Zeer snel en efficiënt. Je hoeft niet zelf te zoeken waar men precies moet zijn. Geen risico op verkeerde aanvraag. Een keer invullen bij vog-aanvraag.nl en 3 dagen later is het vereiste documen... Leggi di più
Een dag na aanvraag gebeld en duidelijk gemaakt dat er voor mij veel vanaf hing, te weten een baan waarmee ik met VOG op zak pas aan zou kunnen beginnen, eerder alleen bijstand. Callcenter medewerkst... Leggi di più
Ik heb gebeld omdat ik mijn VOG nog niet had ontvangen. De medewerker heeft dit voor mij nagekeken en zag dat de goedkeuring al binnen was, maar dat deze pas drie dagen later zichtbaar zou zijn in mij... Leggi di più
Afhandeling gaat probleemloos en snel, maar... Nodeloze, dure, vertragende tussenlaag. Enige wat dit lijkt te doen is voor €15,= een extra keer met Digid te moeten inloggen. Het nut hiervan ontg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Aanvragen online VOG / Zakelijk portaal voor VOG aanvragen en Pre Employment Screenings
Capitool 10, 7521 PL, Enschede, Paesi Bassi
- support@pescheck.nl
- vog-aanvraag.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snelle afhandeling
Snelle afhandeling, snel verzonden en ontvangen
Makkelijk en bliksemsnel
Heel snel en gemakkelijk aanvragen en ook snel binnen

Risposta di PESCHECK | VOG-Aanvraag.nl
Heel erg simpel geregeld.
Heel erg simpel geregeld. makkelijker kan niet.
Niet aanraden
Niet aanraden, èèn keer betalen en 7 dagen wachten en weer betalen, veel emails! en niet ontvangen! (slecht ervaring)
Ze willen allen hun zak vullen!

Risposta di PESCHECK | VOG-Aanvraag.nl
Het was makkelijk de VOG aan te vragen…
Het was makkelijk de VOG aan te vragen en ik had hem snel in huis.
Het is mij gelukt om het digitaal aan te vragen
Het is mij gelukt om het digitaal aan te vragen. Voor mij is dat geen alledaags werk. Ik heb een keer of 5 opnieuw moeten invullen omdat ik de berichten box van Mijn Overheid niet had aangepast. Misschien is het handiger om dat BOVEN aan de brief er bij te zetten in plaats van een kader plaatsen met de mededeling dat je de boel eerst aan moet passen ;)
Kreeg 2!keer bericht om aanvraag af te…
Kreeg 2!keer bericht om aanvraag af te ronden, zeer irritant. Daardoor moest ik bellen ofschoon alles al afgehandeld was. Foutje van justis.
Uiteraard wel blij en nu in afwachting ☺️

Snel correct en duidelijk
Snel en gemakkelijk aanvragen van VOG
dit bedrijf is een scam
dit bedrijf is een scam
je betaal extra voor alleen het aanvragen
daarna betaal je nogmaals voor vog zelf
dus ze doen niks voor je
jeffrey

Risposta di PESCHECK | VOG-Aanvraag.nl
Gemakkelijk aanvragen en snelle afwikkeling
Ik ben zeer tevreden over het makkelijk aanvragen van de VOG en binnen een week was alles geregeld.
Zeer gebruiksvriendelijk en helder!!