Unik toprofessionel indsats
I forbindelse med en akut stor vandskade i et nyovertaget parcelhus blev Vozbyg kontaktet. Vozbyg kom straks, var meget engagerede og effektive og kunne øjeblikkeligt se, at det var alvorligt.Under lofterne var der udbredt skimmel og råd pga den utætte terrasse ovenover. Med stor ekspertise, erfaring og professionel rådgivning til os, fik de i løbet af få dage indkaldt professionelt skimmelsaneringsteam, åbnet op i lofter og vægge til inspektion af spredning og skadeomfang, overdækket og frilagt relevante inspektionsområder på terrassen. De gennemgik alt med taksatorer på inspektion i timevis, de rådgav og var til rådighed fra tidlig morgen til sen aften, de støttede og deres arbejdsteam udførte et utroligt stykke arbejde. De sørgede for alt blev videooptaget som bevismateriale til forsikringen, og de brugte utroligt mange vigtige timer på samtaler og møder med os, så alt kunne lykkes. I løbet af kort tid står huset nu reddet og repareret pga af Vozbygs dygtige og utroligt indikerede indsats. Det meget omfattende arbejde er udført i topkvalitet, velplanlagt og med et optimalt resultat. Sideløbende stod og står de nu til rådighed for os i den sidste proces med forsikringen, hvor netop Vozbygs indsats med personlige møder med taksatorer har haft afgørende vigtig betydning for erstatningen. Alt i denne meget store og komplicerede proces har været en unik indsats fra deres side og en venlighed og forståelse ud over det sædvanlige. Tryghed og tilfredshed, unik dygtighed, engagement og en stor professionel spændvidde og viden, samt et stort effektivt netværk har imponeret os fra dag 1 og til nu. 5 kæmpestore stjerner fra os.
17 ottobre 2025
Non scritta su invito