Bestiller en vare den 26 december. Der står intet om at der er juleferie eller varer ikke bliver sendt. 5 dage efter er varen stadigvæk ikke afsendt. Ingen tager telefonen i flere dage. Og ingen reage... Leggi di più
desværre var varen ikke som forventet, dette kunne Vvsfittings.dk ikke gøre for da producenten havde ændret varen men genbrugt varenummer, da jeg gjorde opmærksom på dette og gerne ville returnere va... Leggi di più
Jeg har bestilt, betalt og fået leveret en vare fra vvsfittings.dk, men det er ikke den vare, der er afbilledet på hjemmeside. Jeg kan ikke bruge den leverede vare og har ringet, mailet og returneret... Leggi di più
Super hurtig levering. Skulle bruge et produkt som åbentbart er udgået men fandt det her på hjemmesiden eller det vil sige, på billedet af produktet var det den udgået model men produktet vi fik var... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
vvsfittings.dk Har altid over 40.000 produkter på lager indenfor VVS og EL vvsfittings.dk er udarbejdet med henblik på enkelthed og relevans. Vi har skåret forstyrrende annoncer og andet væk, derimod har vi fremhævet de vigtigste informationer så du hurtigt kan komme videre. Vi levere lynhurtigt varen direkte på din adresse, 1 dags levering. vores leveringssikkerhed ligger lige nu på 98% derfor går der i enkelte tilfælde 2 dage. Vi sætter en ære i tilfredse kunder og sørger altid for hurtig levering og venlig kundeservice, før og efter dit køb.
Ringivevej 95, 7323, Give
- info@vvsfittings.dk
- vvsfittings.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, så super god service👍👍
God behandling og gode priser
Intet at udsætte på butikken.
Prisen var god 😀 og varen kom til aftalt tid👍🏻
Total ringe..
Total ringe... Har ikke fået mine varer og kan ikke få fat i firmaet.
Har skrevet til dem men ingen svar.
Så nu skal jeg se om jeg kan få mine penge tilbage
Har endnu ikke modtaget min pakke
Har endnu ikke modtaget min pakke - og ingen svar hverken på mail eller telefon.
Bestilte den 25. februar.
Dårlig service og dårlig stil
Dårlig service og dårlig stil. Bestilte søndag og har stadig ikke modtaget noget lørdagen efter. Skulle bruge min bestilling ASAP, så bestilte kun lagervarer og har stadig ikke fået en forsendelses mail.
Pga de skiver hele tiden
Hurtig levering, men, men, men
Hurtig levering, men.........i bør få jeres webside optimeret! Især på valg af leveringsmuligheder, ved godt i har aftaler med diverse grossister, så i må lige få de sidste aftaler på plads :-)
- så i må vente med de sidst to stjerner
Hurtig levering og de rigtige varer
Hurtig levering og de rigtige varer - fragt dog lidt dyr.
Levering som lovet...
Levering som lovet...
Men ordrebekræftelse kom aldrig.
NJ
Hurtig levering af det jeg bestilte
God service og hurtig levering👍😊
Hurtig ekspedition 👍🏽
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Hurtig forsendelse og varen som bestilt
Hurtigt leverning og gode priser
God hurtige levering
Super fin og hurtig levering