XL Byg Sdr. Omme. Hentede en rulle murpap i trælasten og fik at vide den den kostede omkring 104,- + moms, får en seddel og bliver sendt over i butikken, på sedlen have man så glemt at anføre hvilken... Leggi di più

Skod-service! Jeg kommer med min 1 år gamle Bosch Akku hækklipper, som jeg har brugt til halvanden hækklipning. Den gik pludselig i stå. Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en n... Leggi di più

Har brugt XL Byg i Hadsten gennem hele min renovering. De har været utroligt hjælpsomme, rådgivende, og professionelle gennem hele mit byggeri. Har aldrig bygget hus før, så der har været en... Leggi di più

1. Mercato di materiali edili
  2. Negozio di materiali edili
  3. Negozio di utensili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sikker e-handel på XL-WEBSHOP. XL-BYG dit online BYGGECENTER med tusindvis af byggevarer. Skandinaviens største byggecenterkæde med over 250 forretninger. Levering til døren.

1,8

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,8

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service

Jeg får altid en eminent god service hos XL-byg i Thorsø.

Senest har jeg haft en reklamation hvor produktet ikke levede op til det jeg forventede - efter at have skrevet til dem blev jeg blev ringet op og fik en rigtig god forklaring, og så lavede vi en aftale som vi begge kunne leve med.

Vil helt klart handle her igen selvom der er flere byggemarkeder i nærheden af hvor jeg bor.

12 giugno 2020

Købte fliser hos dem fik deres…

Købte fliser hos dem fik deres restlager med farveforskel. Sælger mente ikke han kunne gøre noget , men da der var flere der sagde at det ikke kunne passe ,lovede sælgeren at levere nye dagen efter. Men fliser kom der ikke sælger havde glemt leveringen, og har nu brugt 2 feriedage på at vente 🤬handler aldrig mere i XL
byg VORUP

7 aprile 2020

ALDRIG IGEN!

ALDRIG IGEN!! Jeg købte 3 ting, herunder en texas fliserenser, via XL Byg's hjemmeside/webshop, og valgte XL Vorup, da de havde alle 3 ting på lager modsat min normale XL filial her i Randers.

Hentede tingene fredag kl 18.30, og konstaterer lørdag morgen at min ny fliserenser har en seriøs defekt... Vælter ud med røg fra motoren efter 2 minutter, og børsten kører kun meget langsomt. Henvender mig straks herefter hos XL Vorup for en ombytter, og møder en arrogant betjening i kundeservice. Hun mener egentligt ikke at det som jeg har købt i webshoppen vedrører dem, men siger til mig at jeg kan prøve at snakke med en nede fra deres haveafd., men vil dog ikke ringe til ham for at få ham ned til kundeservice "fordi han er sikkert optaget, og har travlt og det har hun også"... Til info skal bemærkes at butikken var stuvende fuld med mennesker, herunder 15 m lange kø ved kasserne (coronatider til trods). Kors i hytten!!!... mig afsted med den defekte maskine i den ene hånd og bon i den anden.

Hvem skal man så snakke med? Ja, det var så IKKE de 2 første ansatte jeg fik fat i...!!! Fik så endelig ramt den rigtige, og ja var faktisk på vej til at få en ombytter indtil han så at jeg havde bestilt varen via deres hjemmeside. Så ringede han til oraklet (formentlig skrankepaven nede i kundeservice... ha-ha) og så blev jeg så sendt afsted igen, med besked om at ringe til deres hovedkontors kundeservice på mandag... Helt ufattelig ringe....
Den fliserenser var taget ned fra deres hylde 14 timer tidligere! Med så ringe forretningsgange og mangel på sund fornuft, burde en virksomhed ikke kunne eksistere. Jeg kan kun anbefale andre ...ALDRIG nogensinde at handle hos Vorup Gruppen via deres webshop, samt iøvrigt være parat til at håndtere mangel på kundeservice inde i butikken! (XL Byg Vorup)

....
Opdatering. Mandag snakkede jeg med xl Byg's kundeservice, som beklagede meget. Det ER selvfølgelig i den butik man fik varen hos, at man skal henvende sig med reklamation.
Tirsdag henvendte jeg mig hos den arrogante kundeservicedame igen. Hun smilede skælmsk da hun genkendte mig... Og jeg fik ingen beklagelse, eller konstatering af at hun nu har lært noget nyt! Det er ret inkompetent, når kundeservicedamen ikke ved at hun også skal tage sig reklamationer fra deres egen webshop...

5 aprile 2020

XL-Byg ubehøvlet person i Hadsten afd.

XL-Byg - Vorupgruppen (Hadsten) gamle A Gadeberg.

D.26/9 Er jeg i Xl Byg Hadsten for at købe 160 Skumbølgeklodser og skruer dertil.
Da de ikke har varen bliver der sagt at Xl Vorup har det hele, og jeg ville få leveret varen derfra 2 dage efter.
Så langt så godt, og varen bliver leveret som lovet.

I dag D.12/10 skal vi til at bruge Skumbølgeklodserne, og finder ud af at der mangler 55 stykker.

Kører med det samme ned til Xl Hadsten, da det er der, varen er købt.
(Kommer til at snakke med hvis HR som åbenbart ikke ønsker at få sit navn offentligt, hvor XL har prøvet at få dette indlæg fjernet.) som ikke helt forstår, at jeg kommer til dem, da varen er blevet leveret fra Vorup gruppen.... Siger dog til ham, at jeg har købt varen i Hadsten, så det må være deres ansvar, at det er dem, som må få rettet op, på at der ikke er det antal, som jeg har købt og betalt for.

Det er IKKE første gang, at han har være på tværs over for mig, og jeg ved, at han er været modbydelig i hans toneleje over for andre også.....

Så til sidst bliver jeg træt af ham, da han overhovedet ikke er til at snakke med, jeg beder om min faktura og går derfra.

Kører til Vorup gruppen og bliver henvist til en person, som jeg fortæller den samme historie, som i Hadsten afd. Han siger, at hvis det er rigtigt, skal sagen tages med A. Gadeberg / Xl. Hadsten.

Han har lidt svært ved at kunne gøre noget ved det, da varen og fakturaen er lavet i Hadsten.
Men han får rette fejlen og laver en kreditnota på varen.

Til den person jeg snakkede med fra Vorup gruppen, skal der herfra været positiv respons og helt sikkert 5 stjerner herfra.

MEN DET ER SIDSTE GANG, AT JEG SÆTTER MINE BEN I
XL HADSTEN / A GADEBERG.

9 novembre 2019

Refundering af online varer - købt som gave

Elendig kundeservice når man har fået en gave, som er købt online. XL byg nægter at udbetale pengene til den, som indleverer varen som ønskes ombyttet. De overfører pengene til den, som har betalt for varen og der går oven i købet 7-10 dage før de er på kontoen. Det er ikke særlig smart når der er tale om en gave.
Alle andre kæder ombytter og refunderer varer købt online. Det bør XL Byg også kunne. Jeg anbefaler helt klart ikke at anvende XL byg hvis man skal købe en gave!

1 novembre 2019

Absolut anbefalelsesværdig

Vi har bygget en stor terrasse med hegn om og købt alle materialer i XL Hadsten. Alt blev leveret til tiden, ganske få defekte varer blev lynhurtigt ombyttet uden diskussion og vi fik det hele til en god pris.

17 agosto 2019

Udlejer defekt materiel til fuld pris.

Fredag 28 juni klokken ca 9 lejede jeg en nedbrydningshammer hos xl byg i Ryomgård. Da jeg kommer hjem virker den ikke. Finder ud af at tilledningen er i stykker. Skifter den derfor med en af mine egne. Får herefter arbejdet hurtigt overstået. Er tilbage hos xl byg ca 12.15. Får lov at betale fuld døgnleje på 312,50 incl moms, skønt jeg nævner at den var defekt. Ekspedientens svar hertil er blot at det vil han gøre opmærksom på, så den kan blive lavet (en oplysning der vel egentlig er urelevant for mig). Betaler og går. Bliver ved efterfølgende omtanke noget pikeret over at jeg i praksis har betalt fuld pris for leje af hvad der må kategoriseres som defekt materiel. Skriver derfor en mail til dem gående på dette. Der responderes ikke på denne. Over en uge efter ringes jeg op af en medarbejder der vil høre om jeg stadig har nedbrydningshammeren, da han ikke lige kan se at den er leveret tilbage. Forsikrer ham om at den skam er leveret tilbage og så rigeligt betalt i forhold til stand, og at jeg savner svar på min henvendelse. Han får pludselig travlt med at ringe af. Sender mailen igen 10 juli. Stadig svares der ikke. Sender den igen sidste uge med et varsel om at manglende respons vil betyde at jeg vil skriver en dårlig anmeldelse. Det er hermed gjort.

9 agosto 2019

XL Byg gadeberg Hadsten

XL Byg gadeberg Hadsten
Som prof tømrer forventer man en vis service og ikke mindst rabat ved køb af materialer. Dette er åbenbart ikke noget de gør i gadeberg.
Jeg har gentagende gange nævnt det for dem. Nogen gange siger de “jeg retter lige lidt i prisen og når man så får regningen kommer, er det fuld pris.
Andre gange undskylder de med de ikke kan se jeg er prof. På trods af logo på tøjet og firma bil på p-pladsen.
Iøvrigt når man så skal have udleveret varerne tager det ufattelig lang tid før medarbejderne i trælasten kommer.

Jeg handler ALDRIG i XL BYG igen.

Ingen hilsner Christian

17 luglio 2019

Meget utroværdige firma!!!

Meget utroværdige firma!!!
Bestilt en loungesæt på deres hjemmeside, jeg bliver ringet op af en af deres medarbejder og hun påstår om de blevet snydt af deres samarbejdes partner og kan ikke levere varen. Men de har stadig varen på deres hjemmeside med en leverings tid på 2-3 dage. Totalt amatør!!

24 aprile 2019

Ryomgård

Ryomgård, topklasse tømmerhandel.

Altid hjælpsomme, pris og kvalitet følges fint af.
Faktisk ofte kunne finde ting, der fint matcher billigere byggemarkeder...
Sidste indkøb en heftemaskine.

Britta Astrup

3 aprile 2019

Jeg har købt et drivhus hvor glasset bliver ved med at falde ud

Jeg købte for 1 år siden et Outrium/Juliana drivhus ved XL byg. I løbet af de første 10 mdr. jeg havde drivhuset blæste glasset ud 2 gange. Drivhuset står ikke et vindudsat sted. Min vurdering er, at måden glasset skal fast monteres ikke er stærk nok. Produktet er simpelthen ikke godt nok til formålet. Ved henvendelse til XL byg Vorupgruppen om dette får jeg at vide at jeg bare skal bruge min glas forsikring! Jeg mener ikke at det er fair at købe et sådanne produkt med forventning om at man efterfølgende skal bruge sin glas forsikring 2 gange om året!

Ydermere er det skuffende, at når jeg anmelder produktet på XL-byg's hjemme side (ikke god anmeldelse) bliver anmeldelsen ikke vist. 14 senere henvender jeg mig pr telefon og spørger til min anmeldelse. Så kommer den på !

27 marzo 2019

Det er da utroligt at de ikke kan…

Det er da utroligt at de ikke kan overkomme at senfe en mail om levering og leveringstidspunktet. Ventede 8 dage på en vare. Det endte med at Jeg selv måtte hente varen ved Vorup xl. Da der ville gå yderligere 4 dage inden de ville sende varen. Og jeg havde betalt for fragt. Elendig behandling og elendig betjening. Måske de skulle droppe deres wepshop.

25 ottobre 2018

Jeg er ved at renovere hus og i den…

Jeg er ved at renovere hus og i den forbindelse bruger vi mange bygge materialer.
Vi har endelig brugt Breinholt men da se ændre deres åbningstider flyttede vi vores køb til XL Vorup. Det har vi bittert fortrudt, her er en utrolig ringe kundeservice, vi er van til at få 10% på alt vi købte også handlede vi når vi købte storepartier.
Det gør de ikke i Vorup, her skal vi handle hver gang men de kan aldrig slå noget af og når de kan er det billigete at køre andre steder hen.
Jeg har handlet der for sidste gang idag. Simpelhen på grund af deres kundeservice, de er flabet og lige glad med mig som kunde så vil jeg heller lægge mine penge et sted jeg er velkommen.

15 settembre 2018

Skod-service!

Skod-service!
Jeres "fantastiske" medarbejder ville ikke udlevere en ny, da den ifølge ham skal sendes ind til Bosch. Flot!
Resultatet bli'r nu at jeg ikke får klippet min hæk færdig før vi ta'r på ferie!!!
Hos jeres konkurrent i Paderup får man ved reklamation en ny vare med omgående...

Opdatering!
Efter 1 måned kunne jeg så hente.... ....en ny hækklipper. Uforståeligt at jeres medarbejder ikke kunne forudse dette scenarie, når jeres kunder og konkurrenter kan...?!?

27 giugno 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito