👍🏻

17 luglio 2025

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både købet af din brugte Mercedes og håndteringen af de småting, der skulle ordnes. At vi kunne løse det hurtigt – og endda hos Mercedes – betyder, at vi sætter kundetilfredshed højt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får masser af gode oplevelser i din nye bil. Du er altid velkommen hos os! 🚗😊

Jeg har lige modtaget min ID.7

Jeg har lige modtaget min ID.7, og var på så uheldig at få en orange motorvejskegle i fronten. Jeg havde forventet en forsikringssag, men beskeden var “den kan jeg da lige polere”. Resultatet er perfekt. Tak for god service.

3 luglio 2025

Hej Fin,

Det glæder os at høre, at du har fået en god og nem løsning på din ID.7. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – og vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe.

God og personlig service

God og personlig service. Følte os i trygge hænder og er blevet vejledt godt

18 giugno 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt vejledt og i trygge hænder hos os. God og personlig service er noget, vi lægger stor vægt på, så det betyder meget for os at få din tilbagemelding.

Rigtigt god service

23 maggio 2025

Hej Johanne,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Super god oplevelse

En super dygtig, yderst kompetent og meget meget venlig sælger 👍.
Vi følte os virkelig godt og meget personligt behandlet.
Vi handler gerne hos VW i Silkeborg igen.
Tak for en god oplevelse Hamed.
Hilsen Egon og Bente 🤗

16 maggio 2025

Hej Egon og Bente,

Mange tak for jeres anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at I havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces.

Det glæder os især, at I sætter pris på den faglige og kompetente rådgivning I har fået af Hamad. Vi er rigtig glade for at have ham på holdet, kan I tro 😄

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Mette,

Valutata 1 stelle su 5

Jeg desværre på kun 3 måneder haft 6 dårlige erfaringer!

Jeg har desværre kun haft dårlige oplevelser med VW Silkeborg ifb. lkøb af ny ID7

1) Bestilte bil med Vinterdæk. Få dage før levering 01. dec fik jeg besked på at de kunne leveres medio/ultimo februar og jeg selv skulle tage hånd om løsningen med leasingselskab. Bilen var bestilt 3 uger forud med vinterdæk.
2) Bilen var ikke klar da den blev udleveret. Stod stadig i laderen, papirerne var ikke printet og bilen ikke helt ren.
3) Der var ikke gummimåtter i bilen selvom de var bestilt. Disse var i restordre. Det glemte sælgeren at oplyse, så den besked fik jeg først da jeg spurgte til dem efter at sælgeren var gået.
4) Bilen havde dårlige viskere som larmede. Det blev skiftet ub, efter jeg reklamerede. Men da det er et generelt velkendt problem på modellen, så burde det være fikset inden bilen blev leveret Viskerne var i øvrigt også i restordre i mange uger, så 2 besøg for at få dette rettet.
5) Fik tjekket 12V batteri - generel fejl. Denne var også i restordre, så det krævede igen 2 besøg.
6) bestilte tid til dækskifte i god tid. Nu igen annulleret pga. ting de ikke er herre over skriver de...Skal vi ikke bare kalde det overbooking eller mangel på mandskab. Første ledige tid 4 uger fra i dag....

14 marzo 2025

Hej Tony,

Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

God oplevelse …

God oplevelse ved køb af id3 VW elbil - - af Riad i Silkeborg. Den kører perfekt.

1 febbraio 2025

Hej Jytte,

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din Volkswagen ID.3!

Vi er glade for, at bilen kører perfekt, og at Riad kunne hjælpe dig godt på vej.

Tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent betjening og…

Yderst kompetent betjening og opmærksomhed ifm evt køb af id4 - af Hamed og kollega

23 febbraio 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse af din nye ID.4 - stort tillykke med den!

Vi glæder os til at se dig igen.

Valutata 2 stelle su 5

Køb af bil

Meget dårlig service holder ikke deres aftaler

6 febbraio 2025

Hej Bjarne,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Velfortjent 5 stjerner

Vi har lige leaset ny bil - VWid3 - hos VW Silkeborg. Og fra dag 1. hvor vi gik ind og ville se på bilen blev vi mødt med en fantastisk service. Grundig, informerende og afslappende service af Hamed, som førte os igennem hele registret af svar/spørgsmål omkring bilen. Vi prøvekørte den og vi har den i dag stående i vores carport. Dette skyldes udelukkende den fantastiske service fra Hamed. Hele vejen igennem. Og aldrig oplevet før en så fantastisk overdragelse af bilen. Han fortjener hel 5 stjerner! TAK.

22 dicembre 2024

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse, særligt med Hamed som din rådgiver. Det er fantastisk at vide, at han kunne give dig grundig og afslappende service og at han hjalp dig med at finde præcis den bil, du havde behov for.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om den professionelle overdragelse af bilen. Hamed og resten af vores team er dedikerede til at give vores kunder en enestående oplevelse, og din feedback er den bedste belønning, vi kan få.

Vi håber, at du nyder din nye Volkswagen ID.3, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Super service, god overlevering, grundige på trods af travlhed👍🏻

13 dicembre 2024

Hej Tine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med den service, som du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Dårlig oplevelse

Vi besøgte forretningen ved middagstid, ingen sælgere bød os velkommen. Der var ingen at finde. Efter 5 minutter opdager vi én sælger i et glasbur som har kigget på os et par gange. Vi tager selv kontakt og spørger om vi kan få hjælp. Vedkommende virker ikke særlig interesseret i at sælge en bil. Vi kører til VW skanderborg hvor vi får at vide at de har travlt med udleveringer og derfor ikke har tid til at hjælpe, og at vi skal komme igen næste uge. Vi ender ved VW i højbjerg samme dag hvor vi ligger en bestilling på en id buzz lwb.

19 luglio 2024

Hej KARI

På forhånd vil vi meget gerne ønske jer et stort tillykke med den nye bil – vi er sikre på at I bliver glade for den.

Det ærgrer os at læse jeres oplevelse og vi vil meget gerne undersøge nærmere. For at gøre dette, har vi brug for dit navn og dine kontaktoplysninger, som kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Rigtig god dag og fortsat god sommer!

Anders

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più