Vize Bildirim Recensioni 21

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hollanda üzerinden Vize randevusu konusunda yardımcı oldular hem de uygun bir fiyata. Arkadaş sağolsun randevu sürecinde piyasada fiyat düştüğünü için aradaki farkı bile iade etti, dürüst iş yapıyorl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Macaristan için şubat ayında martın başına randevu almam kaan bey tarafından sağlandı. Net ve hızlı bir hizmetle vize randevum tarafıma iletildi. Vize randevusu takibi ile uğraşmak istemiyorsanız kend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sonsuz güvenebileceğiniz ilgili aylarca alamadığım randevuyu ilgiyle alındı güvenle hizmet alabilirsiniz hollanda randevusu mucize zannediyodum değilmiş kaan beyle çalıştığım için çok şanslıyım

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Vize Bildirim, sizin ücretsiz kullanabileceğiniz schengen bölgesini içeren vize randevularının açıklığını sürekli kontrol edip, açıldığında size otomatik mesaj gönderen bir platformdur. Bu ücretsiz hizmet'e ek olarak premium hizmet satın alarak, sizin adınıza barındırdığımız ülkelerden otomatik randevu oluşturma talebi gönderebilirsiniz.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Hollanda Vize Randevusu

Kaan bey çok kısa sürede Hollanda vize randevusu aldı. Kendileri son derece profesyonel ve iletişimi güçlü. Kesinlikle kimseyi yanlış bilgilendirmiyor. Güvenle başvurabilirsiniz. Yine ihtiyacım olursa ,hiç farklı yollar denemeden direk kendisine başvururum. Çok teşekkür ederim

30 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vize randevu sürecimde Vize Bildirim…

Vize randevu sürecimde Vize Bildirim Kaan Bey ile çalıştım ve süreçten çok memnun kaldım. Dün başvurumu tamamladım. Hem güvenilirliğini hem de memnuniyetimi sizlerle de paylaşmak istedim. Sürekli randevu peşinde koşmak yerine sabırla bekledim ve kısa sürede sonuç aldım. Yardımları için kendilerine tekrar teşekkür ederim.

18 marzo 2026

Hollanda vizesi

Arkadaşlar merhabalar , bugün Hollanda Gaziantep için randevu tarihlerimizi Kaan Cem Yılmaz bey sayesinde alabildik. Ben eşim kızım ve 2 arkadaşımızı gayet hızlı bir şekilde bekleme listesine alabildi. Bugün de randevularımızı ayarladı. Kendisine emekleri için çok teşekkür ederiz. 🙏🏼😊 @visaadmin_tr

7 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

7 aydır Hollanda dan randevu almaya…

7 aydır Hollanda dan randevu almaya çalışıyorum sonuç alamadım.İletişime geçtikten sonra 4-5 gün içinde bekleme listesine aldırdılar.Hizmet bedelini bu aşamada ödedim.Ardından 2 hafta içinde randevu aldım.Hizmet bedelleri piyasanın altında tesekkür ederim.

29 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kaan bey ile İletişime geçtikten sonra…

Kaan bey ile İletişime geçtikten sonra bir kaç gün içinde bekleme listesine girdik ve 2 hafta bile olmadan randevumuzu alabildik. O kadar şanslı hissediyorum ki. Kaan bey ve ekibi çok profesyonel. Keşke daha önce karşılaşsaydık diyorum boşuna zaman kaybetmezdim. Herkese gönülden tavsiyemdir.

19 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hollanda üzerinden Vize randevusu…

Hollanda üzerinden Vize randevusu konusunda yardımcı oldular hem de uygun bir fiyata. Arkadaş sağolsun randevu sürecinde piyasada fiyat düştüğünü için aradaki farkı bile iade etti, dürüst iş yapıyorlar.
Randevumu 2 hafta gibi kısa bir sürede aldılar. Kendinlerine teşekkür ediyorum.

9 dicembre 2025

Değerlendirme

Hem kurdukları grup hem de bireysel olsun çok yararlı.Ben kendileri ile bireysel çalıştım ve çok memnun kaldım kesinlikle güvenebilirsiniz en kısa sürede en iyi hizmeti sağlıyorlar aynı zamanda grup da saniyelik bildirimler vererek vize yardımı sağlıyor.

20 novembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più