Jeg søgte en reservedel til min varmeinstallation. Det viste sig at producenten var gået konkurs, men jeg fandt dimsen hos VVS.dk, og to dage efter kunne jeg hente den hos mit nærmeste pakke center.... Leggi di più

Hurtig levering og super service. Vi havde lavet en fejl i ordren som de spottede og ringede os op for at sikre at vi ikke havde bestilt mere end vi havde brug for. Mega god stil, så stor anbefaling h... Leggi di più

Den varer jeg købte blev leveret meget hurtigt, derudover var den billig. -Jeg købte emnet på tilbud til 360 kr, hvor den på andre hjemmesider kunne findes til ca 1300 kr og det var præcis samme mærke... Leggi di più

1. Idraulico
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Servizi di riscaldamento e boiler
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di articoli per l'illuminazione

Informazioni su VVS.dk

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Køb VVS online på VVS.dk. Vi er blandt de billigste inden for netforretninger, der sælger vvs-artikler på nettet. Her finder du alt i billige VVS mærkevarer til badeværelset
Her finder du alt i billige VVS mærkevarer til køkkenet

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Påsken var travl

Der gik lidt lang tid fra bestilling indtil varen var hos mig.
Jeg har fået en meget hurtig forklaring for at påsken havde været travl. Derfor har jeg ændret min bedømmelse.

11 aprile 2026

Hej Brian,
Tak for anmeldelsen. Jeg vil lige give lidt flere oplysninger til den lange tid du skriver
Du bestiller varen 3. april 2026 (langfredag)
Vi bestiller varen førstkommende hverdag Tirsdag d. 7. april, og du får udleveret varen i pakkeshoppen lørdag d. 11. april
Der har været ekstra pres på efter påsken, hvorfor der er gået 4 hverdage, og ikke de 1-3 hverdage vi skriver på siden

Prisen og hurtig levering

Prisen og hurtig levering
Vi kommer igen

31 marzo 2026

Hej Thomas,
Mange tak for de 5 stjerner - det glæder mig hver gang , og du er altid velkommen igen :-)

vvs.dk

Kan ikke give stjerner for varen

Kan ikke give stjerner for varen, fordi vi ikke har modtaget varen endnu. Har betalt for levering næste dag som er fredag, men fik besked om at vi først vil modtage varen mandag. Har kontaktet vvs på mail, men ikke fået svar.

19 marzo 2026

Hej Jytte,
Jeg har forsøgt at indhente flere informationer på dig, så jeg kan finde dig i vort system. Vi havde 2 andre Jytte inden 20 marts, men de fik begge leveret varer rettidigt. Jeg kan heller ikke se mailhenvendelse
Hvis du stadig ikke har fået vare eller svar, så ring lige på 71 746 746 så bliver der taget action straks

vvs.dk

Virksomheden lovede en leveringstid som…

Virksomheden lovede en leveringstid som de ikke kunne overholde. Jeg måtte selv ringe og rykke op til flere gange, og de overholdt ikke de nye tidshorisonter de gav i telefonen. Ingen kommunikation til mig når leveringen endnu engang blev udskudt.

18 marzo 2026

Hej Kunde,
Jeg beklager din oplevelse, og vil rigtigt gerne tjekke op.
Har forsøgt at få flere oplysninger om dig, så jeg kunne identificere ordren, hvilket du ikke har ønsket
Hvis varen stadigt ikke er leveret er det garanteret blevet væk i transporten - så må du lige ringe på 71 746 746, så bliver det kigget på det straks

mvh, og ha en god dag

Nem Hjemmeside

Nem Hjemmeside, godt produkt Jeg har købt en gas-regulator. prisen er god. kan nemt anbefale VVS.dk jeg har handlet der før. Hurtig levering Tak for jer!

11 marzo 2026

Virkelig god service

Hold op en service ,,, magen til hjælpsomhed og imødekommende professionel hjælp skal man lede længe efter ,,,havde bestilt en redervedel til vores megatherm ,,, kom efter 2 dage ,, vi havde udfordringer og kørte op til deres fysiske butik og fik den bedste service ,,, hurra for der stadig er butikker i Danmark der udøver god service

4 marzo 2026

Hej Merete,
Mange tak for din flotte anmeldelse, der virkelig glæder mig

Vores support har pænt stor erfaring i Megatherm dele, og deler gerne ud af denne viden :-)

mvh, og igen tak