Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg var på Kilimanjaro i januar. Med Vores Afrika oplevede jeg altid at være i gode hænder - også når udfordringerne på bjerget vokser. Absolut en god oplevelse

Valutata 5 stelle su 5

Fin kommunikation og vejledning Vi havde en fantastisk tur til Botswarna med Richis Afrika, formidlet af Vores Afrika. Der var store naturoplevelser, god mad lavet over bål, flotte natur camps og o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God og let kommunikation. God vejledning omkring de forskellige muligheder for safari. Det bedste er jo når forventningerne indfries eller ligefrem måske overgåes af virkeligheden. Vi havde 7 fa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia per escursioni
  2. Tour operator

Scritti dall'azienda

Hos Vores Afrika (før Rickshaw) har vi en stor forkærlighed for rejser til Afrika. En passion, som vi gerne vil dele ud af til dig, og hvorfor vi også endegyldigt skiftede vores navn til netop Vores Afrika i 2023. Vores tilgang er at være etisk, enkel og til gavn for dig, værterne, lokalsamfundene og miljøet. Vi sætter desuden en enorm stolthed og ægte interesse i at være et personligt rejsebureau, hvor der er højt til loftet og en uhøjtidelig stemning. Vores Afrika er et 100% danskejet og familiedrevet rejsebureau beliggende solidt i den nordjyske muld i Aalborg. Her har vi siden vores opstart i 2014 skabt alverdens personlige rejseoplevelser til udvalgte destinationer i Afrika. Alle på vores kontor har boet, arbejdet og rejst i Afrika og har dermed opnået en intim viden og fremragende langsigtede relationer vores lokale partnere, private guider og forbindelser på tværs af Afrika. Det er vigtigt for os, at du får en mindeværdig og autentisk oplevelse, og gennem vores værdifulde lokale samarbejder gør vi det muligt at imødekomme stort set alle former for rejseønsker til vores nøje udvalgte destinationer i Afrika – og gerne med et lokalt twist.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Helt fantastisk og smuk tur til kilimanjaro!

Helt fantastisk og smuk tur til Kilimanjaro!

Vores Afrika kan helt klart anbefales.

Der bliver passet på en hele vejen til toppen af bjerget både af den erfarne danske rejseleder og de lokale i Afrika!

Og allervigtigst så kan man tydeligt mærke at Vores Afrika brænder for det lokale team og at guiderne og bærerne ligeledes har kærlighed til rejselederen.

Hvis du drømmer om at bestige Kilimanjaro, så skal du helt sikkert vælge Vores Afrika

28 ottobre 2024

Kære Sarah.
Tusind tak for de fem flotte stjerner og dine søde ord. Det har været en absolut fornøjelse at være på bjerget med dig, og du skal vide at dine betragtninger betyder rigtig meget. TAK Sarah.

Valutata 5 stelle su 5

Man er i de bedste hænder....

Vores Afrika arrangerede en fantastisk tur til Madagaskar.
Alt spillede, fra vi blev hentet i lufthavnen, til vi skulle hjem igen, 12 dage senere. Hotellerne var gode, chaufførerne sørgede for, at vi kom sikkert rundt på øen, på trods af de hullede veje. Og vi fik opfyldt vores store ønske om at se flere forskellige lemurarter.

Vores Afrika er en professionel og kompetent rejsearrangører. Fra første henvendelse omkring vores rejseønske, til vi var hjemme igen følte vi, at de var med os hele vejen. Vi fik en meget personlig rådgivning af Nana, som altid var hurtig til at svare på vores mange spørgsmål.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter Vores Afrika!

18 settembre 2024

Kære Tina og Rene.
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, som vi sætter virkelig stor pris på. Vi er glade for, at I har haft en god rejse til Madagaskar. Og så har det jo bare været den største fornøjelse, at være i dialog med jer hele vejen igennem. Tak for at vælge os til at arrangere jeres rejse.

Nana, Vores Afrika

A very positive experience

A very positive experience, We took the Garden Route, where Vores Afrika had arranged some of our tours, our rented car and our hotels. The hotels were all of a very good standard. The safari was amazing, we saw plenty of animals, Cango Caves was well worth seeing, lots of history and the Emu farm was a lot of fun with plenty of interesting information. No problems, everthing went very smoothly. We would definitely recommend Vores Afrika, very professional.

20 febbraio 2024

Kære Rachel og hele familien,

Tusind tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget, at I har haft en god tur til Sydafrika, og at rejsen levede op til jeres forventninger.

Endnu engang tusind tak fordi I valgte at rejse med Vores Afrika.

Tur til Sydafrika 15.02.-02.03.2024

Sidste år (2023) besluttede Karin og jeg, at vi skulle på en tur til Sydafrika. Vi havde godt nok været der i 2017 i forbindelse med en tur op gennem Afrika afsluttende med en badeferie på Zanzibar, men følte nok, at vi manglede at se og opleve en masse. Ligesom de andre gange, hvor vi foruden Afrika har været i Sydamerika 2 gange, tog vi fat i Nana og hendes team i ”Vores Afrika” (tidl. Rickshaw Travels) i Aalborg, og bad dem om at arrangere turen for os.
Vi fremsendte en model for turen med nogle konkrete ting, som vi gerne ville se/opleve, og derefter har vi ladet det være op til Nana & Co at udarbejde en detaljeret rejseplan ud fra vores ønsker. – Vi er bestemt ikke blevet skuffede! Vi havde valgt at leje en bil med chauffør/guide frem for at køre selv, idet vi gerne begge to ville opleve turen 100%. Endvidere ville vi sandsynligvis spilde tid med at finde vej og beregne køretid, og denne beslutning har vi været rigtig glad for.
Vi startede vores tur i Port Elisabeth på kysten ud til Det Indiske Ocean, og her kom vores, viste det sig hurtigt, fantastiske chauffør/guide Nigel April og hentede os, hvorefter vi i de følgende 8 dage tog turen ned langs kysten mod Cape Town.
Vi havde flg. stop med overnatninger undervejs:
- Port Elisabeth – The Kelway Hotel
- Knysna – Hotel St. James of Knysna (super godt hotel)
- Mossel Bay – Hotel African Ocean Manor
- Hermanus – The Whale Coast Ocean Villa
- Stellenbosch – Hotel Spier Wine Farm
inden vi ankom til Cape Town og The Commodore Hotel på the Waterfront, hvor vi havde 4 overnatninger.
På turen gjorde vi mange stop undervejs, og har virkelig haft utrolig mange fantastiske oplevelser i den meget smukke natur, som vi er passeret igennem
Vi havde held til at besøge Cape Agulhas, Afrikas sydligste punkt, Cape of Good Hope, samt køre i cable car op til det 1070 m høje Table Mountain, alle sammen meget store oplevelser, som vi havde prioriteret højt.
På turen fra Port Elisabeth havde vi en fortræffelig dialog med Nigel, som er meget vidende om det sydafrikanske dagligliv, og han fortalte os virkelig ting, som gik ”lige ind i opleveren”. Desuden havde vi sammen alle 3 en dejlig humoristisk omgangstone, som gjorde, at turen bare fløj afsted.
Ud fra vores ønsker om også at besøge diverse vingårde på vores tur, havde Nana og Vores Afrika sørget for at booke vinsmagninger på forskellige vingårde, hvilket var meget hyggeligt og informativt.
Ligesom tilfældet har været med de foregående store rejser, har vi også denne gang været på en stor rejse, som har været vel tilrettelagt og planlagt i detaljer, og vi kan derfor meget varmt anbefale Nana og hendes team i ”Vores Afrika” som samarbejdspartner i forbindelse med planlægning af målrettede og kundetilpassede rejsearrangementer.

De bedste hilsner
Karin & Niels Sigh

2 marzo 2024

Kære Karin og Niels.
Tusind tusind tak for at have taget jer tid til at skrive dette fine indlæg. Som også nævnt før, er vi meget taknemmelige for at have fået lov at arrangere endnu en af jeres rejser. Det er altid en kæmpe-fornøjelse at være i dialog med jer og høre om jeres ideer til hvad rejsen kan indeholde, og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang, at vores veje krydses.

Tak for denne gang.

Bedste service

Skal du opleve Afrika skal du helt sikkert tale med vores Afrika, der skræddersyer din drømmerejse ♥️

1 febbraio 2024

Kære Henrik.
Tusind tak for de fem funklende stjerner. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse sammen med os, og du er altid velkommen til at vend tilbage en anden god gang :-)

Kilimanjaro 🏔🌞

På toppen af Afrikas højeste bjerg. Kilimanjaro 🌞🏔
En rejse jeg havde drømt om længe.
Og jeg er SÅ GLAD FOR, at jeg rejste med voresafrika.dk ALT var 100% iorden.
Fra fly i kbh, til toppen 🏔 og hjem igen 🥰
Det bedste team passede på os, alle var så hjælpsomme. Og de havde 100% styr på hvad det krævede. Derfor var maden os 100% i top. Jeg var imponeret gang på gang. For husk på, maden skulle bæres op til os på bjerget ❤️ De var så dygtige.
Vores guide Christian, var på 9'ende tur op, sammen med min gruppe, og igen. Han viste bare hvad det krævede, er så glad for der blir tænkt på "mennesket" at sikkerheden er i top. Det er derfor jeg til enhver tid, altid vil betale det mere, for den service 🌺 Og ALT er iorden, når man rejser med voresafrika.dk.
Jeg skal helt sikkert ud at rejse med voresafrika.dk igen 🌺🥰

9 gennaio 2024

Kære Heidi.
Tusind, tusind, tusind tak for de meget flotte ord. De går lige i hjertet. Nogle gange er man så heldig at få nogle rejsegæster igennem, hvor dialogen fortsætter lang tid efter hjemkomst. Vi har på fornemmelsen, at du er en af dem. Og det er vi glade for. Kh Nana

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk og unik rejse til Mauritius

Vores Afrika leverede en perfekt planlagt bryllupsrejse til Mauritius.

Fra start til slut oplevede vi, at Vores Afrika ville gøre alt for, at strikke en unik bryllupsrejse på benene til os. Det må vi sige er sket, og nu kan vi se tilbage på den skønneste rejse.

Vi vil varmt anbefale Vores Afrika til alle, der søger en skræddersyet rejseoplevelse til Afrika.

15 gennaio 2024

Kære Frederik og Signe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, at I har haft en dejlig tur til Mauritius, og at rejsen levede op til jeres forventninger.

Det har været en fornøjelse at være i dialog med jer, og går turen atter til Afrika, ved I hvor vi er! ;-)

Fin kommunikation og vejledning

Fin kommunikation og vejledning
Der var store naturoplevelser, god mad lavet over bål, flotte natur camps og off road kørsel i egne biler med et lille hold.
Richi kan stort set svare på alle spørgsmål, finde vej og fortælle om landet. En meget spændende, men samtidig tryg oplevelse med både elefanter og andre dyr i campen.

7 settembre 2023

Kære Hanne og Jakob,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Vi er glade for, at ekspeditionsrejsen i Botswana har levet op til jeres forventninger.

Det har været en fornøjelse at være i dialog med jer.

Fantastisk skræddersyet rejse til Madagaskar

Vi bestilte en skræddersyet rejse til Madagaskar og alt fungerede. Info og rejsebeskrivelse var i top, billetter blev modtaget som foreskrevet, chaufføren vi havde anmodet om var fantastisk, naturguiderne undervejs vidste hvad de havde med at gøre, hotellerne var gode og sammenlagt gjorde det turen til en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale Vores Afrika.

22 settembre 2023

Kære Hanne og Ida.
Tusind tak for de fine ord, som betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at I har haft en dejlig rejse til Madagaskar fyldt med gode oplevelser. Tak fordi vi måtte arrangere jeres rejse.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk tur til Uganda - godt planlagt, dejlige mennesker, god kommunikation

Vi mødte Nana fra Vores Afrika første gang i Århus da de hed Rickshaw Travel.
De fortalte om Afrika, landet, dyrene på en måde at det gav gødning til en gammel drøm om en Safari.
Efter noget betænkningstid valgte vi Uganda - vi ønskede at se gorillaer.
Line Bille tog opgaven og sammensatte en tur sammen med Uzuri Travel. Vi er pige kommet hjem og turen har oversteget vores forventninger og de var meget høje. Vi har været på en fantastisk tur rundt i et spændende land og set alle de dyr vi drømte om.
Der var lidt usikkerhed om nogle detaljer i planen da vi ankom til Uganda. Det håndterede Line til perfektion og alt klappede.
Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til Vores Afrika, Nanna og Line

10 settembre 2023

Kære Birte og Finn,
Hvor det altså varmer vores hjerter at få sådan en anmeldelse. Tusind tusind tak.
Vi er glade for at høre, at Uganda har indfriet alle jeres forventninger og mere til. Det må bare siges at være et fuldkommen fantastisk land.
Det har været en stor fornøjelse at arrangere jeres rejse, og skulle turen atter gå til Afrika, ved I hvor vi er.

Vores Afrika, Line og Nana

Trygt og sikkert

Jeg kan varmt anbefale at benytte dette rejseselskab, hvis du drømmer om at stå på toppen af Kilimanjaro, ligesom jeg gjorde.
Jeg er en pige på 22, som desværre ikke havde en rejsemakker at tage med på denne rejse, og derfor måtte jeg gøre det alene, hvilket var meget grænseoverskridende for mig.. Men jeg fik så meget støtte og opbakning fra Nana, som 24/7 var til rådighed til at svare på spørgsmål samt guide mig igennem alt. Fra visa i lufthavnen, til beklædning på bjerget. Her findes ingen dumme spørgsmål.
Jeg blev passet så godt på, både af Nana, men også af mit team nede på Kilimanjaro. Jeg følte mig hele tiden tryg og i gode hænder, hvilket gjorde at jeg kunne fokusere 100% på den store oplevelse, som det nu var, at bestige verdens højeste fritstående bjerg. Desuden var alt betalt og sørget for, hvilket også gjorde turen heeeelt stille og rolig. Det betød ALT.
Jeg er kan virkelig anbefale dette rejseselvskab, hvis man er solorejsende. Du er i gode hænder både før, under og efter rejsen.
Jeg blev sat i en gruppe med 2 andre på Kilimanjaro, og vi havde bare en fest sammen, allesammen. Tag afsted!
Derudover er det jo helt ubeskriveligt, hvor fantastisk det er, at bestige Kilimanjaro, og se solopgangen oppe fra Uhuru peak. Man er sammen med nogle helt igennem fantastiske mennesker, og ja… Det må bare prøves. I har mine varmeste anbefalinger, og når jeg en gang vil tilbage til Tanzania på safari, så ved jeg da godt hvem jeg ringer til 🤩🙌🏼🫶🏻

7 marzo 2023

Risposta di Vores Afrika

Åååh Mille, hvor skal jeg nærmest starte. Tusind tak for dine søde ord. De varmer så meget, og det betyder alt for os at du har følt dig tryg hele vejen igennem. Og at du lige præcis også er kommet hjem med den der helt særlige 'Kilimanjaro-følelse', er bare helt perfekt. Tusind tak fordi du valgte os til at arrangere din rejse. Jeg håber bestemt ikke, at det er sidste gang vores veje krydses.

Kærlig Hilsen

Safari i Tanzania

Netop hjemkommet fra en super safaritur i Serengeti/Tarangire/Ngorongoro kombineret med et Zanzibarophold.
Et arrangement, der klappede som det skulle, tidsplaner overholdt, dejlige indkvarteringssteder og sidst men ikke mindst yderst kompetent guide til safari, hvor vi så alt hvad man drømte om. Kan varmt anbefale Rickshaw.

1 febbraio 2023

Kære Morten,
Tusind tak for de flotte ord og fordi I valgte at tage til Afrika med os endnu en gang. Det har været en sand fornøjelse at planlægge jeres rejse, og I er altid velkomne hos os en anden gang, hvis turen igen går syd for Sahara. Afrika har det jo med at blive stærkt vanedannende, som I efterhånden nok ved :-)

Line og Rickshaw teamet

Kilimanjaro

Velarrangeret tur til Kilimanjaro. Gode danske guides, fantastisk hold af portere og lokale guides, eminente kokke. En helt unik oplevelse, som jeg varmt og trygt kan anbefale.

11 gennaio 2023

Kære Anne.
Tusind tak for at have taget dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Og også tak for et fantastisk trek på Kili. Det var virkelig en fornøjsele :-)

Kompetent og nærværende rejsebureau

Helt unikt nærværende, professionelt og kompetent rejsebureau. Service langt ud over det forventede. De bedste anbefalinger herfra.

21 gennaio 2023

Risposta di Vores Afrika

Rene for sulan...dine ord går lige i hjertet. Tusind tak. Og tak for sidst og for gode bjergminder fra regnskov til toppen af Kilimanjaro.
Mange Hilsner

Kilimanjaro - just do it

Jeg kendte ikke til Rickshaw på forhånd, men landede tilfældigt på deres hjemmeside, da jeg power googlede ture til Kilimanjaro.
Efter deltagelse på et online foredrag om Kilimanjaro med Christian - var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle rejse med Rickshaw.
God kontakt med Nanna - som tålmodigt besvarede alle mine (mange) spørgsmål.
Selve rejsen mod toppen af Kilimanjaro - total fantastisk oplevelse, professionelt arrangeret, trygge rammer i selskab med det utroligste crew, som altid var parate med en hjælpende hånd, opmuntrede smil og sang. Pole Pole Hakuna Matata. 👏

Overvejer du en tur til Kilimanjaro - så vælg Rickshaw travel. De har mine varmeste anbefalinger.

18 ottobre 2022

Kære Lissi.
Tusind tak for at du valgte at rejse med os og for denne dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god og tryg oplevelse, og at du har haft et mindeværdigt trek på Kilimanjaro. Og det har været en absolut fornøjelse at være i dialog med dig og svare på alle dine spørgsmål :) Jeg håber, at vi ses en anden god gang.

Kærlig Hilsen
Nana og Team Rickshaw

Valutata 5 stelle su 5

Hvis du overvejer at tage til…

Hvis du overvejer at tage til Kilimanjaro, så følger her mine allerbedste anbefalinger til Rickshaw Travels; de har stor erfaring, er meget professionelle, brænder for at give "Kilimanjaro-oplevelsen videre"... Og vigtigst af alt: De tager et vigtigt ansvar for bl.a. den sociale bæredygtighed i Afrika ved at sikre sig, at de lokale leverandører arbejder for ordentlige forhold for deres medarbejdere.

10 ottobre 2022

Kære Jeanette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den går lige i vores hjerter, og vi sætter stor pris på dine ord. Og tak for en fantastisk tur på Kilimanjaro. Sikke et dejligt hold, I var :-)

Safari med børn

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Rickshaw Travel, for at have arrangeret en fantastisk safaritur til Tanzania for os. Inden vi besluttede at det var Rickshaw, der skulle arrangere vores tur, havde vi en god snak med Einer, om særlige ønsker, da vi ville give vores børn og børnebørn en oplevelse for livet og det var vigtigt for os, at de små børn også kunne få tid til afslapning og badning i poolen ind i mellem safariturene. Rejsen blev skæddersyet til os, lige som vi havde ønsket.
Vi havde 4 børn med på hhv. 2, 5, 7 og 10 år. Der var arrangeret safaritur i 3 dage, men mellem hver, var der lagt en ”fridag”, hvor vi kunne bade og hygge. Desuden havde vi to super kompetente lokale guider Sisty og Robbie, som både var guider og chauffører, som vil gøre alt for os og arrangerede små ture for os i lokalområdet (bla. marked, skole, Masai) på vores fridage og de gjorde, at vi følte os helt trygge både under safariturene og når vi færdedes i lokalområdet.

Marianne og Christian

29 ottobre 2022

Kære familien Sondrup,
Tusind tak for jeres flotte ord. Dem sætter vi simpelthen så meget pris på.
Det er vigtigt for os, at vores rejser bliver tilpasset til lige nøjagtig jeres behov, så derfor varmer det utrolig meget at læse om jeres familiesafari i Tanzania. Det har været en fornøjelse at arrangere jeres rejse, og skulle I overveje at genbesøge Afrika en gang ud i fremtiden, ved I hvor vi er.

De Bedste Hilsner
Nana, Line & Einar

Fantastisk tur til Tanzania - Kilimanjaro og Zanzibar

Rickshaw har leveret til perfektion i planlægning af vores tur til Tanzania - Kilimanjaro og Zanzibar fra 12. februar til 1. marts 2022. Planlægning til turen startede selvfølgelig længe før, og vi nyd i forberedelsen godt af Rickshaws hjælp og høje grad af lettilgængelig. Vi havde en let dialog om vores ønsker og efter få justeringer var programmet på plads. Det detaljerede program, pakkeliste og løbende information inden afrejse gjorde, at vi følte os godt tilpas og klar til afrejse. Hertil skal suppleres, at vi efter Rickshaws anbefaling fik fantastisk hjælp til at købe grej og tøj i Friliv. Her var servicen også helt i top.

Turen til Kilimanjaro var en oplevelse for livet. De 7 dage på Machame ruten er uden tvivl det mest udfordrende, vi har oplevet sammen, men det var også fantastisk, smukt og en kæmpe tilfredsstillelse at nå toppen. Vi havde valgt en individuel tur fremfor grupperejse, og det fungerede perfekt for os. Vi var aldrig nået toppen uden hjælp fra verdens bedste hold - team Pole Pole. Vores lead guide Robert og guide Mathias var det helt rigtige match for os, at vi var helt trygge ved, at hvis vi fulgte deres vejledning, så skulle det nok gå. Vi havde derudover 8 portere og 1 kok med, som sørgede for alt det praktiske, det hårde sleb, smil og en hjælpende hånd og ikke mindst utrolig god mad. Det var bestemt ikke kokkens skyld, at appetitten svigtede undervejs men derimod “fornøjelsen” af symptomer på højdesyge, som vi ikke helt slap for. Til trods for højdesyge og en hård tur, så kan vi stadig blive helt rørt ved tanken om, at vi har stået på Afrikas højeste punkt, at det kunne lade sig gøre og at det var muligt for os at gennemføre.

Efter turen til Kilimanjaro var det tid til afslapning på Zanzibar. Efter at problemer med værelsesreservation faldt på plads, nød vi en dejlig uge på Z hotel i rooftop suiten. Hotellet levede fuldt ud op til vores forventninger med skøn udsigt, rolige omgivelser, mulighed for at bade både i hav og pool, privat strand, god service og fantastisk mad. Vi nød, at vi havde halvpension på hotellet, hvilket vi helt sikkert også vil anbefale andre.
Zanzibar blev rundet af med tur i Stonetown, som var charmerende og en god afslutning på ferien.

Tusind tak for til Rickshaw for deres hjælp med at realisere vores drømmerejse.

Fra Rikke & Christian - Aalborg

30 marzo 2022

Risposta di Vores Afrika

Kære Rikke og Christian. Tusind tak for at have taget jer tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Og tusind tak for den ros, I har til vores samarbejdspartnere og lokale Kilimanjaro team. Den er hermed givet videre. Det har været en absolut fornøjelse at være med til at planlægge jeres rejse, og I er altid velkomne hos os en anden gang, hvis turen atter går til Afrika.
Mange Hilsner
Nana og Einar, Rickshaw

Valutata 5 stelle su 5

Så bliver det ikke bedre!

Så bliver det ikke bedre!

Når Rickshaw Travels.dk siger, at de skræddersyr din rejse, så er det 100% rigtigt.
Vi fik opfyldt alle vores ønsker til mindste detalje, og vi havde den mest fantastiske rejse til Zanzibar. Det er helt klart, at Rickshaw har et unikt indblik og de helt rigtige kontakter på destinationen til at gøre rejsen unik.
Tusind tak.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller en rejse hos jer.

Mange hilsener fra Elisabeth og Pia

7 febbraio 2022

Kære Elisabeth og Pia.
Tusind tak for de flotte ord, og tak for at vi måtte arrangere jeres Zanzibar rejse. Det har været den største fornøjelse at følge med i alle jeres fantastiske oplevelser. Vi ser frem til at vores veje krydses igen.
Mange Hilsner Nana og Einar

Valutata 5 stelle su 5

Rickshaw Tours & Travel er de bedste!

Jeg har rejst rigtigt meget, og af alle de rejsebureauer, jeg har brugt, er Rickshaw Travels i Aalborg klart det bedste. De er dygtige, hurtige, venlige, hjælpsomme og holder, hvad de lover. Jeg har rejst 'med' dem til Kenya på safari i 2021. Jeg havde en virkelig dejlig tur til Kenya, hvor jeg så SÅ mange dyr, havde en dygtig guide, boede godt og fik lækker mad.
Nu er jeg gennem dem ved at købe en safari i Tanzania, og jeg er sikker på, den bliver mindst lige så god.
Mine varmeste anbefalinger.

25 gennaio 2022

Risposta di Vores Afrika

Årh Irene, tusind tak for de flotte ord. Det går lige i hjertet. Det er en sand fornøjelse at arrangere rejser for dig, og vi håber at vi må få lov at arrangere mange flere fremover. Men først gælder det Tanzania - det kan du godt glæde dig til. Kærlig Hilsen Nana og Einar, Rickshaw

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più