Valutata 5 stelle su 5

We gebruiken Vplan nu ruim 1,5 jaar voor onze productieplanning, gekoppeld aan Exact en ons shopfloor software. Het systeem is stabiel, intuïtief en duidelijk ontworpen met de gebruiker in gedachte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sinds twee jaar gebruiken we vplan en zijn enorm tevreden. We hebben in deze jaren in totaal 5 planningen opgebouwd en dit heeft een grote invloed gehad op het planningsproces. De tool is duidelijk en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels gebruiken we ruim 1,5 jaar vPlan in combinatie met Exact. vPlan is voor ons een top oplossing voor het digitaal plannen van werkorders. Dit deden wij voorheen via een papieren kaartjes syste... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vplan heeft een mooie planning tool gebouwd die zowel in te zetten is binnen ons montage als binnen ons productieteam. Kracht ligt hem in de overzichtelijkheid, de mogelijkheid om veel informatie op d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Overzicht kwijt? Te veel werk, te weinig grip? Zonder structuur loopt het al snel spaak: planningen schuiven, capaciteit wordt verkeerd ingeschat en taken blijven liggen. Je team werkt hard, maar niet altijd effectief. vPlan brengt structuur aan in je processen, maakt werk overzichtelijk én geeft je alle info die je nodig hebt om werk efficiënt te plannen en uit te voeren. We helpen je niet alleen met slimme software, maar denken ook actief mee. We begeleiden je bij het inrichten van de juiste workflows en het visueel maken van je planning. Zodat jij sneller schakelt en je team beter samenwerkt. vPlan geeft je inzicht in capaciteit, grip op prioriteiten en deadlines, én bespaart tijd met naadloze integraties met je bestaande software. Meer dan duizend bedrijven werken al productiever met vPlan.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Sehr Schönes Tool für Internationale Projekten und Produktion Planung

Für ein internationales Projekt haben wir V-Plan verwendet, um multidisziplinäre Projektaufträge (Qualität Haltepunkte) zu planen. Da das Programm Cloud-basiert ist, steht es Kunden, Mitarbeitern, NOBO (TÜV) Diensten und Konstruktion Buros zur Verfügung.

Sehr interessant, wenn Qualität an erster Stelle steht und die Planung über die gesamte Kette erfolgreich durchgeführt werden muss. Aktivitäten und Qualität Technische Dokumenten sind durch denn Cloud (sicher) 24/7 verfügbar fur alle Projekt Projektmitglieder.

10 agosto 2020

Tevreden klant

Zeer gebruiksvriendelijk plansysteem waarmee wij de planning inzichtelijk hebben voor de gehele organisatie.

6 agosto 2020

Hi Lennard,

Wat fijn om te horen dat vPlan een meerwaarde heeft voor jullie! Dankzij jouw feedback kunnen we vPlan (nog) beter maken!

Vplan

Sinds een paar maanden gebruiken we V-plan. dit heeft het plannen van productie orders aanzienlijk gemakkelijker gemaakt. er is in 1 pakket overzicht voor alle betrokkenen wat er speelt in het bedrijf, wie wat moet doen en wat de status van orders is. verder is het gemakkelijk om mensen/machines/ruimtes/enz. toe te voegen aan de planborden en zo te voldoen aan de wensen van de planners wijzigingen op planborden worden realtime doorgevoerd naar alle gebruikers van dat planbord wat de productie omgeving enorm flexibel maakt. kortom een fantastisch programma!!!

12 giugno 2020

Beste Marten,

Goed om te horen! Fijn dat vPlan een meerwaarde is voor jullie. We staan niet stil en blijven ontwikkelen!

Een handige app

Een handige app die goed samenwerkt met Exact Online Productie. Dankzij Vplan hebben we een beter inzicht in onze planning en leverbetrouwbaarheid. Het grote voordeel van deze app is dat hij eenvoudig te gebruiken is, zowel op kantoor als op de werkvloer. Ook is er prettig samengewerkt tijdens de implementatie en wordt er snel geantwoord op vragen en/of hulpverzoeken.

4 giugno 2020

Hi Tom,

Dankjewel! Goed om te horen dat vPlan jullie inzicht geeft in de planning en leverbetrouwbaarheid. Fijn om Coating Plus als klant te hebben!

vPlan

Valutata 5 stelle su 5

Goede planningstool voor ongewoon bedrijf!

We zijn geen doorsnee-productiebedrijf, met kleine orders van een halve dag maar ook orders die meer dan een maand duren, waardoor een overzichtelijke planning gelinkt aan 'exact online productie' niet eenvoudig is. V-plan heeft hier een goede oplossing voor bedacht. Bovendien is de software zeer eenvoudig en intuïtief in het gebruik. Ook is het als gebruiker een prettig idee om te weten dat V-plan nog steeds in ontwikkeling is en dat aangedragen verbeterpunten serieus worden genomen. Met V-plan hebben we eindelijk een goed overzicht gekregen over onze projectplanning en capaciteitsplanning.

4 maggio 2020

Beste Adjan,

Goed om te horen dat jullie overzicht in jullie project- en capaciteitsplanning hebben verkregen met vPlan. We staan niet stil en blijven mooie nieuwe functies toevoegen!

vPlan Team

Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg blij met de V-plan app op…

We zijn erg blij met de V-plan app op exact online. We hebben nu online inzicht in onze vrij ingewikkelde productie planning, en wordt er afgevinkt door productie wat er gereed is. Zo hebben we dagelijks goed inzicht in de voortgang.... voor iedereen zichtbaar en overzichtelijk.
Er zijn zeker nog verbeterpunten, maar V-plan is volop in ontwikkeling.... 👍

30 aprile 2020

Hi Diana,

Dank voor je mooie woorden. Fijn dat jullie nu online inzicht hebben in jullie productieplanning! Dankzij jouw feedback kunnen we vPlan (nog) beter maken.

vPlan bevalt erg goed!

vPlan bevalt erg goed!

Wij, bij Van Dooren Kantoormeubelen werken inmiddels enkele maanden met vPlan en hebben het programma inmiddels helemaal ingericht op de wijze zoals we dat graag hebben. Het is een heel dynamisch programma, de informatie is zeer eenvoudig aan te passen en te verplaatsen.
Met het support-team van vPlan is fijn samen te werken, ze reageren erg snel op vragen en opmerkingen.
Een aanrader voor velen!

3 aprile 2020

Beste Bart,

Dankjewel! Goed om te horen dat Van Dooren Kantoormeubelen zo tevreden is met vPlan. Fijn dat we goed aansluiten op jullie proces. Veel succes met het verdere gebruik.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en gemakkelijke implementatie.

Snelle en gemakkelijke implementatie.
Gebruiksvriendelijk
Er wordt continu gewerkt aan verbetering en ontwikkeling

19 marzo 2020

Hoi Heidi,

Bedankt voor je mooie woorden. Mede door jullie feedback en die van anderen kunnen we ons product blijven verbeteren. Fijn om Outfit Company Wear als klant te hebben!

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk om mee te werken

Makkelijk om mee te werken.
Echt een meer waarde voor ons bedrijf!

19 marzo 2020

Hi Rene,

Wat fijn om te horen dat vPlan een meerwaarde heeft voor Koppers Sports! Wij zijn erg blij met Koppers Sports als klant.

Valutata 5 stelle su 5

Met Vplan hebben wij een overzichtelijk…

Met Vplan hebben wij een overzichtelijk en gemakkelijk aan te passen productieplanning gekregen. Door een koppeling met Exact Globe wordt Vplan realtime van nieuwe info voorzien. Lof voor het enthousiaste team en het tempo van doorontwikkeling!

24 gennaio 2020

Hoi Steven,

Hartelijk dank voor je feedback. Gaaf om te zien dat vPlan jullie helpt met de planning van werk. Mede met jouw feedback maken we ons product (nog) beter.

Succes!

Fijne app

Wij werken sinds de start van VPlan met het planbord. Wij wilden graag een digitaal planbord met een interface met Exact Online en dit werkt perfect.In één oogopslag weten wat er speelt en altijd terug kunnen kijken wat er met een order gebeurd is. Vooral het zoeken in VPlan is makkelijk. Wij zijn erg tevreden met deze top-app.

20 gennaio 2020

Hi Dick,

Goed om te horen dat onze uitgebreide zoekfunctie jullie veel voordeel biedt. Als een van onze eerste klanten zijn we blij met deze feedback. We staan niet stil en zullen binnenkort meer mooie nieuwe functies toevoegen!

Team vPlan!

Ervaringen met V-plan

Wij gebruiken V-plan al geruime tijd en het geeft ons een uitstekend inzicht op hoe de bezetting van de machines. Het is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet. De koppeling met Exact werkt ook goed. Verder wordt er door het V-planteam snel gereageerd op vragen.

8 gennaio 2020

Beste Marcel,

Dank voor je mooie woorden. Met inzicht in je planning kun je beter sturen op knelpunten, fijn dat wij je hierbij kunnen helpen. Mooi om jullie als klant te hebben!

vPlan Team

Valutata 5 stelle su 5

Ik werk nu reeds geruime tijd met veel…

Ik werk nu reeds geruime tijd met veel plezier met Vplan. Onze produktie-medewerkers vinden het duidelijk en overzichtelijk en kleine aanpassingen binnen de planning zijn snel gemaakt.
Het proces per project kunnen volgen, terwijl wij er veel tegelijk hebben lopen, is heerlijk.
Als je tegen iets aan loopt binne het programma, vindt je meteen een luisterend oor en kunnen ze het niet snel oplossen, komt er op termijn wel een oplossing.
Kortom een prettig programma en prettige mensen om mee te werken.

28 novembre 2019
Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf en een fijne applicatie!

Wij werken nu inmiddels een aantal weken met VPlan om zo de schakel tussen de planningsafdeling en de productiefabriek te verbeteren. Aan het begin was het even schakelen aangezien iedereen een planning in Excel gewend was. Het nadeel van een planning in Excel was dat er geen real-time overzicht was hoe ver de productie was. Dit is nu wel te zien. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en daarnaast kan er beter ingespeeld worden op onverwachte bestellingen of annuleringen. Door VPlan heeft de hele organisatie op ieder gewenst moment inzicht in de planning en dat geeft een hoop rust. Daarnaast is ook de support van VPlan heel erg fijn. Ze reageren adequaat en helpen daarnaast ontzettend goed mee om ervoor te zorgen dat VPlan succesvol binnen een organisatie wordt geïntegreerd. Kortom, een top applicatie!

15 novembre 2019
Valutata 4 stelle su 5

Gebruiksvriendelijk en goede support.

Met Vplan hebben wij een goed digitaal alternatief gevonden voor ons ouderwetse planbord. Het planbord van Vplan is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk. Ook heeft het team van Vplan ons heel goed op weg geholpen met het overstappen en het inrichten van ons persoonlijke planbord.

31 ottobre 2019

Hi Marco,

Dankjewel. Het was erg leuk om samen jullie persoonlijke planbord in te richten, om zo het ouderwetse planbord te kunnen vervangen.

V(vooruit)Plannen

In vPlan is veel mogelijk zonder het ingewikkeld te maken. Zeer geschikt voor produktie planningen.
En er staat een gedreven team achter. Top.

23 ottobre 2019

Hoi Jos,

Wat een fijne woorden. We proberen de planning voor iedereen zo simpel mogelijk te maken :).

Aanrader voor fabrieken!

Vplan bevalt ons zeer goed. Ze zitten kort op de bal en denken goed met ons mee. Zo hebben we door verschillende tips van Vplan, meer inzicht gekregen in onze fabriek. Kortom een aanrader.

26 settembre 2019

Ha Luke,

Dankjewel! Namens vPlan op naar een mooie samenwerking.

Onze ervaringen met vPlan

Wij werken sinds een paar weken met vPlan in combinatie met Exact Online voor Productie en zijn hier erg enthousiast over. vPlan is snel te implementeren en werkt heel intuïtief. vPlan geeft ons een goede inzage in onze productie capaciteit en bezetting van de werknemers. Het plannen van onze werkorders is erg makkelijk. Wat me opvalt is dat het programma ook in hoog tempo wordt ontwikkeld en er erg goed geluisterd wordt naar de vraag van de gebruikers. De support is erg enthousiast, reageren snel en geven goede ondersteuning.

5 settembre 2019

Hoi Rob,

Dank voor de mooie woorden. Wij zijn dan ook erg blij dat we jullie als klant hebben.

Valutata 4 stelle su 5

Het 'oude' Nobobord maar dan digitaal!

Een planningssoftware met diverse manieren in hoe deze kan worden ingericht door de gebruiker. Het is een jong bedrijf die luistert naar de feedback van haar gebruikers en hier ook adequaat op reageert door bijv. het implementeren van nieuwe opties. Regelmatig komt vPlan met nieuwe updates die het programma meer en meer verbeteren, die gebeurt ook aan de hand van ideeën die de gebruikers aan hebben gegeven als verbeter punt.

6 agosto 2019

Hoi Nienke,

Dank voor je mooie woorden. We staan altijd open voor feedback om ons product te verbeteren. Mede door jullie feedback en die van anderen kunnen we ons product blijven verbeteren. Altijd met de generieke gedachte; dat de werking simpel, flexibel en snel blijft.

Fijn om jullie als klant te hebben.

Top service

Top service. Hulp wanneer het nodig is. Geen moeilijke verhalen altijd op zoek naar een oplossing.

29 luglio 2019

Hi Wout,

Fijn dat we samen naar een goede oplossing hebben kunnen werken!

Team vPlan

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più