VIVI VEE Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Veel keuze en mooie juwelen, voor alle smaken. Je vind snel iets terug. Snel verzonden. Wel spijtig dat we geen favorieten kunnen opslaan. Een tevreden klant.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

200 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig…

Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig niet ontvangen en het is nog wel briefpost

22 settembre 2025

Hey Claudia,

Goed dat je dit laat weten. Ik kan mij goed voorstellen dat je ervan baalt dat je bestelling na 9 dagen nog steeds niet bij je aan is gekomen!

Voor het verzenden van de post zijn we afhankelijk van PostNL. Meestal komt je bestelling binnen 1-3 dagen na verzending bij je aan, maar soms duurt het wat langer voor je bestelling bij je aankomt :)

Ik zal je via de mail een bericht sturen zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing :)

Leuke bedels

Leuke bedels, eentje terug gestuurd is gratis en ook best snel afgehandeld. Meerdere bedels aan mijn ketting, ze blijven mooi!

7 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Het was voor mij niet duidelijk dat het…

Het was voor mij niet duidelijk dat het kettinkje geen sluiting had en dat deze er los bij gekocht moest worden.
Kwaliteit van sluiting niet goed ging snel kapot

27 giugno 2025

Hey Hannie,

Goed dat je dit laat weten! Ik begrijp dat het niet duidelijk was dat de kettingen en de slotjes apart werden verkocht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Naar aanleiding van je review heb ik de producten aangepast, waardoor het nu duidelijk erbij staat dat de slotjes apart moeten worden verkocht, dus bedankt voor je feedback! Ik heb ook de extra verzendkosten die je hebt moeten betalen gecrediteerd voor je :)

Ik zal je ook een aparte mail sturen over het slotje wat kapot is gegaan, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing hiervoor :)

Ik wens je nog een fijne dag!

Groetjes,
Carolien

Valutata 2 stelle su 5

Hey Anneke,

Goed dat je het aangeeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kettingen scherp zijn!

Ik kijk graag met je naar een goede oplossing hiervoor. Je ontvang hierover een aparte mail :)

Groetjes,
Carolien

Kapotte oorbellen

Mijn oorbellen kwamen kapot aan dus heb ik contact opgenomen met het bedrijf en heb een snelle reactie ontvangen met de mededeling dat ik een nieuwe paar zou ontvangen wat daadwerkelijk is gebeurd. Een hele fijne service.

3 luglio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più