Dettagli dell'azienda

2. Consulente di marketing
  3. Agenzia di marketing online
  4. Web designer

Scritti dall'azienda

VPM is dé digitale groeipartner die bouw- en installatiebedrijven laat groeien, meer projecten laat binnenhalen en slimmer laat werken. We bouwen ons platform als digitaal systeem binnen jouw bedrijf: een professionele online uitstraling, lokale vindbaarheid, een systeem om leads op te vangen en te kwalificeren, tools om meer reviews te ontvangen en (AI-)automatiseringen die nieuwe én bestaande klanten direct opvolgen. Het resultaat voor jouw bedrijf: •⁠ Een constante stroom van aanvragen voor de projecten die jij wilt uitvoeren •⁠ Meer tijd voor uitvoering, minder tijd kwijt aan administratie en opvolging •⁠ Een sterke online reputatie die nieuwe klanten aantrekt Daarnaast is er de mogelijkheid om je bedrijf volledig te 'superchargen', waarbij het volume in aanvragen en geaccepteerde offertes aanzienlijk toeneemt zodat je zowel operationeel als commercieel in hoog tempo kan groeien. Wij werken exclusief samen met bouw- en installatiebedrijven, waardoor we precies weten wat wél en niét werkt in de branche. Zo maken we van jouw bedrijf de onbetwiste marktleider in de regio waarin je werkzaam bent. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien. Bezoek www.vpm.nl of stuur een mail naar info@vpm.nl.

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste moment was het contact…

Vanaf het eerste moment was het contact met Ko zeer prettig. Hij heeft diepgaande kennis van zaken en begrijpt uitstekend wat wij als bedrijf nodig hebben. Ko denkt actief met ons mee en geen enkele vraag is hem te veel.

Samenwerken met Ko aan je website is echt een aanrader. Omdat wij veel op de bouwplaats bezig zijn en minder vaak achter de computer zitten, moet Ko soms geduld hebben voordat hij een reactie van ons krijgt. Gelukkig heeft hij dat geduld ook.

Kortom, absoluut een aanrader en vooral: bedankt voor onze prachtige website!

26 agosto 2024

Top samenwerking met VPM

Top samenwerking met VPM. Erg betrouwbare partij om mee samen te werken, voor ons de funnels voor de advertentiecampagne(s) beheerd, top.

20 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ko jij bent een topper 👍…

Ik ben zeer tevreden over hoe Ko onze website gemaakt heeft . Omdat ik zelf niet veel van wist hoe het er zou moeten uit zien . Wist hij dat duidelijk wel met zijn ervaringen . En niets was teveel gevraagd. Het maakte ook niet uit of het nu in het weekend in de late uren was of midden in week . Ik ben hem zeer dankbaar dat hij dat allemaal gedaan heeft . Voor zo ons bedrijf toch zo op de kaart te zetten . Ko jij bent een topper 👍

4 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

verhoogde omzet na het maken van een website

Goede communicatie, denkt goed mee met ideeën voor op de website. Ko weet de website goed te ranken. Na het maken van de website kwamen er meer klussen binnen waardoor de omzet aanzienlijk is verhoogd. Een prettig persoon in de omgang.

30 luglio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più