Scopri cosa dicono le persone
Hold jer langt væk fra dette mediehus. De lover at dele opslag på facebook m.v. De har for det første meget lille berøringsflade, og hvad værre er så deler de ikke artikler som aftalt. Når du forsøge... Leggi di più
Super professionelt. De er meget dygtige til at omsætte virksomhedens tanker og visioner til papir og billeder og som regel sidder det I skabet første gang. Skulle man dog have ønske om nogle ændrin... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser! VORES Digital er skabt af ildsjæle med stor erfaring fra IT- og mediebranchen. Vi er et mediehus, der samler historier om DIN by i samarbejde med lokale ildsjæle. Med et nationalt netværk af lokale og digitale ugeaviser, er vi et bæredygtigt bud på et nærværende og lokalt medie. Vi sætter de mindre danske byer på landkortet igen med vores 409 lokale og digitale ugeaviser.
Informazioni di contatto
Vestergade 48H, 8000, Aarhus, Danimarca
- 93102060
- kontakt@voresdigital.dk
- vores-mediehus.dk
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Spild af både tid og penge
Spild af både tid og penge, de lover at dele opslag direkte fra Facebook men det sker aldrig og ikke en eneste henvendelse er der kommet ud af det til trods for store floskler om deres udnyttelse af cookies, det eneste de udnytter er deres talegaver til at overbevise folk.
Spild af 30.000,-
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg har været bundet til dette firma i…
Jeg har været bundet til dette firma i næsten et år, og jeg har endnu ikke fået en eneste kunde gennem dem. Totalt spild af penge
Man rækker ud til lokal sporten
Alletiders at man rækker ud til lokal sporten, og tænker på de lavere rækker, i amatørklubberne.
Så det ikke kun dem der spiller på et højere plan der altid er i fokus.
Munkebo Boldklub anbefaler Vores Munkebo
Vi, i Munkebo Boldklub, har i det sidste halve år benyttet os af Vores Munkebo’s tilbud om at lave referater fra vores kampe. Vi er rigtig glade for denne mulighed, hvor vi får mulighed for at promovere klubben sammen med spillerne og ikke mindst klubbens sponsorer. Vi vil til hver en tid anbefale andre klubber at hoppe med på vognen. Det er nemt og tager ikke megen tid at lave referaterne og med få klik ligger en professionel artikel klar med billede og referat.
Professionel og venlig hjælp
Professionel og venlig hjælp. En fornøjelse at samarbejde med jer :-)
De gør intet godt for noget.
De har sendt uopfordret mail, hvor de beder om ligegyldige ting, som er AI-kreeret. Nu skriver de, at de ikke kender til mig, hvis den her anmeldelse fjernes, så er det svært at stole på Trustpilot.

Risposta di Vores Digital
Vi fik en god behandling og…
Vi fik en god behandling og Vores-meidehus var lyttende og forsøgte og altid at gøre noget ved vores bekymringer, når vi havde sådanne. Vi måtte dog sande, at konceptet ikke helt passede til os.

Risposta di Vores Digital
Hej alle vores oplevelse ved vores digital er super god . Virkelig flinke mennesker og forstående .altid hjælpsomme og hurtig vis der er noget . Så virkelig en god oplevelse herfra Nørgårds køreskole

Risposta di Vores Digital
Hold jer langt væk fra dette mediehus
Når du forsøger at opsige, så modtager de ikke opsigelse, og fordøger at holde os bundet. For yderligere spørgsmål kan jeg kontaktes på tlf 31 900 155. Mvh Thomas Boe - indehaver Købsmæglerne
HOLD jer LANGT væk fra dette scammer…
HOLD jer LANGT væk fra dette scammer firma, de lover i øst of vest og INTET af det har de holdt, vi har spildt så mange penge på det her firma og har absolut INTET fået ud af det. og det er fuldstændigt umuligt at komme ud af igen og de sender vedvarende fakturaer som skal betales under trusler om inkasso. Sådan en flok narrøve vi har ikke fået den esponering eller reklame vi har betalt for og som blev lovet, vi har tænkt at køre en sag mod dem
Go service.
Det ver rigtig dejlig at i havde skrevet artiklen.
Det er dejlig nemt for mig så.
God forklaring
At det blev forklaret, så selv jeg kunne forstå det.

Risposta di Vores Digital
God start på samarbejdet!
God/grundig forklaring til hvad samarbejdet indebærer, og en rigtig god vejledning i det tekniske omkring oprettelse, vi ser meget positivt frem til det fremtidige samarbejde.

Risposta di Vores Digital
Det er jo en katatrsofe at komme ud af!!!!!
Det er jo en katatrsofe at komme ud af!
jeg har flere mails med bekræftigelse på opsigelse og alligevel så vælter der mail ind med fakturas og andre ligegyldige informationer!
Tænk jer om før i signer op ved 'Vores'
"Vores Frederikshsvn" lever ikke rigtig op om at støtte erhvervs livet.
Det koster 1500,- + moms pr mdr at være med.
Det eneste reklame jeg har fået i den måned er - Velkomme til 2dyt.dk. som er kommet med på vognen. Støt lokalt.
Da det blev solgt, blev der lovet at de nok skulle dele billeder osv fra ens sociale medier og booste ens virksomhed. - Ja det er så ikke sket i den første måned i hvert fald 😂🙈..
Det eneste der er sket, er der kom en lidt sketchy mail omkring de skulle have adgang/tilladelse for at kunne dele mine sociale medier. - Så det skulle de lige hjælpe mig med ellers skulle jeg selv gøre det? 😅 - Ej vel? - Jeg driver en virksomhed, jeg fik fortalt at det skulle de nok stå for og lave reklamer og værk - Intet sker fra dem af..
Så kære erhvervsdrivende - T Æ N K jer RIGTIG godt om! De 1500,- + moms kunne gavne 100 gange mere ude i lokale sports klubber! End til digitale gribbe som ikke er deres opgave voksen 🙂👌..
Har selvfølgelig stoppet betalingerne til dem. De skal ikke have mine penge når de ikke vil arbejde for dem 😅..
Peace out! 🙂
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.