Had een doorwaai jas nodig en wist wat ik moest hebben; Revit Airwave 4 maat L. Gisteren gepast en maat L was oke. Vriendelijk lui en beneden wat motorgeur gesnoven en wat fietsen bekeken. Deze ke... Leggi di più
Helemaal in orde! Hier was de helm (Shoei Neotech 3) absoluut goedkoper dan elders. Snelle verzending, netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Heel netjes. Waarom geen 5 sterren? Omdat de helm op ge... Leggi di più
Zeer goede ervaring en prima geholpen, ze verwittigde zelfs dat het product later geleverd zou worden en of ik het nog moest hebben. De nieuwe lever datum werd toen ook dadelijk meegegeven en deze klo... Leggi di più
Eerst een nieuw motorpak besteld, gepast in Zwaagdijk. Pak paste goed,airbag ( om te proberen) paste niet lekker onder het pak. Alle begrip,ouderwetse rugprotectie erin,zat een stuk beter. Ook nog ee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su VoordeelHelmen.nl
Scritti dall'azienda
VoordeelHelmen is de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen. Onze experts staan voor je klaar om je advies te geven en te helpen bij het passen van motorhelmen en motorkleding.
Ook hebben wij een YouTube kanaal met allerlei informatieve video's en nuttige productreviews die jou helpen bij het maken van de beste keuze.
VoordeelHelmen.nl staat voor:
✓ Gratis verzending en retournering NL&BE
✓ 100 dagen niet goed geld terug
✓ Grootste aanbod helmen & motorkleding
✓ Zeer goede service en aftersales
Jarmuiden 31, 1046 AC, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020-7600807
- info@voordeelhelmen.nl
- voordeelhelmen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Betrouwbare webwinkel.
M'n Shoei neotec 3 helm was snel verzonden en netjes verpakt geleverd voor de laagste prijs inclusief verzendkosten.
Al had PostNL 3 dagen nodig om het te bezorgen.
Maar dat zijn we wel gewend van PostNL.
Verse helm voor scherpe prijs.
Verse helm voor scherpe prijs.
Goed en snel geleverd.
Erg blij met nieuwe Neotec 3.
Scherpe prijs snelle levering
Scherpe prijs snelle levering. Helemaal top.
Wederom geweldig en super snel…
Wederom geweldig en super snel geleverde bestelling. Goed verpakt.
Snel verzonden..lage prijzen..goed…
Snel verzonden..lage prijzen..goed verpakt en alles top in orde
geen Klarna/PayPal?
Levering was ok, maar helaas kon ik niet met Klarna of Paypal betalen. Hiermee wordt wel op de website geadverteerd (logo's) maar dan bij de check out geen PayPal of Klarna.
Correcte webwinkel .
Correcte webwinkel .
Goed geholpen bij een probleem
Heel mooie prijs
Heel mooie prijs, gratis en uiterst snelle verzending, een perfecte schopervaring!
Snel gestuurd en geen gezeur met terug…
Snel gestuurd en geen gezeur met terug sturen/ omruilen ivm andere maat.
Snelle levering en èchte hulp toen ik…
Snelle levering en èchte hulp toen ik de verkeerde maat gekozen had. Dat was een echte verademing!
Snelle levering en goede prijzen
Snelle levering en goede prijzen
2 februari iets besteld en op 10 februari niet eens verzonden.
Ik heb op 2 februari een Helm besteld die op 10 februari nog steeds niet binnen is. Er staat levertijd 4-5 werkdagen, en als ik er een mail over stuur krijg ik geen antwoord.
Ik wacht af tot de helm binnen is, en maak dan een volgend review over mijn ervaring met voordeelhelmen.
Trage levering en nog trager retourproces
Trage levering en nog een veel trager retourproces dat je zelf betaald!
Echt Top
Prijskwaliteit was prima en super snelle service, de dag erop had ik hem al. Echt TOP 👌🏽
Prachtige helm en snelle levering
Prachtige LS2 helm gekocht. Deze werd de volgende dag al geleverd! Zeer tevreden!
Ik was in de veronderstelling dat ik…
Ik was in de veronderstelling dat ik een quadlock telefoonhoesje had besteld, echter zijn het 2 telefoon glazen bescherming plaatjes, dan vind ik die wel heel erg duur 18,95,€
Nee hier zal ik nooit meer iets bestellen

Risposta di VoordeelHelmen.nl
Waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.
Bestelling teruggebracht in de winkel. Moest ik 7,50 euro voor betalen!
Dit terwijl er op hun website staat: 'eenvoudig retourneren in een van onze 7 winkels'.
Wat een grap.

Risposta di VoordeelHelmen.nl
Correcte afhandeling en levering
De bestelling werd binnen de beloofde levertijd afgehandeld.
Duidelijke communicatie over verzending en tracking.
Snelle levering.
2 scooter helmen gekocht in de winkel…
2 scooter helmen gekocht in de winkel in Amsterdam. Wij werden goed en vriendelijk geholpen met het vinden van 2 goed passende helmen. Medewerker nam echt de tijd voor ons. Ik raad de winkel aan!