God og hurtig service.. alt til en overkommelig pris, og kvaliteten er i top.. De bedste anbefalinger herfra
Hurtig levering og fin betjening - jeg kontaktede butikken kort efter min bestilling, da jeg ville lave en lille ændring. Dette blev ordnet uden problemer. Handler her gerne igen.
Meget hurtig levering, bestilt den ene dag og kunne hente i min lokale postuddeling den næste. Varen virker til at være god, første gang jeg prøver det garnmærke, Esther fra Permin. Så ikke sidste... Leggi di più
Altid hurtig levering har handlet meget hos Vivi’s butik ❤️ hun har tit det alle vandre påstår de ik kan få hjem ❤️❤️ vender klart tilbage ❤️
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi forhandler garn og strikkeopskrifter billigt her! Køb bl.a. strikkekit, strikkeopskrifter og garn fra Hjertegarn i flotte farver og design. Hurtig levering!
Strøget 20, 7430, Ikast, Danimarca
- 97252004
- info@vivisbutik.dk
- vivisbutik.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtig levering
Fandt nemt hvad jeg skulle bruge og fik det lagt i min kurv. Det var nemt og jeg fik hurtigt bestilt og betalt for mine varer. Allerede dagen efter kunne jeg hente min pakke.
Tak!
Super sød betjening og hurtig…
Super sød betjening og hurtig fremsendelse så fin farve lige passer så fint
Hilsen Mona
Meget uprofessionelt og uvidende
Jeg bestilte 3 broderirammer. Fik besked om, at én af dem var i restordre, og at de ville sende den, når den kom på lager. Så langt så godt. Jeg modtager de to, og konstaterer, at de har trukket hele beløbet fra min konto – altså også for den, der var i restordre. Jeg gjorde dem opmærksom på, at de ikke må trække penge for en vare, de ikke har sendt. Jeg fik den besked, at sådan gør de altid, og at de ikke kan ændre i beløbet. Dét er ikke rigtigt! De SKAL ændre beløbet. De må ikke trække penge for en vare, man ikke har fået. På følgesedlen stod der, at alle 3 var leveret. Jeg havde således ikke engang et bevis på, at de ”skyldte” mig en broderiramme.
Jeg havde bestilt rammer af mærket ”Prym”, fordi de er i god kvalitet. Men den ene af rammerne, var helt tydeligt ikke en Prym, men en af dårligere kvalitet. Den havde ikke nogen indpakning eller mærke på, så jeg kunne ikke se, hvilket fabrikat det var. Jeg skrev til dem, at de havde sendt mig en forkert. Så havde de den frækhed at påstå, det VAR en Prym. Jeg skrev til dem igen, og medsendte links til flere webshops, hvor de sælger både Prym og den billigere model af dårligere kvalitet. Billeder derfra, og billede af den de sendte, viste tydeligt, at jeg havde modtaget en forkert. Det fik jeg ikke noget svar på! Men få dage efter fik jeg tilsendt en ny (plus den, som var i restordre). Men jeg fik ikke nogen beklagelse, undskyldning eller forklaring. På følgesedlen var der dog skrevet, at jeg bare kunne beholde den forkerte. Men den har jeg ikke brug for, så det er fuldstændig ligegyldigt for mig.
Nem bestilling og hurtig levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Modtog varen dagen efter bestilling. Alt var som det skulle være.
Dejligt nemt så tak for det❤️❤️
Hurtig levering👍super
Hurtig levering dejligt garn
Hurtig levering
Hurtig levering, og varerne jeg købte var det jeg bestilte. Kan ikke sige noget dårligt om Vivi's butik.
Hurtig leveret 🍀