VORES TÆNDER Tandklinik Recensioni 413

TrustScore 4 su 5

4,2

Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Leggi di più

BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Leggi di più

Lider af tandlæge skræk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores Tænder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... Leggi di più

Jeg har idag været inde og få fjernet 2 visdomstænder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en høj professionalisme. Jeg følte mig tryg... Leggi di più

1. Dentista
  2. Clinica dentale
  3. Igienista dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Super god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse. Klinikken er pæn og ren, og giver direkte et godt første indtryk. Som patienten føler du dig velkommen og godt taget imod i klinikken. At gå til tandlægen er aldrig sjovt, men denne klinik sørger for at patienten føler sig gode hænder :-)

28 ottobre 2019

Kære Anna
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for :-)
Det er altid dejlig at høre når nogen har haft en god oplevelse her på klinikken.
Rigtig god weekend.

Fik en god og professionel behandling

Fik en god og professionel behandling, samt oplysning om hvordan jeg børster mine tænder, bedre og mere skånsomt

25 ottobre 2019

Kære Kim
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Rigtig god aften.

Man føler sig meget velkommen ved…

Man føler sig meget velkommen ved ankomst. Saglig forklaringer om tændernes tilstand og rådgivning forklaret i øjenhøjde.
Jeg har booket min næste tid :-)

23 ottobre 2019

Kære Bjørn
Hvor er vi glade for at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)
Rigtig god aften.

Det er anden gang jeg har været til…

Det er anden gang jeg har været til tjek hos Vores tænder. En super tandlæge klinik med smilende og imødekommende personale.

22 ottobre 2019

Kære Emil
Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)
Rigtig god weekend.

Fantastisk service

Fantastisk service, altid venligt og imødekommende personale ingen overraskende regninger 😊

17 ottobre 2019

Kære Nana
Tusind tak for de flotte ord :-)
Rigtig god dag.

Det store smil :-)

Absolut Danmarks bedste tandklinik - med det skønneste personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas blandt top professionelle behandlere ...jeg glæder mig til hvert besøg og smiler hver gang jeg går :-)

15 ottobre 2019

Kære Peter
Tusind tusind tak vi kan slet ikke få vores hænder ned :-)
Altid dejligt med så fine ord, vi kan også kun sige vi glæder os til dit besøg hver gang.
Rigtig god aften

Positiv oplevelse på alle måder

Positiv oplevelse på alle måder: service, grundighed og behandling, informationsniveau, prisniveau. Det er også et plus at det er let at komme til klinikken. Følte mig med det samme tryg ved Paulina. Vil klart anbefale klinikken til andre.

14 ottobre 2019

Kære Tina
Tusind tak for de rosende ord, dem er vi rigtig glade for :-)
Rigtig god dag.

Sødt og omsorgsfuld personale

Sødt og omsorgsfuld personale. De er meget professionelle og dygtige til deres arbejde. God oplevelse.

10 ottobre 2019

Kære Josefine
Tusind tak for de fine ord, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse her på klinikken :-)

God tandlægeoplevelse

Jeg har prøvet mange tandlæger, men Karina Beiter er og bliver favoritten og tandklinikken er en god oplevelse at komme til. Service og behandling er rigtig god :-)

Så tak for det!

9 ottobre 2019

Kære Nick
Tusind tak for de flotte ord :-)
Rigtig god dag

BEST DENTIST EVER!!

BEST DENTIST EVER!!
Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! With her ‘wingman’ Puk ( Dental Assistant) they make a great, fun loving and caring team! The entire staff is super friendly and very helpful! Great location right in the middle of Lyngby´ across from Magasin:-)

8 ottobre 2019

Kære Lene
Tusind tak for de fine ord. Det varmer altid når man får sådan en flot anmeldelse :-)

God behandling

God behandling, god service, imødekommende personale

8 ottobre 2019

Kære Camilla
Det er vi rigtig glade for at høre :-)
Tak for det.

Super oplevelse på en lørdag hos Vores Tænder -Lyngby

Super oplevelse på en lørdag hos tandlægen.
Ringede lørdag morgen med en løs krone i hånden. Fik tid kl. 13.20 hos Anne. God modtagelse - undersøgelse - røntgenbilled af tand - påsætning af krone - ude af døren 13.45 med et smil. Selvom det gik hurtigt var der god tid og jeg følte mig tryg og i gode hænder i hele forløbet sammen med tandlægen Anne og klinikassistenten Jannie.
Professionel - dygtig og behagelig behandling - kan anbefales
Stig

7 ottobre 2019

Kære Stig
Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse her på klinikken :-)
Vi takker for de flotte ord.