8 maart 2018 (jawel bijna 4 jaar verder), tig telefoontjes en nog meer e-mails. Post als onbekend opengemaakt en retour ontvangen. Bestaat Voordeelkraam 2022 nog ?
Voor mijn ouders een laptop besteld. Vanwege ook de aanwezige negatieve recensies uit voorzorg met creditcard betaald. Extra transactie kosten hiervoor bijna €15,- wat wel heel hoog is ten opzichte va... Leggi di più
Levertijd klopt absoluut niet. 3 tot 5 werkdagen, werden 3 weken! Je gaat bijna twijfelen, ook door alle reviews die je uit het verleden leest. Klantenservice gemaild, want telefonisch waren zij niet... Leggi di più
Keurig netjes afgeleverd door DHL en heel tevreden over de snelheid en het produkt.Na alle slecht revieus had ik weinig vertrouwen op een goede afloop😊maar voordeelkraam jullie verdienen een dikke 1... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Piattaforma di commercio online
- Negozio di elettrodomestici
- Fornitore di prodotti per la pulizia
- Negozio di elettronica
- Gioielleria
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Voordeelkraam verkoopt zowel dagelijks als wekelijks leuke, exclusieve en handige producten met kortingen tot wel 70%! Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste en meest exclusieve producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden, allemaal voor uw voordeel! De verkoop stopt zodra de actietermijn is verlopen of als een product volledig is uitverkocht. Als een aanbieding is uitverkocht of wanneer de actietermijn is verstreken, kan de aanbieding niet meer gekocht worden. Maar niet getreurd, als een actie uitverkocht is, kunt u bij ons alweer terecht voor nieuw voordeel uit onze kraam! Zorg er daarnaast voor dat u zich inschrijft op de nieuwsbrief, want alleen dan zult u geen enkele aanbieding missen. Bovendien profiteert u dan ook nog eens van extra voordeel en maakt u kans op leuke prijzen.
Hellingweg 98J, 2583WH, Den Haag
- 0900-1942
- klantenservice@voordeelkraam.nl
- voordeelkraam.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
ja beste mensen hebt 3 lampen bested en…
ja beste mensen hebt 3 lampen bested en betaald al een tydje geleden en nog steeds niet ontvangen dit is voor my wel een schande hoop dat er vlug iets gaat veranderen ik wacht met ongeduld op een antwoord van julie ik dank u myn naam is louwet fernand kraaibroek lauw
bestelling 4 weken geleden gedaan nog…
bestelling 4 weken geleden gedaan nog niets ontvangen, wordt niet opgenomen (tel) en ook op mail en support formulieren wordt niet gereageerd. nu via Paypal klacht in gedient.
alles klopt perfect alleen de…
alles klopt perfect alleen de leveringstermijn niet. Die was langer dan de 4-5werkdagen, die beloofd waren.
Een goede afwikkeling uiterst tevreden .
goede kwaliteit van de producten
goede kwaliteit van de producten en op tijd bezorgd !
Vrijdag heel de dag gebelt niet…
Vrijdag heel de dag gebelt niet berijkbaar Maandad weer ook niet berijkbaarWaar is dat telefoon nummer dan voor
Heb onlangs wat besteld
Heb onlangs wat besteld, heb een mail gestuurd dat ik het defect heb ontvangen, maar krijg totaal geen reactie
Vlotte levering van product
Snelle levering 2 werkdagen i.p.v. de opgegeven 5 a 10 werkdagen.
Product goed afgeleverd met duidelijke beschrijving.
Prima aanbieding aa-batterijen
Product besteld camera en die was al…
Product besteld camera en die was al defect toen hij nog in de doos zat bij levering. Ding deed helemaal niets.
Formulier ingevuld en daar staat binnen 3 dagen bericht. Ik wacht nu al 35 dagen en heb nog niets gehoord. IK WAARSCHUW IEDEREEN DIE BIJ DEZE FIRMA IETS WIL KOPEN. Als het art. dat je besteld defect is hoor je nooit meer iets van hen en dat 0900 nummer heb ik al 20 keer gebeld tijdens de aangegeven uren en ik krijgt telkens de boodschap dat dit nummer niet beschikbaar is. Kortom ik raad iedereen af om hier iets te bestellen. Deze firma bied geen enkele service aan haar klanten.
Gewoon goed snel geleverd
Vanaf 4 febr
Vanaf 4 febr. probeer ik u te bereiken voor een retour zending, telefonisch en per email, maar ik krijg geen formulier voor een retourzending.
Daarom beoordeling : slecht.
A. van der kooi9j
Het bestelde product is oké maar de…
Het bestelde product is oké maar de orderafhandeling VKI28143 door jullie is uiterst klantonvriendelijk en eigenlijk primitief vooral in onze tijd!
Mijn tijdig opgestuurd supportformulier is tot op heden onbeantwoord en ook telefonisch waren jullie meerdere keren niet bereikbaar.
Sterke afrader op dit moment!
Geen geweldige ervaring. Levertijd is niet geweldig, maar staat erbij vermeld voordat je besteld, dus dat is een keuze. Helaas ging het bij mijn bestelling tot twee keer mis, blijkbaar in hun back-office, waardoor mijn bestelling niet werd geleverd totdat ik er zelf twee maal achteraan mailde, want telefonisch zijn ze niet bereikbaar en krijg je te horen dat het mobiele nummer niet in gebruik is. Nu heb ik het pakket eindelijk ontvangen, maar niet alle producten kloppen met wat ik besteld heb. Daarop meermaals proberen te bellen met het 0900 nr maar dan krijg je dus te horen dat het mobiele nr niet in gebruik is.
Nu maar weer mail gestuurd met de vraag of ik mijn gewenste product nog geleverd mag krijgen.
Met de huidige maatstaven van verwachtingen en mogelijkheden vandaag de dag, valt deze bestelling en alles eromheen een beetje tegen.
Aanvulling: Na meerdere malen bellen, mailen en al twee keer support formulier invullen met het bericht dat ik een verkeerde bestelling heb ontvangen, is inmiddels mijn termijn voor herroepingsrecht al lang verstreken, maar ik kan alleen retouren dmv hun support formulier waar dus niet op wordt gereageerd. Let dus op als je bestelt! Niemand bereikbaar op welke manier ook als het niet goed is!
Ik vind dit ene goed en betrouwbaar…
Ik vind dit ene goed en betrouwbaar bedrijf een 4 sterren ie weinig maar 5 teveel want als ik producten bestel -meerdere- dan komen zijn niet tegelijkertijd aan en dat vind ik jammer Verder prima hoor
IK heb 28 januari besteld
IK heb 28 januari besteld, 3 februari gedeeltelijk geleverd gekregen. Twee zaken zijn er nog steeds niet, Ik heb daar via mailwisseling (2x) over gecommuniceerd. Ik heb geen reactie ontvangen Ik probeer te bellen, minstens 10 keer geprobeerd. Nummer is niet bereikbaar (klantenservice).
OP 14 februari nog steeds niet gehoord. Begrijp afwezigheid van communicatie in het geheel niet!
telefonisch niet bereikbaar
telefonisch niet bereikbaar en zeer trage of geen reactie op mail aan klantenservice
prima service