VoorKeur RijbewijskeuringenRecensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het maken van een afspraak bij Voorkeur Rijbewijskeuring via de website verliep uiterst eenvoudig en snel. De keuring in Terneuzen werd vriendelijk en professioneel door de keuringsarts uitgevoerd. He... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een hele slecht ervaring met voorkeur in west Brabant. Geen aanrader voor iedereen. Moet veel te lang wachten op je uitslag. Moet volgens hem mijn ogen laten meten. Mijn ogen controleren maar die w... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vanmorgen bij de keuringsarts geweest voor verlenging 75+ rijbewijs. Vriendelijke arts en de keuring was snel gebeurd. Het formulier werd digitaal door haar doorgestuurd naar het CBR en binnen een uur... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi medici locali
  2. Ufficio patenti

Scritti dall'azienda

VoorKeur voorziet in rijbewijs- en medische keuringen. Wij zorgen voor een stukje gemak, flexibiliteit, zekerheid qua tarief én wij hebben een telefoonteam klaarstaan die u persoonlijk te woord staat wanneer u hulp nodig heeft.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

31 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Op 2 jan mijn gezondheidsverklaring…

Op 2 jan mijn gezondheidsverklaring digitaal verzonden. Vandaag 4 jan om 12 u gezien, getest en van veel goede info voorzien door de keuringsarts van VoorKeur en vanmiddag 16.35 mail met het besluit van het CBR. Supersnel. TOP!

3 gennaio 2023

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Dijkstra, dat is goed nieuws! Hartelijk dank voor uw review, hartelijke groet Team VoorKeur

Valutata 5 stelle su 5

Bezoek was eigenlijk prettig.

Afspraak maken was fijn. Goed behandeld vragen werden beantwoordt in een goede uitleg. Had niet gelezen dat ik urine mee moest nemen dat werd maar even in een drinkbeker gedaan. Jammer dat ik de korting niet heb gekregen van € 5.00

7 dicembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Bos, Hartelijk dank voor uw review! Via de website kunt u onze kortingscode invoeren bij het maken van de afspraak. Dit is waarschijnlijk niet gelukt. Wij nemen nog even contact met u op! Team VoorKeur

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk afspraak maken

Makkelijk afspraak maken en betalen. Echter was er iets fout met de planning van de Keuringsarts. Hij had niet alle te keuren mensen in zijn planning staan. Ofwel was niet alles goed ge-upload, ofwel niet goed in het systeem verwerkt?

28 ottobre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer/mevrouw Van der Sluis, hartelijk dank voor uw reactie. Wij gebruiken uw informatie om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. De (technische) fout is opgemerkt en opgelost mede door uw input. Met vriendelijke groet, Team VoorKeur

Valutata 4 stelle su 5

ik ben correct behandeld door…

ik ben correct behandeld door voor-keur.
Zat een kleine hiaat in maar is keurig afgehandeld

3 novembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer/mevrouw Sybesma, hartelijk dank voor uw review! Goed te horen dat uw keuring keurig is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team VoorKeur

Valutata 5 stelle su 5

Lekker die 5 euro korting als je al betaald hebt.

Lekker, die 5 euro korting als je al betaald hebt.
Verder niets dan lof.

3 ottobre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Brand, hartelijk dank voor uw review! Wij nemen even contact met u op m.b.t. de korting. Vriendelijke groet, Team VoorKeur

Valutata 2 stelle su 5

Geen goeie ervaring

Na bijna 3 weken geen bericht van CBR. Gebeld met CBR. Hebben niets ontvangen.Gebeld met Voorkeur. Reactie; nog wachten en indien na 3 weken nog niets van CBR weer bellen met Voorkeur die ook nog slecht bereikbaar zijn.

Update 29.9.22
Zijn gisteren door arts gebeld.
Niet te geloven. Vroeg de z-code want verzenden was geblokkeerd geweest. Dat zien ze dan na 3 weken. Ik denk eerder dat ze een verkeerde z-code hadden ingegeven. Zijn nu voor niets 3 weken verder. Fijne organisatie

8 settembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Salij, hartelijk dank voor uw input. Wij vinden het vervelend te horen dat het keurverslag niet ontvangen is door het CBR. Hopelijk heeft u inmiddels wel positief bericht ontvangen vanuit hen, dan horen wij dit graag. Het verwerken van een keurverslag kan soms op zich laten wachten, wij adviseren dan ook altijd tenminste 3 maanden van tevoren een keuring in te plannen zodat er ruimte is voor het CBR om te acteren. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. U kunt ons overigens via meerdere kanalen bereiken; zo kunt u ons altijd een whatsapp sturen of een email via info@voor-keur.nl, mocht de telefoonlijn druk zijn. Vriendelijke groet, Team VoorKeur

Valutata 5 stelle su 5

Stipt en snel dankzij inzet van elektronica

Ik had een afspraak op niet al te lange termijn bij de vestiging in Utrecht. De afspraak was om 19:30. Ik werd ietsje pietsje later uit de wachtkamer naar binnen geroepen. Het invullen van de vragen ging electronisch. Het urine onderzoek, het opnemen van de bloeddruk en de ogentest gingen snel. Alles was binnen 15 minuten klaar. De gang van zaken werd duidelijk uitgelegd. Vriendelijke behandeling.

7 settembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Kalden, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team VoorKeur

Valutata 5 stelle su 5

Ben tevreden en het ging allemaal…

Ben tevreden en het ging allemaal supersnel. binnen 2 werkdagen uitslag van cbr.

9 settembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Van Neck, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zo snel uw uitslag heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team VoorKeur

Zeer behulpzaam en deskundig

De Voorkeur rijbewijskeuringsarts is zeer behulpzaam en deskundig. Het keuringsresultaat wordt direct digitaal doorgegeven aan het C.B.R. Door de allertheid van deze arts zag hij op de site van C.B.R. dat ik in het verleden het groot rijbewijs heb gehaald. Dus heeft hij ervoor gezorgd , dat ik niet alleen BE heb maar ook het groot rijbewijs. Klasse! En ik ben blij dat de kosten ook niet hoog zijn

19 settembre 2022

Risposta di VoorKeur Rijbewijskeuringen

Beste heer Aarssen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij denken graag met onze cliënten mee. Met vriendelijke groet, Team VoorKeur

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più