Duurt lang en komt rechtstreeks uit China. Als je contact zoekt heb je contact met iemand in/uit Nederland. Als je retour wilt sturen moet je het zelf regelen en 3x raden….. naar China. Ontzetten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Musste zwei zurückschicken, da ich die falsche Größe bestellt hatte, aber das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit! Ich werde diesen Laden definitiv als festen Bestandteil meiner Garderobe beh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan innovatieve en hoogwaardige producten voor Fashion, Home decor, laatste trends en meer. Laat je inspireren door onze selectie van elegante must-haves. Bezoek Vivaim.nl vandaag nog en maak je dagelijkse leven gemakkelijker en mooier. Bij Vivaim geloven we in het samenbrengen van stijl, trends en slimme deals op één plek. We zijn een jong en dynamisch team dat gepassioneerd is door het ontdekken van de nieuwste trends en het aanbieden van geweldige deals aan onze gewaardeerde klanten.
Karel appelhof, 30, 1112 ZD, Diemen, Paesi Bassi
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Precies zoals op de foto,echt een prachtige jurk. En met korting en gratis verzending.
Nadat ik alle negatieve reviews had gelezen (nadat ik mijn bestelling had geplaatst..) hield ik mijn hart wel een beetje vast. De verzending duurde wel een week maar ik ben er superblij mee! 5 sterren van mij.

Risposta di Vivaim
Ein Stern ist bereits zu viel. Bestellgrößen unlogisch nach Körpergewicht, somit unpassend. Zudem Farbe der erhaltenen Hose falsch. Nach PayPal-Klärung wurde mir Ersatz-Hose angekündigt, die alte sollte ich ei fach behalten. Dafür aber den PayPal-Fall schließen! Was passierte: natürlich keine Ersatz-Hose bekommen. Betrug!!!! Finger weg!!!

Risposta di Vivaim
Wat een misleidende site! Je bestelt een product, moet daar zeer lang op wachten met Track and Trace codes die niet kloppen en uiteindelijk voldoet product totaal niet aan de verwachting en is van zeer slechte kwaliteit. Als je het wil retourneren moet dat inderdaad via Azië waar je zelf voor moet betalen. Terwijl je denkt dat je bij een Nederlandse site hebt gekocht (vivaim.nl). Retourneren in Nederland kan alleen tegen slechts 30% terugbetaling van het aankoopbedrag! Op de site staat dit niet vermeld; wat aangegeven wordt is dat je eenvoudig via postkantoor kan retourneren. Totale misleiding. Na meerdere mailtjes wordt dit niet opgelost. Koop hier absoluut niet en meld deze site!

Risposta di Vivaim
Wat een shit website. Dacht iets te kopen in NL. Adres in Duivendrecht. Bleek iets uit Azie te zijn. Artikel slechte kwaliteit en veel te groot. Wil geld terug.
Gevraagd om foto’s te sturen. Dit weiger is. Nu moet ik de artikelen naar een andres in Azie sturen of mag ik 30% korting. Belachelijk want het is iets wat ik nooit zou dragen. Dit is pure dropshipping en oplichterij. Ik wil mijn geld terug!!

Risposta di Vivaim
Looked nothing like the picture advertised. Poor quality, no labels with any information about materials or washing instructions. Drab colour. For an (original price) 80 euro sweater this was very disappointing. I should have checked trust pilot before I ordered.
There seems not to be any order number nor method of returning the item.

Risposta di Vivaim
laats wat gehaald en het kwam binnen 7 dagen al binnen en de klantenservice was topp!!!
Totaal incompetent bedrijf. Dat je geld wil verdienen met dropshipping is prima, maar ga geen leugens aan klanten vertellen. Bestelling werd zonder mijn medeweten geannuleerd. Artikel was niet meer op voorraad. Dit Kreeg ik pas te horen na een mail die ik gestuurd had. Kreeg daarna doodleuk een mail, binnen een dag, dat het artikel weer op voorraad was en dat ik het kon bestellen met 10% korting. Artikel was ineens €20,- duurder. Wilde het mij niet meer verkopen als service voor de oude prijs. Toen zelf maar gezocht op de bekende Chinese site en deze gevonden voor €5,- goedkoper. Maar wat een aanfluiting deze website. Wel mijn geld terug gelukkig. Het erge van alles is dat ik nog steeds mail ontvang dat mijn bestelling onderweg is.
Nu kreeg ik na deze review de vraag of ik deze weg wilde halen. Dat doe ik dus niet. Ik hoop dat ik met deze review een hoop mensen ellende kan besparen.

Risposta di Vivaim
Ben al weken bezig met mijn geld terugkrijgen. Sinds 11.04.2024 in contact omdat ik niets ontvangen heb. Krijg aanmaningen vanuit klarna maar het bedrijf vivaim blijft standaard mails sturen waarin ze zeggen over een oplossing na te denken. Zij lezen mijn mails niet eens. Het lijkt wel of ik met een robot praat.

Risposta di Vivaim
Is gewoon een drop shipping webshop. Via Chinese websites te koop. Drop Shipping moet gewoon verboden worden! Mensen krijgen de indruk dat het uit Nederland komt, echter komt het uit China.

Risposta di Vivaim
Johan heeft het top afgehandeld,eindelijk tevreden!!!
Johan,helemaal top👊

Risposta di Vivaim
Ik ben erg onder de indruk van de snelle levering van Vivaim. Mijn bestelling kwam veel eerder dan verwacht aan, in perfecte staat. Geweldige service en kwaliteit!
Heel erg blij met de beamer. Ik dacht dat het te mooi was om waard te zijn. Maar ik ben erg tevreden. Ze hebben ook fijne klantenservice die duidelijk en gericht antwoordt geef over de bestelling.
De tas die ik had besteld, zou van echt leer zijn. Het is echter kunstleer. Een tegenvaller. Er stond ook bij dat er een rits in zat. Ja, maar alleen in een binnenvakje.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.