Vroom DO | Punta Cana car rental Recensioni 41

3. Servizio di limousine
  4. Attrazione turistica
  5. Agenzia viaggi
  6. Agenzia di noleggio furgoni

Welcome to Vroom.do, your go-to choice for car rental in Punta Cana! As the newest player in the market, we are here to shake things up by offering a superior and more affordable car rental experience. Whether you need a car rental in Punta Cana, Bavaro, Cap Cana, or at PUJ Airport, we’ve got you covered. Why choose Vroom.do? Well, we believe in making your car rental experience as smooth and hassle-free as possible. We don’t waste your precious vacation time; our pick-up and drop-off process takes less than 5 minutes! Plus, our fleet includes everything from the cheapest car rental options in Punta Cana to luxury car rentals, ensuring you find the perfect ride for your needs. Our cars are new, clean, and ready for your adventure. As experts with 20 years of experience in tourism, we know the Dominican Republic inside out. We can recommend the best beaches, beach clubs, water parks, and hidden gems to make your trip unforgettable. Despite being new, we strive to outshine the older car rental companies by offering better service at better prices. Choosing us means choosing a partner who cares about your experience and is eager to help you explore Punta Cana, Cap Cana, Bavaro, and beyond. At Vroom.do, we are committed to providing the best car rental experience in Punta Cana. Book with us and see the difference for yourself!

4,8

TrustScore 5 su 5

La nostra esperienza è stata eccellente! Il servizio di noleggio auto è stato professionale, affidabile e ha reso il viaggio senza pensieri. Consigliamo vivamente questa compagnia a chiunque visiti la Repubblica Dominicana!

15 agosto 2025
Logo di Vroom DO | Punta Cana car rental

Risposta di Vroom DO | Punta Cana car rental

Gentile Vincenzo,
è stato un vero piacere lavorare con Lei e La ringrazio per questa opportunità e per aver scelto proprio noi tra le tante opzioni disponibili. So che, purtroppo, ha trovato la Repubblica Dominicana non nel suo periodo migliore, tuttavia spero che sia rimasto comunque soddisfatto del Suo viaggio. Spero anche che la prossima volta che tornerà si rivolgerà di nuovo a noi, così potrò consigliarLe dei posti splendidi da visitare. Venga con un bel gruppo di amici: abbiamo auto grandi e piccole per tutti i gusti!

Un caloroso saluto dalla Repubblica Dominicana,
con stima
Alexander Karpetsky

Abbiamo noleggiato una Kia Picanto per…

Abbiamo noleggiato una Kia Picanto per due settimane partendo da Punta cana. Alex è stato molto disponibile, abbiamo ottenuto un prezzo contenuto e nessun problema. La macchina ci è stata portata in hotel e abbiamo potuto restituirla in aeroporto. La macchina era in ottime condizioni!
Siamo molto soddisfatte e consigliamo questo car rental

1 gennaio 2025
Mostra recensioni in tutte le lingue. (41 recensioni)