Zeer goede oven die heel slim in elkaar zit - makkelijk te verplaatsen is (met het onderstel) en heerlijke pizza's bakt. Hij is heel snel op temperatuur en na een baksessie duurt het terug proper make... Leggi di più
De ovens zijn van hoge kwaliteit en de service is uitstekend. Vergeleken met klassieke Italiaanse hout- of gasovens zien ze er niet alleen beter uit, ze bieden ook meer mogelijkheden door de verschill... Leggi di più
Fijne service na verkoop, fijn uitleg gekregen. En een TOP product! Iedereen is onder de indruk van de vonken oven. Want noem het een pizzaoven en jij krijgt geen eten op je bord. Dit product is zovee... Leggi di più
Die Vonken Öfen sind sehr hochwertig verarbeitet und viel mehr als ein Pizzaofen. Vollwertige Öfen für den Außenbereich zum backen, grillen oder kochen. Alles qualitativ hochwertig und die Mitarbeiter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We lanceerden de meest geavanceerde buitenovens die er zijn. Vonken staat voor veelzijdig koken, slimme warmte en Belgisch vakmanschap. Ontworpen om van te houden. Gemaakt om te blijven.
Vlamingstraat 4, 8560, Wevelgem, Belgio
- vonken-ovens.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Top notch outdoor ovens!
A few years ago, I built my own wood-fired oven. But after trying Vonken, I was instantly sold. The top-notch engineering ensures the best air circulation and control over the fire. The low ceiling also creates the ideal “rolling flames,” a must for making a true Neapolitan pizza!
Vonken, een topoven van Belgische makelij!
Eens je een Vonkenoven in je tuin hebt staan wil je op niets anders meer koken. Ze houden uitstekend hun warmte en zijn van oerdegelijke Belgische makelij. De ondersteuning is van hetzelfde niveau en de recepten online zijn zeker de moeite om eens te bekijken. Indien ik later nog een klein mobiel pizzaoventje nodig heb, weet ik ook direct welke ik zal aanschaffen!
Top ovens
Top ovens! Erg mobiel en betrouwbaar zowel voor thuis als professioneel gebruik. Onze Vonkens draaien al jaren mee.
Fantastische ovens én mensen!
Fantastische ovens én mensen!
Wij geven regelmatig workshops met de Vonken pizzaovens en zijn enorme fans van zowel de toestellen als de mensen erachter. De ovens leveren keer op keer geweldige resultaten: perfect gebakken pizza’s en een authentieke beleving. Maar wat deze ovens echt bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid – je kan er niet alleen pizza’s in bakken, maar ook perfect gegrilde steaks, smaakvolle ovenschotels en zelfs cake of brood mee bereiden. Bovendien zijn ze stevig, stijlvol én op en top Belgisch – iets waar we bijzonder trots op zijn. Het is een plezier om met deze ovens te werken en we raden ze met overtuiging aan iedereen aan!
Ik heb de pizza workshop bij Thomas gevolgd
Ik heb de pizza workshop bij Thomasdepizzabakker gevolgd bij Vonken en het was een topervaring. Thomas heeft tijdens de workshop uitgelegd hoe je zelf deeg op basis van zuurdesem kunt maken voor pizza's, dan konden we zelf aan de slag en de zelfgemaakte zuurdesempizzabollen mee naar huis nemen. Er lagen pizzabollen klaar die we dan in de Vonken ovens hebben klaargemaakt en samen opgegeten. We kregen zelfs ook wat starter mee naar huis om zelf ermee aan de slag te gaan! De workshop is echt zijn geld waard en Thomas is een heel ervaren chef die ook nog eens goed uitleg kan geven. Toen ik wat vragen had, heeft hij mij achteraf ook direct geholpen en mijn zelfgemaakt deeg met mijn starter zuurdesem is supergoed gelukt daardoor! Een aanrader als je zelf zuurdesempizza's wil leren maken.
Topoven
Ongeveer anderhalf jaar geleden kocht ik mijn eerste Vonken. Ik was onmiddellijk verkocht. Hiervoor werkte ik met een oude houtoven die mijn grootvader nog zelf in mekaar geknutseld had.
Met de Vonken ging er een nieuwe wereld open: razendsnel op temperatuur (15min), perfect geïsoleerd waardoor de warmte zeer lang binnenblijft, een ruim werkoppervlak en daarbij ook nog zeer leuke en vooral bruikbare accessoires.
Als pizza cateraar is dit voor mij de perfecte oven! Warm in no time, de steen behoudt enorm goed zijn warmte. Daarnaast is hij zo danig goed geïsoleerd dat je na het bakken de oven warm terug in de auto kan plaatsen.
(Intussen kocht ik al een 2de toestel aan :))
best looking (pizza)oven en topservice
mijn oog viel voor de preview van de mini die ze toen uitbrachten. (grootste was veel te groot voor mijn balkonnetje)
gepre-ordered en na bestelling super goed ingelicht hoe de ontwikkelingen waren, en zelfs 1 van de makers kwam persoonlijk langs met een kerstpakket wat je er toen bij kreeg en adrien had op dat moment zijn testmodel bij om wat uitleg te geven en er savonds zelf mee te gaan koken.
inmiddels bijna een jaartje overgestapt op het kleinste model van de nieuwe serie de urban wat voor mijn balkonnetje super is kwa formaat.
de oven werkt perfect.
super snel en makkelijk op temperatuur te brengen(sneller dan je thuisoventje) goed regelbaar en met wat extra accessoires erbij kan je er alles in maken
van lage temperatuur roken tot grillen/bakken tot pizzasbaken op 450 graden.
zo goed geisoleerd dat de buitenkant totaal niet warm wordt.
Ik ben ontzettend blij met mijn Vonken…
Ik ben ontzettend blij met mijn Vonken oven. Hij is niet alleen een prachtige eyecatcher in de tuin, maar bakt ook echt fantastische pizza’s. Wat ik daarnaast erg waardeer, is de klantenservice. Ik kreeg snel en vriendelijk hulp van Adrien. Er werd meegedacht, duidelijk gecommuniceerd en alles werd netjes afgehandeld. Echt top!
Zowel het product als de mensen erachter zijn van hoge kwaliteit. Aanrader!
Vonken - een review uit Kortrjikk
Sinds ik mijn Vonken houtoven heb, kook ik buiten alsof ik op expeditie ben. Het is niet gewoon een oven, het is een beleving. Alles klopt: van het knetterende vuur tot de solide afwerking. Je voelt meteen dat dit kwaliteit is.
Wat ik er zoal in klaarmaakte?
🍕 Pizza met burrata en artisjok – in 90 seconden perfect
🍞 Zuurdesembrood met een korst om jaloers op te zijn
🐟 Forel met dille-citroenboter – subtiel gerookt
🍗 Hele kip in gietijzer, sappig en vol smaak
Vonken daagt je uit om meer te doen dan gewoon grillen. En tip: volg zeker een workshop. Ik heb er zoveel van opgestoken – je haalt er echt alles uit wat deze oven te bieden heeft.
Kortom: dit is koken met vuur, letterlijk én figuurlijk.
Topmateriaal met perfecte service na verkoop
Het materiaal is top, en de service achteraf is op het zelfde niveau. Klein issue gehad met mijn Vonken oven, prachtig opgelost door de mensen hier lokaal. Kan alleen maar aanraden
Fantastische all-round ovens voor allerhande gebruik
Ik kook al een aantal jaar met verschillende modellen van Vonken en ben er super tevreden mee.
De oven is makkelijk in gebruik, wordt snel warm en is een eye catcher wanneer we pizza’s maken en barbecueën.
Echt een aanrader voor het buiten koken.
Vonken is een echte aanrader.
Vonken is een echte aanrader.
Ik werk sinds Vonken hun eerste model uitbracht met het toestel.
Het Verschil met de Vonken en andere houtovens is dat ze enorm goed geïsoleerd zijn waardoor het resultaat van brood bakken, taarten of vlees garen het perfecte resultaat zullen verkrijgen op punt!
Voor wie twijfelt aan het toestel, vraag gerust een demo'workshop aan en je zult versteld staan van hoe efficiënt en makkelijk het toestel te gebruiken is!!
1 woord! Ik ben overtuigd van het toestel!
vonken Home
Heel leuke toestellen die meer kunnen dan gedacht! Heel makkelijk pizzas maken en veel meer, TOP!!
Zalig toestel!
De ovens zijn een zalige manier om van het buitenleven te genieten en heerlijk eten te koken. Ik beleefde er al vele leuke momenten mee met vrienden en familie.
Top product!!
Top product, snelle levering, goeie service. Een plezier om hier mee te koken en te genieten!
Fantastisch product!
De Vonken houtovens bieden een veelzijdige en hoogwaardige ervaring voor liefhebbers van buitenkoken of koken in het algemeen. Ik ben zelf trotse eigenaar van een Vonken oven uit eerste oplage, en ben er nog altijd enorm tevreden over! De Vonken oven is een plezier om mee te koken, en ook heel veilig door de dikke isolatie. Koken met mijn Vonken is voor mij telkens een leuke uitdaging, doordat ik probeer om creatief uit de hoek te komen met de gerechten die ik er in klaar maak. De accessoires helpen hier een pak bij. Roken, een spitje, ovenschotels, pizza, ...
De enige beperking bij het gebruik van een Vonken oven is je eigen creativiteit.
Kortom, de Vonken houtovens zijn een uitstekende investering voor iedereen die zijn culinaire vaardigheden in de buitenlucht wil uitbreiden en verfijnen. Dat het om een Belgisch en lokaal gefabriceerd en ontworpen product gaat, maakt de ervaring enkel beter.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.