Valutata 5 stelle su 5

Snabbt från beställning till leverans och installation. Elektrikerna Nizam och Lukas gjorde ett fantastiskt fint jobb. Snygg installation och trevligt bemötande. Bra introduktion till apparna. Rekomme... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ando räddade upp mitt omdöme genom stor kunskap och trevligt bemötande. Iordningställde defekter från tidigare installatör från samma bolag. Såra att komma i kontakt med så där finns förbättringspoten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har precis installerat min laddbox och jag är verkligen så nöjd! Allt har fungerat smidigt och väldigt trevligt bemötande! Stor eloge till William, en toppenkille som gjorde sitt jobb riktigt bra och... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag installerade 2 bil laddare, en hos mig och en hos min syster. Vilka trevliga och duktiga elektriker. Lätta att ha att göra med, snabba och gör ett proffsigt arbete. De ligger helt rätt i p... Leggi di più

1. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  2. Servizio di installazione elettrica
  3. Elettricista

Scritti dall'azienda

Volttage är ett elföretag som satsar på framtiden. Vi utför elinstallationer inom grön teknik området så som laddbox, batteri, solcellsinstallationer. Vi utför även nyinstallationer, entreprenader och omdragningar

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 3 stelle su 5

Första kontakten bra och elektrikerna…

Första kontakten bra och elektrikerna trevliga. Men när fakturan kom var det över det dubbla priset vi kom överens om. Efter att ha bestridit fakturan kom jag och företaget överens om en summa jag tyckte kändes okej att betala (dock fortfarande över det som skrevs i offerten). I fortsättningen kommer jag vara mycket mer noggrann med offert och att den inte ska överskridas.

16 maggio 2025
Logo di Volttage i Sverige

Risposta di Volttage i Sverige

Vi är glada att höra att du upplevde första kontakten som positiv och att våra elektriker var trevliga, det uppskattar vi.

Vi är däremot verkligen ledsna att du känner dig missnöjd med kommunikationen kring fakturan. Det är absolut inte vår avsikt att uppfattas som otydliga eller svåra att nå. Vi ber om ursäkt om du inte fått återkoppling i den takt du förväntat dig.

Självklart vill vi reda ut vad som hänt. Alla fakturor ska vara tydliga och väl motiverade, och vi har skickat en specifikation på utfört arbete till din mejl.
Återkoppla gärna så vi kan lösa detta ärende

Bra dialog inför montaget

Bra dialog inför montaget. Det blev något fördröjt men vi fick info löpande. När väl montaget utfördes hemmavid gick det snabbt och lätt. Bra och trevlig elektriker som var på plats. Installationen ser bra ut.

30 aprile 2025

Fick kontakt med Daniel H

Fick kontakt med Daniel H. Väldigt hjälpsam även när jag var lite för ”jobbigt” Altid tillgänglig när jag ringde och håller vad han lovade. Grymt och hjälpsam kille.
Nils elektriker som installerade boxen duktig, öppen för förslag hur vi löser dragningen och monteringen på bästa möjliga sätt. Tack båda två för grymt jobb

5 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ett bra utfört arbete men inte så…

Ett bra utfört arbete men inte så mycket till städning efteråt. Skruvar och avskalade kabelbitar på golvet. Inget jag hade lämnat efter mig hemma hos en privatperson. Men det är nog så man ska göra som elektriker. Inte första gången.
En ny upptäckt är att det går inte att koppla in en lampa i mina befintliga eluttag. Det glappar i uttaget. Jag kommer nu byta detta uttag och koppla in det själv.

30 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più