1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

webshop med brugskunst, gaveartikler,smykker,og boligtilbehør.

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Når man nu bevæger sig ind i en butik

Når man nu bevæger sig ind i en butik, som gerne vil give udtryk af specielle kaffe og the sorter, så er det ærlig talt øv, når man får stukket en grå vakuumpakket pose kaffe, Mountain a world of coffee, direkte fra grossisten, så går fornøjelsen altså, ikke meget luksus over det!! Så fra nu af, Føtex here I come.......

30 marzo 2024

Elendig kundeservice

Tidligt den 12.oktober bestilte jeg 2 varer hos Vitrinen, den ene skulle bruges til gave. Iflg Vitrinens fragt- og handelsbetingelser henter postbuddet Troels hver formiddag pakkerne - og ganske rigtigt fik jeg kl 11.41 en besked om, at pakken nu var afsendt, og den ville kunne følges på PostNords hjemmeside. Herligt :) så skulle pakken nemt nå frem inden weekenden.
Men den 14.oktober kan pakken stadig ikke ses på track & trace - og jeg kontakter Vitrinen, er der mon sket en fejl? Næh… men den ene ting var på fjernlageret, hvorfor pakken først ville blive sendt i løbet af fredagen. Det var så den fødselsdagsgave, der forsvandt…
Hvordan kan man skrive til kunden, at pakken ér afsendt, vel vidende at pakken først sendes i løbet af nogle dage??? Jeg mener, det er elendig kundeservice!

12 ottobre 2022

Fantastisk butik!

Fantastisk butik!
Hvor blev jeg glad, da jeg opdagede at de solgte Kusmi-te i løsvægt! Det sparer mig penge og miljøet for brug af unødvendig ekstra emballage. Jeg bestilte teen søndag aften og kunne hente den i pakkeboks onsdag formiddag. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Vitrinen!

24 febbraio 2022

elendig service i en ellers hyggelig…

elendig service i en ellers hyggelig butik. Jeg havde besluttet mig for at købe en julekugle til 450 kr. Uden at tale med mig henter ekspedienten den udstillede model, piller batterierne ud af den, med begrundelsen, at der bruges mange batterier i tiden. Herefter finder hun flamingo emballagen og begynder at pakke den ind, hvorefter hun kigger på mig. Jeg spørger om hun har æsken til julekuglen - nej det har hun ikke, men jeg kan da købe en pose. Ingen nedslag i pris på en udstillet varer, ingen æske og ingen batterier...
Det er jo ikke en kugle jeg har købt for at smide ud efter jul - den skal jo holde og underholde i mange år. Irriterende dårlig service

11 dicembre 2021

Jeg har handlet der flere gange og har…

Jeg har handlet der flere gange og har kun haft gode oplevelser. Den ene gang havde Postnord mistet min pakke. Jeg kontaktede Vitrinen en eftermiddag for at fortælle om situationen, og sen eftermiddag samme dag sendte de en ny pakke. Det var god service :-)

25 aprile 2021

Helt perfekt :-)

Begge gange jeg har bestilt, har jeg modtaget pakken den efterfølgende hverdag. Pengene bliver ikke trukket før pakken er afsendt. Vil klart anbefale butikken :-)

19 gennaio 2021

Elendig kundeservice

Elendig service. Jeg bestilte lørdag 21. april ca. 19.25 et Kaffefilter i stof. 15 cm. Ø, opdagede med det samme efter bestilling at størrelse var forkert og skrev omgående (19:28) til deres Kundecenter#vitrinen.dk at det skulle ændres til Kaffefilter i stof. 12,5 cm. Ø, som er til samme pris. Får en mail tirsdag 24. april formiddag at de desværre ikke havde fået læst deres mail og derfor sendte den bestilte forkerte. Kontakter dem telefonisk om hvordan det kunne løses. Fik den besked at jeg kunne lade være med at afhente forsendelsen i pakkeshoppen og når de fik den retur efter ca. 14 dage kunne jeg få mine penge retur. Skrev så igen en mail om det urimmelige at man som kunde får et probelm fordi de ikke læser deres elleres beskrevne mail omkring alle henvendelser. Fik denne meget servicevenlige besked :
Hej Allan.
Beklager din oplevelse.
Du har selv godkendt ordren.

Venlig Hilsen
Marie Jahn
Mit svar:
Det er korrekt men som nævnt i mailen opdagede jeg fejlen med det samme og skrev til jer med det samme lørdag , jeg kan jo ikke gøre for i ikke læser jeres kundecentermail som i selv skriver man skal henvende sig til.
Vil selvfølgelig aldrig med denne dårlig service og håndtering aldrig handle hos jer igen, i har haft muligheden for at løse jeres mail fejl, men afvist det, med (Du har selv godkendt ordren).

Allan Smith

Så nu står jeg uden det filter der skal bruges og betalt dem porto for ingenting.

24 aprile 2018

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, betaling fungerer og varen kom kort tid efter takket være hurtig reaktion på, at jeg havde overset at skrive leveringsadresse.

21 novembre 2017

Usæriøst

Det er hamrende dårlig stil at have varer på hjemmesiden med leveringstid på 2-5 dage og når så man bestiller viser det sig at varen slet ikke er på lager.

26 agosto 2016

Super side

Hej Vitrinen,

Synes I har en flot webshop der er nem at handle i.
Har besøgt jeres butik nogle gange og har handlet en del ting.
Alt har været perfekt.

venligst
Heidi

24 novembre 2010

Perfekt handel

Ja endnu en hurtig og let handel, bestilte varen, fik ordrebekræftelse og der gik kun et par dage så dukkerede varen op ved døren. let og elegant uden problemer. Og så havde de en vare jeg længe havde ledt efter.

9 novembre 2010

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito