Veldig fornøyd med produktene, Shampoen er fantastisk for håret, helt sluttet med balsam. Tindved er kjempegod til ansikt og en bonus er at jeg har brukt den på neglene som var så tynne og flaket seg... Leggi di più
Lett bestilling, rask levering. Har kun prøvd håndkrem men har opplevd et fantastisk resultat. Et overraskende pluss har vært styrking og reparasjon av mine sprø, myke og ødelagte negler. Ga håndkreme... Leggi di più
Vossabia is a Norwegian brand specializing in natural and organic skincare and haircare products made by hand since 2004. They harvest wild plants and use raw materials from their own bees to produce sustainable, healthy, and powerful wellness products. The company emphasizes holistic health and balancing through nature's resources, offering products that are good for both people and the environment. Their products are handmade on their farm near Voss, Norway, with a strong focus on ethical and responsible sourcing.
Vætesvegen 92, 5708, Voss, Norvegia
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Veldig god service, rask levering og hyggelige folk. Har hittil prøvd Bringebærlepper og Solkrem f.20 og er utrolig fornøyd! Gode og drøye produkter. Gleder meg til neste ordre kommer og jeg endelig skal få prøvd Ringblomstsalven og noen andre produkter 😍

Risposta di Vossabia
Bestilte tre produkter, foreløpig kun prøvd sensuell, og den var fantastisk!

Risposta di Vossabia
Jeg er fornøyd med produktene jeg har prøvd, dere leverer kjapt.

Risposta di Vossabia
Skikkelig gode produkter! Tindved og nesle nattkremen, augebalsam, bringebærlepper, kamillebalsam, skogen på kroppen og ringblomstsalven er blitt fast inventar i denne heimen ❤️

Risposta di Vossabia
Er bare sååå imponert over hva du har fått til av unike produkter.Det beste er jo at det ikke er noe tull i dem.Helt rein og ufarlig...og så funker de.Er også imponert over at du bygger et hus for produksjonen.Det vidner om at du har masse gode kunder som også er kjempefornøyd med produktene dine.Masse lykke videre med alt det du gjør.
Så koselig også å se videoene av produksjonen...og det du finner i naturen og alt det du sender til alle oss❤️❤️❤️

Risposta di Vossabia
Mine øynelokker hovnet opp etter å ha brukt kremmen over natta. I tillegg ble jeg hoven under øynene.

Risposta di Vossabia
Kvalitetsprodukt produsert på Voss i Norge. Bare naturlige ingredienser, ingen annet tull og vas. Anbefales på det sterkeste!

Risposta di Vossabia
Naturlige produkter som føles bra ut på huden! Vært fast kunde i flere år.

Risposta di Vossabia
Salvene mykgjør huden godt.
Deodoranten er bare helt fantastisk. Virker hele dagen også ved trening

Risposta di Vossabia
Leppepomaden ga en subtil farge og føltes behagelig på leppene samtidig som den ikke inneholder irriterende kjemiske stoffer :)

Risposta di Vossabia
Sjampoen er behagelig å bruke. Lukter godt, men det er en del floker etter vask. Ellers er jeg fornøyd 😁